Sevdiklerini incitmemek veya sevgi adına kendine haksızlık yaptın mı?

20 Temmuz 2024
Sevdiklerini incitmemek veya sevgi adına kendine haksızlık yaptın mı?

20 Temmuz 2024
Hayır kendime haksızlık yaptığım olmadı.. ama fazla iyi niyetli olarak ya da fazla sabrederek insanlara karşı.. bu şekilde kendime haksızlık yapmışımdır zamanında.. ama istesem de kötü olamıyorum zaten.
Empath insanı olarak hep insanların iyiliğini, mutluluğunu düşündüm. Hatta çoğu zaman bir çocuğun kurtarıcısı, rehberi oldum. Artık kendimi düşünmek zorundayım. Ben kendime yaptığım haksızlıklarda görevlerime son verdim. İnan ki arkadaş olarak önemsediğin, değer biçtiğin insana bile değmiyor. 2 sene içinde insanları çok iyi tanıdım.
Bana göre insan en büyük haksızlığı her zaman kendisine yapıyor.
Aynen öyle...
Evet yaptık ne yazık ki
Bundan sonra yok...
Cevap
12Cevap
Ne sor ne ben söyliyim. çimen gözlüm 💙 insan hayatında en büyük saygısızlığı , haksızlığı kendine yapıyor zaten
Yapmışımdır illa ki ama çok da dert değil hatırlamıyorum bile belli ki çok da önemli değilmiş
Detaya göre cevaplarsak hayır olmadı çünkü ben her zaman kim neyi hakediyorsa onu yaşaması taraftarıyım..
Soruya göre cevaplayacak olursam oldu evet kendimi suçlamayı bırakması 3 yıl sürmüştü 🤦♀️
Özverili davrandığım zamanlar olmuştur elbette. Çünkü seven insan, kendinden verir. Ama tabi bu özveri sınırsız değil.
Birçok konuda sadece birisi, birileri için de değil ve bazıları için halen daha kendimi affedebilmiş değilim
Evet gereksiz suçladığım ve haksız yere yaptığım oldu.
20 yıl önce başkalarının mutluluğunu düşünerek hayatımı mahvettim
Türkiye de herkes kendine haksızlık yapıyordur niye aile çevre faktörleri
olmuştur ayıp olmasın diye katlandığımız şeyler.
Kendimden sık özür diler oldum
Zamanında olmuştur
Uzun zamandır.
Elbette eskiden çok yaptım
Hep yapıyorum
Yapma birak
İnşallah
Herkes gibi evet
Evet oldu
Genelde kendime haksızlık yaptığım çok olur.
Evet oldu
Çok kere.
Oldu
olmadı
Maalesef evettt aşko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?