Rica ediyorum şu sıcak yaz günlerinde kimseyi değiştirmeye çalışmayın. Denize falan gidin, ne bileyim kitap okuyun. Yapmayın.
Bir insanın kişiliğini bozmak istiyorsan, onu değiştirmeye çalış. Oscar Wilde

Rica ediyorum şu sıcak yaz günlerinde kimseyi değiştirmeye çalışmayın. Denize falan gidin, ne bileyim kitap okuyun. Yapmayın.
Bir insanın kişiliğini bozmak istiyorsan, onu değiştirmeye çalış. Oscar Wilde

Bu hayatta kimseyi düzeltemezsin.. karşındakini düzelttiğini sanarsın. Eğer ki karşındaki saf birisiyse tabi işler değişir ve kendini değiştirmeye çabalar o kişi bu da ona zarar verir kişiliğini bozar. ✨️
Yürü be
Evet.
Kötü bir huyu vardır ve kendisi farkında değildir.. sevdiğim biri ise elbette müdahale ederim, düzeltmesi için uğraşırım... ama senin dediğin gibi bir sürekli onu sırf kendi goz zevki ya da sırf kendi konforum içinse evet bu onun kişiliğini bozar buda kötülüktür... insanlari olduğu gibi kabul edin... ( kötü huylar hariç)
Nokta
Kimseyi düzeltme gibi bir çabamız olmamalı çünkü can çıkar huy çıkmaz. Sadece o kişinin yanlisiniy, hatasını uyarmak olabilir. Ama kulağına gireceğine sanmıyorum. Kişiliğini değiştirmek olduğunu düşünüyorum.
Güzel cevap.
Teşekkürler 😌
:)
Oldugu gibi reddetmek gerekir
İnsanları kabullenmeyin, onları olduğu gibi reddedin.
Cevap
8Cevap
Ben kimseyi düzeltmem hayatımda herkesi olduğu gibi kabul ederim.
Kimse düzelmez, kimsenin karakteri değişmez. Çok kötü karakteri olan ve herkesin de bildiği kişiyle kuzenim evlenirken herkes uyarmış. "Ben onu değiştircem" demiş. 8 yıl ve 2 çocuğun üstüne boşanıyorlar şimdi.
İşte, hüsran. Zaman kaybı. Geçmiş olsun
maalesef öyle, teşekkürler
Ben böyleyken ne haddime başkasını değiştirmek. 🤣
:))
Kendini düzeltemeyen değiştiremeyen milleti düzeltmeye çalışır ve bu hiç şaşmaz
👌
Düzeltmeyelim mi bırakalım yamuk mu kalsın 😂
Yamukla mı uğraşalım?
Her kadının içinde içgüdüsel bi yamuğu düzeltme isteği vardır.
Zaman kaybı. Netice hüzün.
Umut dünyası
Bunu kadınlar çok yapıyor kendi istedikleri kalıba sokmak için didişip duruyorlar. ya da sorunlu tipleri düzelteceğim diye bir çaba içine giriyorlar sonra kazığı yiyiip aşağıya oturuyorlar. Aslında çok basit ya olduğu gibi sev ya da terk et.
Niye düzelteyim ki banane, bu yaşa kadar düzelmeyen ile mi uğraşacağım bi de.. 😄
Hiç 😂
😅😅
Ne gibi bir düzeltme olduğuna da bağlı bir durum bu açıkçası ama olan yanlışları söylemek hata değildir.
Bir insani düzeltemezsin. Düzeltmeye çalışırsan da kendini yararsın
İstemediği şeyleri yaparsan zaten rahatsız olup, kavga gürültü karşılık verir.
Evet. Sanırım öyle. İnsan neyse odur. Bizi biz yapan şey farklılıklarımız değil midir zaten?
Kimseyi düzeltmiyorum yolumu değiştiriyorum :)))
Kıral hareket
Kötü yanları varsa değiştiririm. d
Kötü olur
Bazı insanlar değişmeyi hakediyo...
Onları değiştirelim
Bir kişiyi düzeltmeye çalışmak onun anısına ihanet etmek demektir.
Kişiliği değiştiği için bozulmuş olur.
Gözlemlerime göre son derece doğru
En iyi cevap oranı 100% olunca ne oluyor en iyi cevap oranı %100 den sonra sıfırlanır mı en iyi cevap oranı ne işe yarar semih?
Daha neler biliyorsun semih anlatır mısın rica etsem❤
Fenomen olursan da buradan para kazanamazsın ama hediye çeki kazanma şansın olur, yeni üye olanlar hesabını otomatik takip ederek takipçi sayın artar ve sitede etkileşimin artarak tanınır hâle gelirsin. Fenomen olmak için ise, tek bir konu etiketi üzerinde bol bol sorular sorup cevaplar paylaşmalısın ve çalıntı olmaması gereken benceler de yazmalısın.
Çsg yi de anlatır mısın
Sana göre profilimde olmayan rozetlerimden en kolay hangisini kısa zamanda alabilirim ve hangisidir bunu da ögrenmek istiyorum semih kral
Yani hangisi en kolay zorlukla alınır
Davranış değişir kişilik değişmez
Kesinlikle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?