Kişilik & Karakter İşten gelince ilk olarak ne yapıyorsunuz? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Direk üstümdekileri fırlattım kahvemi yaptım. Bu ne sıcak yavvv 🥵 Şimdi dinlenme vakti... İşten gelince ilk olarak ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Duş alıp yemek yiyorum. 1 0 Yorumla
neyzen37 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kahve ve maden suyu muazzam ikilidir, afiyet sağlık olsun :) 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Teşekkür ederim evet severiz :)
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evden çalıştığım için mesai biter bitmez önce uzanıp dinleniyorum. 1 0 Yorumla
Xhaxx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evden çalıştığım için mesaim bitince sizin tersinize ben de dışarı çıkıyorum.😄 1 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Duş alıp biraz dinleniyorum sonra yemek yiyorum falan filan 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Şu sıralar iş yok. Genelde hemen su içip sonra çay, kahve... 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl İşte çalışmıyorum kii zmznsnsns 1 2 Yorumla MelisaWest 1 yıl Afiyet olsunnn 😋💅 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Teşekkür ederim 😄 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çantamı alıp spora gidiyorum 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Değişiyor ama genel de bir kahve ya da çikolata.. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Duş alırım, geçerim pc başına sonra yemek. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hemen üzerimi degistirip yemek yiyorum 1 0 Yorumla
Ateslibirbey Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% 1 yıl Duş yemek çay ve yürüyüş sonra yatiş 1 0 Yorumla
pamukrella Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Üstümü değiştirip klima başına geçiyorum 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Duşa giriyorum 1 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Duş. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Ben tatlı yiyordum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Buz gibi suyla duş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Duş alıp yemek yiyorum.
Kahve ve maden suyu muazzam ikilidir, afiyet sağlık olsun :)
Teşekkür ederim evet severiz :)
Evden çalıştığım için mesai biter bitmez önce uzanıp dinleniyorum.
Evden çalıştığım için mesaim bitince sizin tersinize ben de dışarı çıkıyorum.😄
Duş alıp biraz dinleniyorum sonra yemek yiyorum falan filan
Şu sıralar iş yok. Genelde hemen su içip sonra çay, kahve...
İşte çalışmıyorum kii zmznsnsns
Afiyet olsunnn 😋💅
Teşekkür ederim 😄
su içerim, sana da afiyet olsun
Çantamı alıp spora gidiyorum
Değişiyor ama genel de bir kahve ya da çikolata..
Duş alırım, geçerim pc başına sonra yemek.
Hemen üzerimi degistirip yemek yiyorum
Duş.
Duş yemek çay ve yürüyüş sonra yatiş
Üstümü değiştirip klima başına geçiyorum
Duşa giriyorum
İşten geldiğimde pubg ye gömülürdüm
Yemk yiyor duş alıyorum
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Yandık yandık bu ne sıcahtır lo
Duş.
Ben tatlı yiyordum