Tıpkı Güneşli havada gölgenin sizi takip etmesi gibi bir insan ne kadar iyiyse bir o kadar da kötüdür çok doğru değilmi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
aynen kimseye iiyilik yaramaz kendimize kötülük ediyoruz birine yardım ettim sonradan kendisi evliydi bekar evli kadın diye konuşmayı kesti
Yani iyilik güzel bir şey de kimi kime yaptığın önemli
ben hiç bir zaman evli bekar ayrımı yapmadım çünkü hepimiz insanız gideceğimiz yer aynı
Yani ilk defa senden duydum açıkçası evli bekar ayrımı yapıldığını onun haricinde yapılmaz yani ben de yapmam çok haklısın hepimiz insanız ve gideceğimizi aynı
Süper söz kendimden yola çıkarak bazen düşündüğüm kötülüklerden ağlamak istiyorum halbuki iyiyim
İnsanların sana yaptıklarından dolayı mı yoksa senin kendine yaptıklarından dolayı mı bu durumdasın
Bilmiyorum valla ya insanlar en çok
Bunu sen de anlamışsındır ki hiç kimse hatasını kabul etmez yani bunu senin için söylemiyorum ama karşı taraf bir şey yapıyorsa hep hata ya da suçu sende arıyor
Öyle ama sonra yüz yüze görünce kaçacak delik ariyorlard8
Suçlu her zaman olay yerine tekrardan gelir 😎
Denk gelince yüzüne bakamiyor utanctan falan diğeri de süt dökmüş kedi yavrusu gibi hallerde falan
Ne yaptığını bilen bir insan her zaman yaptıklarından dolayı karşısındaki yüzüne dimdik bakabilir yani omurgasız olmak da çok kötü bir şey
Bben zaten dimdik kesintisiz bakıyorum haklı olduğum için onlar ise tedirgin diken üstünde bilerek bakıyorum utandirmak icin hani bak kolaysa sen de yüzüme bak diye
Ne yaptılar ki bunlar sana
Çocuksu bir şey işte kıskandırma oyunu kurmak manupileyle kendine çekmek
Bak şimdi kızların duasını ve yapısında şöyle bir durum var eğer bir erkek kızla sevgiliyse o erkekte bir şey vardır ki yani güvenilecek bir nokta vardır ki sevgili olmuştur erkeklerde bunu kendilerini şöyle olarak uyguluyorlar eğer ben yanımda bir kız getirirsem ya da bir kızla onun yanında gezersem ya da işte biraz onu kıskandırırsam sevgilim varken ona yazarsan falan beni sever bana aşık olur falan filan zaten adam akıllı ve erkeksen karşındaki kişiyle düzgün konuşur onu tavlarsın ve kendine aşık edersin
Aynen de öyle senin dediğin şeyden yaptı ama sert kayaaya tosladı sırf bunu yaptı diye olmadık biz
Yanlış yapmış yani ki böyle bir şey hakkında kurup yapmayı cesaret eden birisiyle de olmaman çok gayet iyi olmuş senin için
Cesaret neden dediniz peki. Ya akıl var mantık var ben gurursuz muyum sevgilim var diyip beni kendine çekene gideyim sevgilisi var diyip uzak dururum tabi
Şöyle düşün cesaret dememdeki amaç şu bu adam seni tavlamak için böyle bir işe kalkışıyorsa senle iken başka neler yapmaz yani o mantık
Vallaha doğru acaba neler yapar çünkü çok oyun kurdu yani
Ya şu hayat bana şunu öğretti ki eğer mantıklı düşünür ve mantıklı hareket edersen çoğu şeyin cevabını kendin de bulabiliyorsun
Ya kesinlikle öyle ama neler yapar acaba çok oyun kuruyor bana orası doğru ama hep peşimde kosan kızlar var oyununu kuruyor
Yani belli olmaz ucu açık neler neler yapardı kim bilir
Onu affetmem için esortmanlarla gelmiş hasta numarası yapıp ajitasyonlar yaptı bana
Sen bir an önce onu kendine uzaklaştır bence
Neden sence
Ya sana burada kaç dakikadır neden dil döküyorum hep oyunlarla bir şey yapmaya çalışan bir insanın bir şey bekleyemezsin
Neden böyle sizce ozguvensiz geldi bana
Doğru söylüyorsun öyle şimdi kadınlar normalde aradığı şeyi de zaten cesaret özgüven yani ama bunlar minimal düzeyde olacak abartı olmayacak
Hayır daha fazla iyidir dersler alır
Yanlişin var Merve maalesef :(
Neden akıllanır işte
Bak burada demek istediği güneşli havada dışarı çıksan gölgen seni takip eder buda demek oluyorki bir insan iyide kötü yanıda vardir
Bu doğru olabilir sanki bi an mantıklı geldi
Yani gayet mantıklı bence insanoğlu bazen görmek istediklerini görür sadece