Bir saat önce rüyamda daha önce hiç görmediğim bir adamı gördüm. Ve bana gülümseyip sonra beni defalarca kez bıçakladı. Çığlık atarak uyandım hala da rüyanın etkisindeyim. Sanki o acıyı gerçekten hissettim her saniyesi gerçek gibiydi. Sizi de böyle derinden etkileyen rüyalar oldu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Oldu. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetimden dolayı, babamın arabasıyla şehir içi hariç hiçbir yere gidemiyordum. 2019'un Ağustos ayında gördüğüm bir rüyadan o kadar etkilendim ki, rüyadan sonra sarı siteden her gün ucuz araba aradım. 2020'de daha salgının gelmesine tam 2 ay kala, çalışmakta olduğum üniversitenin garip değişikliği nedeniyle arabayı babamdan devraldım.
Rüyamda bir sevgili bulmuşum. Sevgilimle bizim arabayla İstanbul'a gideceğiz. Eskişehir-Bozüyük-Sakarya-İstanbul rotası yerine, Eskişehir-Mihalgazi-Yenipazar-Geyve yönünü kullanıyorum. Yenipazar ilçe girişinde jandarma bizi çeviriyor. Ehliyet-ruhsat kontrolü yapılıyor. Jandarma: "Sen bu arabayı kullanamazsın." diyor. Arabadan inip derdimi anlatıyorum. Jandarma yanıt vermiyor, ikide bir telsizle bir şeyler söylüyor. İkinci telsiz konuşmasında arabamı bağlayacağını seziyorum. Çevredekiler sesimi duymuş, olay yerine gazetecileri çağırmışlar. Hava açık ve 35 derece sıcak. Gazeteciler olay yerine geliyor. Gazetecilere derdimi anlatırken çekici geliyor. Sevgilim arabadan yeni inmiş, sessiz sedasız kaldırımda oturuyor. Çekici arabamı bağlarken, gazeteciler kameralarıyla arabamı görüntülüyorlar. Çekici giderken, yolun kenarında bulduğum çöp kutusu büyüklüğündeki taşı arkasından fırlatıyorum. Sevgilimin önüne gidip, erimeye yüz tutmuş asfalta uzanıp ağlıyorum. Aynı zamanda sağ yumruğumu asfalta vuruyorum. Ondan sonra uyandım.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
ben hayatım da sadece bir kez gerçekten filmler de olduğu gibi kan ter için de bir hışımla yataktan kendimi atarak uyandım onda da abimin boşandığı gün abimi uçurumun kenarında gördüm vs bir çok şey oldu o an sonra kendimi uyandım sandım kendi odamdayım kendi yatağım da yatıp uyanıyorum tavan da duvarda böcekler gidiyor binlerce bağırmaya çalışıyorum yok kalkmaya çalışıyorum olmuyor abim kapının arkasından benimle bir şeyler konuşuyor ama cevap veremiyorum sonra gerçekten dediğim gibi uyanıyorum yıllar geçti hala gelir aklıma
10 Yorumla
Kıyamet kopuyordu gökten dev küp şeklinde bina büyüklüğünde çarprazlamasına kayalar iniyordu ama yavaş yavaş yüzlerce binlerce. gökyüzü sarıydı ve evlerin camları arabaların lastikleri eriyordu sıcaktan ve nefes nefese uyandım...
00 Yorumla
- +1 yıl
Evet oldu. bundan aylar önce Rüyamda hayatın anlamını arıyordum ve benimle birlikte 2 kişi daha arıyordu. uzun bir arayış sonra bir bataklığa geldim orada benimle arayışta olan iki kişi daha gördüm. her yer sis ve sadece bataklıktı. bataklıktan Deniz kadını çıktı. cildi gümüş gibi, saçları bembeyazdı ve gözleri Okyanus gibiydi. bu kadın bize annemiz olduğunu söyledi ve kehanet gerçekleşmesi için bir bütün Olmamız gerektiğini söyledi. Bu yüzden üçümüzü yuttu, hayatımda ilk defa Rüyamda ölüm ile bu kadar burun buruna geldim ve gerçekten karanlık zifiri karanlıktı. kaçmam gerektiğini hissettim, Ve bunu başardım. nasıl hatırlamıyorum. Sadece arkama bakmadan koştum. Bir kalabalığa karıştım Orada da bir kız yakında öleceğimi söyledi. Panzehir için toz altın bulmam gerekiyormuş bulamadan uyandım.
gördüğüm en ilginç rüya buydu. büyük ihtimalle fullmetal alchemist brotherhood dizisinin yıllar sonra rüyama girişi. tam benzemese de içerik olarak yakın diyebilirim.22 Yorumla- +1 yıl
evet ve o deniz kadını o kadar güzeldi ve aynı zamanda korkunçtu ki. keşke çizebilsem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
50Cevap
Şimdi daha yeni gördüm. Anlatmayacağım ama 1 saattir oturdum onu düşünüyorum.
