İnsanlar neden ağlıyor biliyor musun? Bak şimdi iki kısımda anlatıcam birincisi insan merhametli, duygusal, çok üzüldüğü anlarda, kayıp yaşadığında, hatta mutlu olduğunda gerçekten ağlar. İkincisi ise acıtasyon, yalan yere karşındakini etkisi altına alma, timsah gözyaşları döker yani sonuç olarak en basiti doğarken ağladı insan ne niyetle ağladığı sonradan karakteri ile şekillendi.
Benim gibi duygusal biriysen her şeye ağlayabiliyorsun. Olay yaşanırken sessiz kalıp güçlü görünüp yalnız başımayken çok ağlıyorum 😭 İnsan bazen içini dökmek, rahatlamak için ağlıyor.
ağlamak bir duygu boşalması yaşamasıdır insan içine ata ata içinde bir birikim meydana gelir ve küçük bir kıvılcım kişinin ağlamasına içini boşaltmasına neden olur bu sayede kişi dertlerini anlatmış yüklerinden kurtulmuş biri gibi hafifler ve rahatlar ağlamak güçsüzlük değildir insanız bir yere kadar dolarız bardak misali
Ağlamanın normal bir şey olduğunu anladıkları zaman ağlarlar. Ağlamanın utanılacak bir şey değil, aksine huzur ve rahatlık veren bir şey olduğunu anladıkları için ağlarlar.
Bir de işte sevgi, hissiyat, güven vs. beslediklerinden ihanet görünce ağlar.
Kiyamadigimdan ağlarim ben. Sevdiklerime daha doğrusu sahiplendiklerime. Hani bir şey görürsün zayıf bir halini veya böyle doğal bir halini, duygusal samimi bir halini vb. İşte o zaman ona kıyamam ve aglarim.
Bazilari cok duygudal hassastir hemen aglar, bazilari uzun suredir uzuntulerini kendine saklar ve daha fazla dayanamaz aglar… ikisidi guclu cunku duygulari var
Ee bak kıyaslıyosun ve şöyle bi şey de var hayattaki her şey geçici şu an mutsuz olabilirsin ama geçecek bu mutsuzluk her daim mutsuz olmayacaksın koy kafana