AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İstanbuldaysan bence biraz daha kal burada. Bir iş bul çalış biraz maddi anlamda iyi ol para topla sonra gitmek istediğin yere rahat rahat gidersin.
Çalışıyorum şu an zateyn ama dayanacak gücüm kalmadı her ay masraflardan para kalmıyor
Masraflarını biraz azaltsan olmaz mı? Var olan düzenini bozarsan daha çok paran gidecek veya borca girersin bence gerek yok.
Masrafsız bi insan olarak bile para kalmıyor
İşini değiştir, daha güzel maaşlı bir iş bul.
İstanbul'da ayrı eve çık ailenle yaşamaktansa İstanbul'da ev arkadaşı bulabileceğiniz bir iş bulabileceğin ortam daha çok
Ev arkadaşı sevmem
Yani yalnız mı yaşamak istiyorsun
Buyuksehir demi yaşıyorsunuz da ufak yeri istiyorsun 🤔
Bizim sektöre gel iş imkanının yanında evde veriyorlar tüm masraflar şirkete ait
Neresi orası şirket ney kardeş
Heryerde iş var yeterki sen çalışmak işte
Tm ayrıntılı bilgi ver
Şantiye işi mekanını tesisat işleri ama tüm ofisleri de var bir fabrikanın kurulumu için satın almadan tut kampa kadar herşeyi kuruyoruz ve işi yapıyoruz
Baya olgunsun 😂 İstanbul'a gel
İstanbuldan bıktım
Naptın da olgun oldun 😂
1 seneye 25 olucam daha ne olsun
Ev hanımı olunca
Beni kimse istemez ev hanımlığı yok
Yemek yap
Erkekler yemeğe bakmaz tipe bakar bende tip yok kiloluyum
O zaman kolay gelsin reis
Eyvallah koçum
100 kilo?
Hayır
Bursa da iş. İmkanı çok
Dogru dusunmussun ama is guc var mı
Ankara düşünürsen iş ve lojman yarlanır
Angaraya gelmiştim de evler uygun olanları çok kötü ben titiz insanım herşeyi beğenemem
Aklında olan biyer var mı meslek nedir?
Meslek yokk:((( satış danışmanlığı yaptım
Şu an neredesin?
İstanbul
İzmir düşünebilirsin daha da küçük arıyorsan Çanakkale Balıkesir taraflarda bi sahil kasabası bakabilirsin, sizinkiler karşı çıkmazsa inan huzuru bulursun, 1+1 isteğine göre dizayn ettiğin bir ev belirli bir iş hayatı ve gün senin diyebiliriz :)
Tamam da nasıl ayarlayacağım bunları
Belirli bir birikim var mı?
0 dan mı başlıyorsun?
Birikim yok
O halde 0 dan başlıyorsan turizm bölgesi olan yerlerde oteller de konaklamalı işlere bak derim, güzel bi kızsan diksiyon ve samimiyet iyiyse az da yabancı dil biliyorsan hatta boşta kalmazsın, sezon uzun sürer herkes ayarladı elemanlarını ama hala alınabilir yerler mutlaka vardır, eğer devamlı kalırsan konaklamayı ilk bu şekilde çözebilirsin, sonrasında bi ev bulursun herşeyi halletmeye buradan Başlayabilirsin diye düşünüyorum ben ama sen nasıl düşünürsün?
Güzel yazmışsın da yazdığın kriterlerden sadece yabancı dil tuttu
Diğer kriterlerde tutmayan nedir?
Yani hiçbiri tutmadı bi yabancı dil işte samimiyet yok diksiyon yok güzellik yok
Belli olmaz sen kendine güzel gelmezsin karşı taraf beğenir öyle bir durumda var ama sen kendine aşina olduğun için böyle diyor da olabilirsin
Yani gizlicim genelde ben kendime güzel gelmeyip karşı taraflar da beğenmiyor
Tarif alabilir miyim biraz bi. İşi idare edebilecek kadar iyisindir diye düşünüyorum yine de
Kocaman bi burnum olmasaydı ve kilo yine idare ederdi de yok kurtarmaz
Bu sayede kocaman burnu da halledersin sanıyorum bi estetiğe bakar boy ve kilo nasıl?
Kiloluyum işte 1 65 77
O tempoda zayıflarsın olmaz bişey hem yüzmek falan da iyi gelir
Evet te tip hiç yok tipimi gören küfrediyor
Görmediğim için edemiyorum şaka şaka 😅 görsem tavsiye veririm anca kötü bişey demeye gerek yok önemli olan fark etmek
Güzellik gerektirmeyen başka önerin var mı
Bu öneride sabitim diyebilirim bence düşün güzellik göreceli bi kavramdır, biraz makyaj düzgün Bir saç ın ve giyimin alamayacağı ihale yoktur
Makyajlı halimle çirkinim zaten
Çok merak ettim şu an
Etme boş ver hayatım cehennem gibi ne tip var ne rahat var kendi evimde rahat rahat uyuyamıyorum kendi ailem rahat vermiyor diğer insanlar da zaten aynı ne yapıcam bilmiyorum
Bu düşüncelerden kurtuluyorsun dediğimi yapıyorsun, yabancı dil hangisi vardı bu arada?
İngilizce biraz
Sen dediklerimi bi düşün derim bak eminim ki yaparsın kesinlikle
Otele başvurmuştum kabul etmediler
Ee bitane yokya sonuçta başkalarına da başvur
Bilmiyorum yaşama sevincim yok hem iş stresiyle uğraşıyorum hem de evimde dinlenemiyorum kavga gürültü bomboş bi hayat
Valla burdan gerisi sende dertleşmek istersen dinlerim de
boş ver
Sen bilirsin iyi geceler diliyorum o halde :)
Mantıklı nerdesin ki
Eeeww
Evet mantıklı