10 Yorumla9 10 yıl önce gördüğüm 1 2 tane rüya var unutmadım hala
10 YorumlaLise yıllarımdı sanırım rüyayı gördüğüm zamanlar babam eve 3 tane ceset getirmişti kapıyı ben açtım morgda yer kalmayınca arkadaşlarla 3 er 5 er paylaştık yardım ette buzdolabına atalım şunları dedi koyduk dolaba gece olunca canlanıp dolaptan çıktıklar saldırdık sokağın yarısına kadar kovalamıştım
20 Yorumla- +1 yıl
Evet kapalı alan ve böcek fobim var küçükken kapalı alanda kaldığım için. Rüyamda asansörde kapalı kalmıştım böcekler doluşmuştu sonra da uyanmıştım. Sonra birinin hayatını kurtardım rüyamda sonraları gerçekte de oldu bu tren yolunun orada kadın telefonla konuşuyordu geliyorum hemen dedi sonra kendi kendine geçerim buradan dedi. Kadını omzundan tuttum geçmeyin birazdan tren gelecek dedim Sonra tren sesi duyuldu kadının hayatı kurtulmuştu.
10 Yorumla Evet oldu.. Seneler önce -sanırım 15-16 yaşlarında falandım- Anneannemle dedemi kısa aralıklarla kaybettiğim bir dönemdi. Rüyamda o dönem yaşadığımız evin içinde aynı odada 3 tane tabut görmüştüm. Böyle bildiğin yeşil örtüleri falan üzerindeydi. Tabutların birisinin kapağı aralıktı, içinden duman çıkıyordu. O gün uykudan nasıl uyandığımı hatırlamıyorum. Korku filminden farksızdı..
10 Yorumla- +1 yıl
20 yaşımdan 27 yaşıma kadar aynı rüyayı gördüm. haftada en az bir kere görüyordum. Rüyamda 27 yaşındayım kırmızı bir arabam var ve onunla kaza yapıp ölüyorum. Sürekli aynı rüyayı görünce kendimi gerçekten 27 yaşında ölecek olarak hazırlamıştım. 28 yaşına girene kadar çok zordu benim için ve 27 yaşım bitti. 28. doğum günümden sonra birdaha o rüyayı görmez oldum. Ancak hatırlamaya devam ediyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
Evet oldu. Rüyamda aşık olduğum kızları unutmuyorum genelde. Ama şiddet içerikli bir rüya gördüğümde uyanıp tekrar aynı rüyaya girebiliyor fakat aşk ile ilgili olduğunda tekrar göremiyor olmam oldukça canımı sıkan bir durum. Kaç defa beni kovalayan adamlar olmuştu korkudan uyandım, sonra kendime elin armut mu topluyor diyip geri rüyama dönüp adamları tüfekle geri kovaladığım zamanlar da oldu 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ayy çok güldüm 🤣🤣
- +1 yıl
Hiç aklımdan çıkmayan değil de ara ara hep gördüğüm bir rüya var ve o rüyada yolum hep bir şekilde kayboluyor bir yere düşüyordu sürekli aynı yer sürekli aynı kötü his tam çözemiyorum ama beni çok korkutuyordu.
20 Yorumla - +1 yıl
Merhaba.
Evet, bu tarz rüyalar genellikle bilinç altındaki düşünceler ve gün içinde gözlerinizin çektiği milyarlarca fotoğraftan oluşan şeylerdir.
Ama bunun altında paranornal şeyler de olabilir.20 Yorumla - +1 yıl
O eski sevgilin denen psikolejini bozmuş olabilir, umarım atlatırsın çabucak.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim kendine iyi bak
- +1 yıl
Bundan 1 ay önce heryerde insanlar kosuyorlardi bende koşuyorum sonra bir siyah duman gibi bisey gelip insanlari ruhuna giriyordu gibi bende orda korkup duruyordum o siyah duman herkesten sonra bana doğru geldi ki biraz titreyip dua etmeye başladım yüksek sesle dua edersem gider ve çok şükür bedenime girmeden geri giti o siyah duman seytandi
10 Yorumla Evet oldu ben 13-14 yaşlarımdaydım normalde rüyam 2-3 sürer ama bu rüyadan çıkamamıştım yani uyanmaya çalışıyorum ama çıkamıyorum rüyamda ağlamaya başlamışım bağırmaya falan çalışmışım sonra annem uyandırdı uyandığımda hala şoktayım ağlamaya devam ettim bu arada öğlen uyumuştum bi 6-7 saat sürmüş
10 Yorumlaküçüklüğüme gördüğüm etkileyici rüyaları asla unutmadım. birde geçende bilincimin açık olduğu bir rüya gördüm gökyüzünden paraşütle bir astronot iniyordu bende ona koşuyordum, her adım atışımı hissettim. o çok iyiydi , sonra bilincimin açık olduğunu farkeder farketmez biryere doğru sürüklenerek uyandım :D
10 YorumlaGerçekten rüyan korkunçmuş. Böyle bir rüya gördüğümü şu anda hatırlamıyorum. Mesela benim şöyle oluyor, mesela bir köpek kovalıyor ben saklanıyorum beni bulamıyor, ama cok korkuyorum bunun gibi
10 YorumlaDistopya rüyaları çok fazla görüyorum, unutmuyorum onları genellikle. Dünyanın başına bir şeyler gelmiş falan sonrasında yaşadığım şeyleri görüyorum hep.
10 Yorumla- +1 yıl
Aynanın karşısına geçip boğazımı kesmiştim ağzımdan ve boğazımdan aşağı kanlar akarken ben aynaya bakmaya devam edip gülümsüyordum
22 Yorumla- +1 yıl
Ayy çok korktum bu rüyayı nasıl görmeyı başardın😂
- +1 yıl
Yıllar yıllar önceydi bir de bana sor nasıl korktuğumu 😅
En son gördüğüm rüya çok heyecanlıydı uzaylılar tarafından kovalandım. Bu basit bir anlatım ama sezonluk dizi tadında kaliteli bir rüyaydı
22 YorumlaCinnet geçiren insanlar görmüştüm rüyamda ve bu 3 kez başıma gelmişti hepsinde ağlayarak uyanmıştım mdmmd korkunçtu aklıma gelir arada
10 Yorumla- +1 yıl
Tüm rüyalarım aklımın bir köşesinde. Unutmam hiçbirini. yer kalmadı hafızada yeni seyleri almıyor. Iki dünyada yaşar gibiyim
Çok rüya görürüm çünkü10 Yorumla Ben de hoşlandığım ama beni reddeden kızı gördüm, bu sefer o da bende hoşlanmışti baya güzeldik yani de işte sonra uyandım tabi 🙄
10 Yorumla- +1 yıl
Rüyamda annem kılığına girmiş bir varlık vardı ve ona annem olmadığını söylediğimde burnumu ısırmıştı ve uyandığımda gerçekten burnumda iz vardı 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Çok korkunç ve komik😂
- +1 yıl
Ben bir kadın görmüştüm arkası bana dönük gecelikli hâlde bana dön seni görmek istiyorum dedim tam dönüyordu görmekten korkup uykumdan uyanmıştım
12 Yorumla- +1 yıl
Saçları siyah ve uzundu
- +1 yıl
Bir kere annem beni ısirarak yemişti annemi canavar olarak görmüştüm rüyamda ve annemle uyuyordum o sırada terleyerek uyanmıştım
Öyle bi rüya görmüştüm ki etkisinden çıkmak için gece yarısı uyanıp televizyon falan izlemiştim sabaha kadar. Aklımdan çıksın kafam dağılsın diye
12 Yorumla- +1 yıl
Ne gordun
- +1 yıl
@snowflake12 ailevi bişey
- +1 yıl
Sinema salonuna gidip görevliye ben şu filme girecem ama bedava para vermem diyordum sonra o da peşimden koşuyordu bende kaçıyordum 🤣🤣🤣
10 Yorumla - +1 yıl
hayırdır inşallah her rüyada da bi anlam çıkarmamak lazım uyandıktan sonra 3 kere sol tarafına tükür
10 Yorumla - +1 yıl
Peygamber efendimizin kabrini görmüştüm hiç unutmuyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel ya🥺
- +1 yıl
Oldu cok korkunçtu gerceklesir falan diye anlatamamıştım kimseye sonra anlatınca rahatladım
10 Yorumla Üzüldüm senin için..
Evet olmuştu birkaç kez bni mahveden rüya..10 Yorumla- +1 yıl
Beyin yeni yüzler uyduramaz o adamı aslında daha önce gördünüzzz😊
10 Yorumla - +1 yıl
Bilinçaltına korku yerleşmiş. Bir Psikiyatri'ye gitme zamanın gelmiş. Zamanla panik atağa dönüşebilir. Belki de oldun bile...
