Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Aldım bu kuzenim benim ikinci travmam ve en büyük sınavım diyebilirim geçen sene kötü haberi aldık Trabzon'a gitmek zorunda kaldık ailece köy evine ve beni orada tuzak bekliyordu baya sene sonra erkek kuzenimin tuzağı aynı yerde ben ikinci gôz temasında sezdim baya baktı çünkü ve dediklerim hep çıktı çok şeyini keşfettim baya sene sonra 4 kere denedi geçen sene daha iyi denedi benim yukarı kata çıkmam için çok çabaladı zaten şüphelendim 31 yaşında arkadaşı yol kesince sonra yakın durmaya çalıştı hep kokladı millete çaktırmadan baktı hep sonra eskiden dokunduğu yerlere çarptı izledi hep sonra süzdü yüzümü süzdü uyur taklidi yaptı çünkü ona bakmıyordum bir taktik uyguladı hep yukarı çıkıp indi sanki işaret verir gibi sonra hedefine ulaşamadı korkutamadı tacizler edemedi zorla sahip olamadı sonra olaydan sonra İstanbul'da rüyalar gördüm hep sezdiğimle alakalı arzuladığını anlatan sonra eski anıları hatırladım buraya yaza yaza sonra başıma gelecekleri hayal ettim gerçek gibi bu ne demek ona dikkat et arkadaşına da sonra başka kuzenimi gördüm bir konuşma olmuştu onla da iyi değilim ne demek bunlar evlenmek istemiyor başka uyarı bence kızın rüyası da bir uyarıydı kız gerçekten tuzağa düştüğüne dair
Evet alıyorum. Ve o rüyalardan nasıl uyandığımı bildiğim için gördüğün an anlıyorum. Maalesef birkaç günüm korku içinde geçiyor ama korkunun ecele faydası yok, er geç çıkıyor o rüya.
Çocukken bir rüya gördüm uyarı midir bilemiyorum böyle biri beni silahla bacagimdan vurmuştu kan kaybindan ölmüştüm ruhum çıktı bir gün boyunca dolaştım ama yurumuyordum resmen yere paralel ukayarak uçarak geziyordum sonra beni çektiler cehenneme ama insanlar nasıl feryat ediyor karanlık heryer ateş yalvardım rüyamda Allah'ım ne olur dünyaya geri gideyim bir şans ver hergun namaz kilacagim kimseye kötülük etmemekle birlikte sürekli iyilik yapacağım yeter ki bir fırsatım olsun dedim sonra korkuyla uyandım sanki yeniden doğdum
Allah kimi saptırırsa, bundan sonra artık onun hiçbir dostu yoktur. Azabı gördüklerinde zalimlerin: Dönecek bir yol var mı? dediklerini görürsün.(şura 44)