iyi geceler
Nedensiz ağlar mı insan?
iyi geceler
evet bazen;
sebep olmaz,
sıkıntı yoktur mesela,
dert yoktur belki hersey yolundadır,
ama bır duygu patlaması olur sankı,
hiçbirsey bilememe hali,
bir yalnızlık alır seni,biraz geriye takılır film,
aglamak ıstersın,
bıraz huzun bıraz sevınç,
sonra ılerı sarar beklentıyle dolu bır gelecek mı yoksa anlamsızlıklar vardır dersın,
bazen yaptıklarına anlam ararsın,
bazense herseyı anlamsız kılmak,
hayata bakarsın,
aslında cok sey mı acaba kocaman bır hıc mı dıye sorar ve yanıt bulamaz,
yalnızlıgına sarılır,
bir kac damla gozyası akar,
giden bir sevgilidir bazen,
bazen yok olan umutlar,
bazen garıp bır beklentı olmasını ıstedıgın ,
bazense oylesıne bır ''anlamsızlık'' halı,
bılırsın sebebını ama anlamlandıramazsın,
bazen gelir öyle ve sonra gider hep geldiği gibi...
anlayamazsın ve de sorgulayamazsın sen !
Atatürk bile ne demiş;
''mevcut oldugun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
hersey sende gizli tatlım,
agla ama inan ki,
sana senden baska yakın olamaz kımse bunu bil::=))
Bazen oluyor.Hiç nedensiz içime bir şeyler giriyor ve bakmışın yaşlar gözlerinden pitir pitir akıyor.Yakında bir arkadaşlarla bir yere gidiyorduk oraya gitmeden hiç tanımadığım bir kadının ceneze evine gittik.Kadını tanimiyorum ama arkadaşlarım tanıyor ve ben ceneze evine girer girmez hemen anında ağlamaya başladım.Sormuşlar.Bu ağlayan kız bu kadının ne yi oluyordu diye.Hiç kimsem değildi ama oradaki ortam okadar hüzünlüdüki girdiğim ayağımı bastigim an bir şey oldu.Bazen içimiz dolu olur ve nasılki gülüyoruz kızıyoruz ağlamakta şart.Erkeklerde ağlamalı ve içlerine atmamalı
Nedensiz ağlayacağını sanmıyorum. Elbet bi nedeni vardır. Yanlızsındır, arkadaşın yoktur, derslerin kötüdür, hayatının nasıl şekilleneceğini bilmiyosundur vs vs.. illa bunları düşünmende gerekmez vucüd tepki olarak içerlenebilir. Aklına şuan gelmesede nedeni, ışığı kapatıp yatağa uzandığında ve kendini dinlemeye başladığında bişeyler belirir.
bence gereksiz ağlamazan ağladığını nedeni detaylı düşünemez bir erkek olarak mesela bende çok ağlarım senin gibi nedensiz olduğunu düşünürüm ama hepsinin bir nedeni olduğunu ben bilirim ama kabullenmem kendime saçmalama bundanmı ağlıyorsun derim.Mesele şu an senin nedensiz ağlıyorum demen bile benim bir nedenim olabilir:(
Cevap
21Cevap
canının acısına verdiğin bir anlam var hatta gözyaslarının sebebide var.. sorunlu bir iliskin var bikere sorularını hatırlıyorum,mutlu değilsin.. bu da büyük bir sebep cok iyi anlaybiliyorum bu durumu uzunca bir süre yasadım cünkü
ağlamak iyidir bazen sıkma sen tatlı canını azcık ağla sonra gül olur mu :)
ağlamakta gülmek gibi doğal bi reaksiyondur, aslında ağlamamız duygu yoğunluğunun bu şekilde dışa vurulmasıdır, bence eğer ağlayamasaydık daha kötü olurdu, bu yüzden şimdi önce duygu ve düşüncelerini anlamaya çalış, ağlamanın nedenini sen bilirsin içine sor bakalım?
ağlamak değer vermektir ağlamak değerini bildiğin insanların değerini bilmemesidir ağlamak bir eylemdir ağlamak acı değil acını dindirmektir senin çok güçlü bir kalbin var demekki
evet insan nedensizde AĞLAR..!