10 Yorumla Genelde hepsi o kadar saçma ki hiç biri çıkmıyor ama en saçmaları daha kalıcı oluyor
10 Yorumla- +1 yıl
Evet aklımdan çıkmayan rüyalar var ama bana kalsın :)
10 Yorumla - +1 yıl
Rüyalar ortalama 15 ve 20 saniye içinde gerçekleşen bir Hadisedir. Ban sanmıyorum aklımdan çıkan bir rüya. Sadece çocukken babaennemin rüyamda benimle konuştuğu var aklımdan çıkmayan başkada hatırlamıyorum
10 Yorumla Hayatımda 3 tane rüya aklımdan çıkmıyor. Üçünde de en sevdiğim 3 insanı kaybettiğimi gördüm. Sonuncusunda zaten ağlayarak uyanmıştım 🙁
00 YorumlaÖyle bir rüya gördümki her an ölecekmişim gibi halen arada görürüm.
10 YorumlaKüçükken durmadan bisikletle bir yere çarparak uyanırdım hey gidi günler
00 Yorumla- +1 yıl
bende başka bir gezegenden dünyayı gördüm geçenlerde, baya büyüktü, baya da ürkütücü
10 Yorumla Ünlü biriyle seks yapıyordum kaç sene geçti aklımda hala... Bide nba de basketbolcuydum onu hatırlıyorum 😄😄
10 YorumlaBu gece fena rüya gördüm ya sıfır bir dizisinin içinde gibiydim
10 Yorumla- +1 yıl
Bir kaç tane gizemli ve ürpertici bı yandan da sezon dizisi GB ara ara devamını izliyorum
10 Yorumla Olabiliyor aslında o bıçaklanma hissi gerçeğe yakın nbir his aynı düşme hissindeki gibi
10 Yorumla- +1 yıl
5 6 rüya var rahmetli abimle ilgili.
10 Yorumla - +1 yıl
Öyle uzun bir etki bırakacak bir rüya görmedim
10 Yorumla - +1 yıl
Evet ama etkisini zamanla yitirdi
10 Yorumla - +1 yıl
Bıçaklanmak iyidir pis kanı temizler vücuttan
12 Yorumla- +1 yıl
Rüyamda yüzü ışıktan görülmeyen beyaz çarşaflı birini görmüştüm eski tahta mezarlardan biri de yanında duruyordu bir taşı işaret mi etmişti ne taş altın olmuştu yüzüne bakıyordum ama göremiyodum anlamsız değişik rüyaydı
- +1 yıl
Komik olan şey ise gta sanandreas oyunun bir yerinde oldu bunlar ondan asla ciddiye alamıyorum
aklımdan çıkmayan birisi yok
10 Yorumla- +1 yıl
Evet, daha yakın zamanda oldu.
10 Yorumla Hatırlamıyorum demek ki görmemişim
10 Yorumla- +1 yıl
Evet o ruyalarin hepside gerceklesmisti
10 Yorumla - +1 yıl
Rüyamda ölmüş güzel bir kadın gördüm
10 Yorumla - +1 yıl
Bugün garip bir rüya gördüm, bende kalsın
10 Yorumla - +1 yıl
Pek hatırlamam rüyaları
10 Yorumla - +1 yıl
Genelde gördüğüm rüyaları uyanınca hatırlamam
10 Yorumla var rüyamda cin saldırmıştı beni boğmaya çalışmıştı uyandığımda boğazımda kızarıklık vardı
00 Yorumla- +1 yıl
Öldüğümü gördüm ve ölmeyecekmis gibi aptalca yaşıyorum..
00 Yorumla Rüyamda rihanna ile cinsel münasebete girmiştik hiç aklımdan çıkmıyor çok iyidi
00 YorumlaEvett gmrdüm korkunçtu gerçi küçüktüm ama hâlâ ürperiyorum
00 Yorumla- +1 yıl
ya hiçbirini hatırlamıyorum ki
00 Yorumla güzel kız görürsem ara ara oluyor
00 Yorumla- +1 yıl
Rahmetli babam
20 Yorumla - Devamını Gör (26)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi