Çok iyi değil mi ya jdmxjsnxns bu potansiyele sahip kim var etiket atınnn :D

Çok iyi değil mi ya jdmxjsnxns bu potansiyele sahip kim var etiket atınnn :D

Aslında yanlışlıkla yaptırdıgı sabah yaptırdığı değil, akşam yaptırdıgı iğne olmuş.. 😅
B 12 eksikliği herkeste var gibi. Çevremde çok kişide var. Bende baktırsam bende de kesin vardır.. 😀
Var ama ne kadar eksik bilmiyorum yinede eczacı arkadaşımı geçemem araba ile gitti işi bitirdi akşam otobüs ile döndü iki gün sonra araba lazım olunca bulamadı sonra 100 kilometre uzaklıkta il merkezinde parkta olduğunu hatırladı
Arabayı kaybedip sokak sokak aramak eziyet :D
Bende b-12 eksikligi var, ictimmi icmedimmi diye hatirlamiyorum bazen 2-3 tane gomuyorum muhtemelen :D
aa bu ben başka ilaçlarda da böyleyim
Gitmezsin vitamin den bişe olmaz
Var galiba
Cevap
14Cevap
Bende b12 eksikliği yok :D aksine hafızam gereğinden fazla aktif.. sdfsdf
Aaa bana da bana da jsmsjdns
kan nakli yapalım birazını sen al :D sdfsdf
Nolur nolur hsmdjsms hafızandan veriyorsan Ankara 'ya geri geliyom bak :D
Olur olur bende çok var zaten sfsdf :D senden de ne alsam sen şanslıydın sende şansından ver biraz sdfsf
Tamam anlaştıkk hdndjs ikisi bir arada güzel 👌🏼
anlaştık sdfdsf ✌️
Bu B12 den Çok Alzheimer Bence 😂
Şaka Bir Yana Kalsın B12 Çok Unutkanlık Yapıyor, İğneler Geçici Bu Arada, Doğal Gıda Ve Vitamin Takviyesi İlaçlar Var, 750 TL Ücreti Benim Kullandığımın, 2 Ay Önce Kan Verdiğimde O Kadar Sağlıklı Beslenmeme Rağmen Vitamin Değerlerim Olması Gereken Değerlerin Altındaydı, Bu Hapı Kullandım Kullanalı Neredeyse Olması Gereken Değerin X1.5-X2 Üstünde.
Tavsiyem Bu Tarz Birsey Araştır.
Bende bir haftadır yapmam gereken iğneyi unutuyorum 🤦🏻♂️ b 12 yok bende
Yarın sabah hatırlatıyım 😂
Zor zorrrr
Hee ama pazartesi yaparım artık 🤦🏻♂️😂
He o zamana bende unuturum 😂🤦🏼♀️
Bak işte sende de b 12 yok 🤷🏻♂️
Yok zaten jsmsjdns
vardı hap işe yaramadı, iğne olmaya üşendim. dil altı formunda olan zımbırtılardan kullanıyorum bayağı işe yaradı
Aaa doktor mu yazmalı ¿ Deneyim
doktor iğne yazdı ben araştırıp bunu kullanmayı tercih ettim
Galiba var bu aralar daha fazla hissetmeye başladım hafızam iyidir ama bu ara unutmaya başladım
Eskiden vardı doktora gitmiştim küçük ilaçlar vardı şurup gibi
Şimdiye hiç gitmedim doktora bilmiyorum
Allah B12 eksikliği yaşatmasın çok zor çok sdfgsd
Bir. dönem sınırın bir tık altındaydı. Ölçtürmedim bayadır..
Önemsiz seyleri aklımda tutmuyorum, unutkan sanıyorlar 🤭 işime gelenler aklımda 🤭
Az çok herkeste var ya.
KS moderatörü olunca normal
Nalaka nalakaaaa
Kusura bakma ya bu sıralar moderatör ler ile ilgili sıkıntım var böyle yorum yaptım sizinle ilgili değil genel olarak demek istedim özür dilerim
Sorun değil genel bir algı var çok alınmıyorum 🥲
Modlarla nası bi sıkıntın var merak etmedim değil
Soru soruyorum soruma soruyla ilgili cevap yerine alakasız cevap ya da şahsıma hakaret ediyorlar şikayet etme yerinden şikayet ediyorum sorum kalkıyor ayrıca biri de şu cümleyi kullandı beni istediğin yere şikayet et sen kaybedersin
Soruyu at bakalım
Böyle atabildim
Soru linki lazım
Yani sana diyen kişinin nerde dediğini görmen lazımdı. Ama bu alakasız cinsel paylaşım yardım almak için sorulan bir soru değil gibi.
Yardım almak için mi sadece soru soruluyor
C etiketinde evet
Merak edilen bir şey sorulamiyor yani e hani özgürlük sonuçta ben bu soruyu soruyorsam cevap vermek zorunda değil kimse yazmış olmak için yazıyorlar haksız mıyım
Yazma ma tercihi var sevmediyse
Kural bu kural sevdi sevmedi meselesi değil
Vardı hapla düzeldi çok şükür 😄
D vitaminim eksik
Yok çok şükür
Var hap kullanıyorum.
Yok ama normalde de unutkanım.
Hayır hiçbir eksikliğim yok
Var.
Hayır yok
Bende yok
yok bende