Hangi konularda kendinize haksızlık yapmış olabilirsiniz?

Hangi konularda kendinize haksızlık yapmış olabilirsiniz?
Kendime Çok kızmam Olabilir Belki de Sevdiğim Kıza Birden açılmakla İyi mi ettin diye kendimi suçlu Buldum Ama Kızın hikayelere bakması Engel basmamis oluşu Pek kızmıyorum artık kendime anladı Ama tanımadığı için bi cevabı yok diye düşünüyorum
Evet. Birini üzdüm diye kendime çokça haksızlık edip, parçalanmıştım. Meğer o mutluymuş 🙄😂
Bazen toplumun saçma tabuları, kültürü, bazen de elalem ne der düşüncesi ile kendime haksızlık yaptığım olmuştur elbet. Neyseki artık öyle biri değilim ve kendimden özür dileyerek sarıp sarmaladım :)
Yaptım sevdiklerim çin kendimi hep geri plada brakakrak enbüyük haksizlı yapiyom bilsemde yinde yapmaya devam.
Teşekkürler reis 😊
Cevap
12Cevap
Hayır kendime haksızlık yapmam hiç bir zaman. ama hayat bana çok haksızlık yapıyor.
Bir çok konuda kendime haksızlık yaptım..
Yapmışımdır kesin, ah ben.
Aşık olunca öyle olmuyor :D
Müge Anlı’nın “başlicaam aşkınızaaa” dediği yerdeyim sjdjs
İlk okulda sınıfın popüler grubu vardı her okulda vardır illa yüksekten uçarlar 😂 onları benden üstte sanıyodum okul sonuna doğru sert çakıldılar yere 😂
Bedenimin de ruhumun da bir dili olsaydi eminim bana söverdi.. olmadık insanlara bu kadar kapildigim için..
Bugün arkadaşım komple kendime haksızlık yaptığımı söyledi.. Bir ara bunu araştıracağım.
Yaptım çok defa yapmadım desem yalan olur. Fazlasıyla sevdim, fedakarlık yaptım, başıma tac ettim , zamanmış mekanmış imkanmış umursamadım. Ancak şimdi büyük dersler alarak yoluma devam ediyorum.
Evet maalesef. Bunu duzeltmek ile ugrasmaktayim hala. Cok fazla ozelestiri yapip kastigim oluyor. Biraz rahat birakmak lazim. Bogucu oluyor bu sekilde.
Yaptım abi insanlar yüzünden hep kendimi suçladım ama kendime büyük bir haksızlık ettim bunun farkındayım
Hayır ne kendime ne de başkasına haksızlık etmem. Duygusal tarafım olduğu kadar gerçekçi ve hakkaniyetli bir yönüm de var.
İnsanlara gereğinden fazla değer verme konusunda çaba sarf ettiğim için kendime çok fazla haksızlık yaptığımı düşünüyorum.
Şans vermemem gereken insanlara mecburen üçüncü ve dördüncü şans vermek.
Kendimden ödün vererek birçok defa yaptım
yapıyorum da bence
Bazen hak etmeyen kişilere fazla güvenmem haksızlık olabilir
şu an düşününce net aklıma gelmese de zamanla olmuştur illaki
Kendimi aşırı ve gereksiz yıprattığım ve üzdüğüm bir dönem oldu.. Atlattım çok şükür.. Ama bazen uykundan uyanmak için gereklidir bu doğum sancıları..
Yaptığım olmuştur muhakkak.
Bir çok konuda yaptım
Her konuda kendimi acımasızca eleştiririm genelde
Haklısın abi..
Galiba çok fazla dürüsttüm
Hep bir adım geride durdum kendimi hiç sevip değer vermedim
Olmuşdur belki de.
her konuda yapmisimdir
Yapmışımdır herhalde 😂
Evet yaptım maalesef
Hangi konuda haklı bişey yaptım acaba
Yaptım maalesef 🥲