Bir an olur için sızlar, ansızın karmaşık ve anlamsız düşüncelere dalarsın...! peşinden yine anlam veremediğin bir şekilde gözlerin DOLAR ve GÖZLERİNDEN YAŞLAR SÜZÜLÜR, AĞLAMAYA BAŞLARSIN..! sonuçmu.? içine bir ferahlık gelir.. bir bakmışsın ağlarkene birden GÜLMEYE BAŞLAMIŞSIN.. Yani MUTLU SON..:)))
kızlara daha çok rastlar bu tip sebepsiz ağlamalar..sanıyorum hormonal faaliyetlerle alakalı.çok takma kafana geçer :) hayatta hiçbişey üzülmeye değmez..
ağlar hastasındır duygusallıgın üzerindedir aglarsn farkında olmadan içinde biriktirdigin şeyler vardr aglarsın sonra bide ben niye aglıyorum yaa der kendine üzülür aglarsın ...
oo deli gidiyor ben cok aglarim. Arkadaslarim bir erkegin bu kadar aglmasi normal degil derler ama. Gozyasi evrenseldir.. ya da unisex nederseniz ne isim koyarsaniz koyun ben aglarim.
Ağlar.Hatta ben sebepsiz yere bazen cinnet boyutuna kadar gelebiliyorum :)
İnsan nedensiz ağlamaz illaki bir sebebi vardır bunun.Bazen ben de kendimi öyle buluyorum bilinçaltına attıkça insan böyle açığa çıkarıyor.Boşver ağla gitsin hem psikologlar ağlamanın güçlü bişey olduğunu söylüyolar.
Sebepsiz ağladığım çok olur, aslında bir sebebi vardır.
İçimize gömdüğümüz, ertelediğimiz ve farkına varadığımız bir sebep.
İçten içe bizi kemirir... Biz anlamadan göz yaşı olarak bize geri döner..
bayan olarak zaten sizin hayatınızın bir parçasıı değil mi ağlamak:)nedensiz ağlanmaz bilinçaltında biriken şeylerden belki de kendine bile itiraf edemediğin bir nedenden dolayı ağlıyorsun
duygu patlaması yaşar içinde...en küçük etkilenmede aglar...sen sebepsiz sanırsın ama yüreginin derinliklerinde birşeyler aglamana sebep olur...
Her zaman bi' nedeni vardır, mesela ben de durduk yere ağlarım ama düşününce hayatımda yaşadığım olumsuzluklar aklıma gelir.
Hic kimse nedensiz aglamaz , elbet canini yakan birsey vardir kalbinin derinliklerinde .. Banada Olur takma kafana
bir çok tanık oldum içim kötü oldu diyor ve aglamaya başlıyor sanırım bir terapi ama sistem dışı olarak çalışıyor durduk yere aglayası geliyor.
olur bazen. ruhu daralır insanın. yarın sabaha bişeyin kalmaz canım. gerçekten bi sebebi yoksa tabi.
duygu birikimi,nedensiz değil o zamana kadar biriken duygu birikimidir.
:( nedensiz ağlamaz insan ama nedenini bilmeden ağlar ...
umarım ağlamazsın daha fazla :(
Acaba regl donemın yaklaşmış olabılır mı ? kadınlar daha da duygusallaşıyor :)
Bence ağlamaz bir sebebi vardır ben yıllardır ağlamazdım aşk acısı çekene kadar çok zaman geçmedi en son 1 saat önce ağladım
nedensiz ağlamadım illa bi neden buldum ağlamak için
Evet ağlar boşaltılması gereken bir yük gibidir bazen gözyaşları.
kendini çok yalnız hissettigi zamanlar gücsüz bir kadın nedensiz ağlıyabilir.
inan şu an nedensiz canım çok sıkkın ağlamak isterdim polyanna
bende ağlarım nedensiz derim ama mutlaka kafaya taktığım bişi wardır
canın acıyorsa boşuna değil ağlaman..ağla biraz rahatlarsın :(
beni hep ağlattılar :((
nedensiz aglamaz, dusunursen nedenını bulabılırsın
bilmiyorum neden ama bazen böyle bi his oluyor..
Ağlamak kalbi ferahlatır.
vardır onun nedeni, yavru kedi bile olabilir
Sabır taşı çatlarsa nedensiz ağlar tabiki.
Can sıkıntısından bende ağlarım no problem.
ağlar
bana da oluyor arasıra içim sıkıldığı zaman
Bayansın normaldir .
Havalardandır.
ağlamam
pmstendir o.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar