Benim şimdiye kadar bi sevdiğim oldu, ilk aşkım ve 4 yıllık birlikteliğim oldu onunla bende onun ilk aşkıydım beni o 4 yıl içinde sevdi biliyorum, eminim. benim için her şeyi yaptı, benimle güldü, ağladı.. çok kıskanırdı, evlilik hayalleri kurardık, daha çok o kurardı.. etrafımızdaki herkes bizi kıskanırdı, herkes ne güzel bi çift derdi. en fazla elimi tuttu o 4 yıl içinde. ama ne olduysa anladım bi gün seni sevemiyorum artık diye bi mesaj geldi, bu ilişki burda bitti dedi. neye uğradığımı şaşırdım :( hayallerim yıkıldı, depresyona girdim, kustum ağladımmm... bneden 1 ay sonra başka bi kızla çıkmaya başlamış, kız pisliğin teki yabancı, her bi pislik var onunla 8 ay boyunca beraberdi. benmle yapamadıklarını yaptı. ha bu arada bneden ayrılma sebebini snradan arkadaşlardan öğrendim, çok buluşmuyimuşuz görüşmüyomuşuz o yüzdn mis. şimdi o kızdanda ayrıldı. ve şimdi benmle 1 yıl oluyo ayrılalı. şimdi ondan bana bi mesaj geldi, selam ben x. ben sadecer senden yaptıklarım için özür diliyorum, artık yaptığım hataların farkındayım,seni üzdüğümünde farkındayım. ben sadece senden özür diliyorum, iyi tatiller yazmış. nasıl sevindim anlatamamm, sonra ertesi gün cevap verdim benden özür dilemen benim çektiklerimi hafifletmez sadece senin vicdanını rahatlatır dedim oda evet dedi sneden our dilemesem dediğin gibi içim rahat etmeyecek, beni af etmeyeceğini biliyorum ama yinede pişman olduğmu bilmeni istedim dedi. ben tabi sevindim ama hiç belli etmedim. tamam özaman hatalarının farkına varman güzel bişey dedim. oda gülücük yolladı, bidahad cevap vermedi. sonra aradan bi kaç gün geçti, ben kendi kendime düşünmeye başladım allahala neden bu ban böyle birden mesaj attıkı diye,çünkü çok tuaff, 1 yıl boyunca hiç bis şekilde görüşmedik, konuşmadık, numaramı bile silmiş, eşyalarımı herşeyimi. neyse işte şüphelendim, bi yol bulup bunun face ne girdim, mesajlarına girdim, bi kaç kızla konusuyo arkadaşça ama, ama sonra bi kızla çok samimi konuştuğnu gördümm, delirdimm :( o sinirle buna mesaj attım, sen hala şerefsizliğine devam ediyosun falan dedim, ben girdim face hsabına dedim. kızla konusuyo böyle ck samimi öbür taraftanda bi arkadaşına oğlum kız ayarladım, ramazandan sonra caymak yokk, maksat kızlarla vakit geçirmej diyo, arkadaşıda bana mı ayarladın diye soruyo oda bakarız oğlum yazmış. bunları işte okuyunca sınırden lsj attım ona, sen bu olamazsın, değilsin, benmle birlikteykende bunları yaptın mı haa falan dedim. 1 benm faceme girmeye hiç bir hakkın yok dedi, 2 ne yapmışım seninle birlikteyken söylee dedi. neyse işte bneden öyle bi hakkım var ki dedimm falan filan oda iyi yaptın özaman dedi. neyse snra böyle konuştuk baya bii, bn bi an gaza geldim, sen kendinde değilsin dedim oda kendimdeyim dedi bende değilsin değilsin seni hala seviyorum dedim :( oda bunu ban deme dedi, o kızımı seviyosn dedim oda sevme gibi bi durum yok sadece kızdan hoşlandım kapalı olması falan dedi. bende bana karşı hiç mi bsy hissetmiyosn dedim oda hissediyorum ama ben bilmiyorumm işte dedii..
Güncellemeler
+1 yıl
çok salak bisey yaptim derken, onu sevdigimi soyledim salak gibi :((( rezil oldum ya :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer