AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hakaret etmene ragmen konusmasi , deger verilmemesine ragmen bir ortamda bulunmasi , her insana iyilik ile yaklasmasi (ne yazik ki artik iyilik canım oldu)
Mantiksiz hareket ve davranista olabilir
Her insana iyilik ile yaklasmamak için napmak lazım ki dışardan gerekirse kötü biri görünmek için
Her durumda sadece kendini dusunmek gerekir bir nebze , ornegin , iyilik nedir bir baskasini dusunme adina yapilan karsiliksiz hareket veya davranis.
Kendinden vermedigin surece yardimda bulunmak canım degildir mesela
Bencillik veya ozsaygi arasinda ki o ince cizginin ortasinda olmaniz gerekir , sadece kendi kurallariniz ile secim yapin ve sadece kendinizi dusunun , bunun olmamasi icin gereken seylerden biri
Valla kötü görünmek için egoist falan olmak istiyorum ama olamıyorum arkadaşlarım benden uzaklaşır benle arkadaş olmaz diye
Bakin sirf oldugunuz kisiyi yansitmak sizi kotu biri yapicaksa , olsun kotu biri olun.
Arkadaslariniz , siz saf ve iyilik yapan biri oldugunuz icin yaninizdaysa , inanin onlari kaybetmek adiniza buyuk bir kazanc olur.
Kendinize verdiginiz deger bir baska insan veya insanlardan daha fazla olmali
Anladım evet doğru arkadaş grubum var genelde saf görünüyorum kötülük yapcaksan da kötu olanlara karşı kotu ol diyolar onbana karşı da iyi bir arkadaşim var benim istediğim sadece o grupta saf gorunmemek yoksa benim arkadaş grubumdakiler de iyi hatta arkadaşım ben kötü olanlarla takilmam ki diyor kötü niyetli arkadaşı varmış onlada sadece kavga falan olursa diyor yani onlar onlara iyi olanlara karşı iyi ama saf görünmüyorlar güçlü gorunuyolar bi ben saf görünüyorum
Peki o zaman kendinizde begenmediginiz ve sizce saf olmaniza neden olan durum ve sebepler nedir bunlari dusunun ve tartin
Hazır cevapli olma huyum yok herşeye cevap veremiyorum hakkımı herkese savunamiyorum kim olursa olsun arkadaş grubu falan da dahil hazır cevaplilik huyum yok bir ortamda cin gibi duramıyorum
Arkadaşım iyi anlamda safsin diyor da bunlar olmasa güzel olucak
Hazir cevap icin aslinda dusunceleri kontrol edebilmek gerekir , fakat bu saydiklariniz arasinda ki en onemli konu , kendinizi savunamiyor olmaniz.
Kendinize karsi guven sorunlariniz mi var , kendinizi niteliksiz mi goruyorsunuz , veya cevreniz tarafinda oldukca fazla kotu soze mi maruz kaldiniz
Kötü sözde oldu güven sorunum orta derece de var
O zaman kisisel gelisiminizde eksiklikler olmus olmali , konusurken susturulma gibi seyler , aslinda biraz cesaret hatta fazlasiyla cesaretlik gerek hayatinizda.
Bunun icin aslinda hep dusunmeniz gerekir , cunku dusundukce akil edersiniz.
Neler ize zarar veriyor, hayatta her seyin olmasi gibi olmadigi acık, sizin buna karşı ne yapmaniz gerekiyor da siz yapmıyorsunuz. Bunları düşünmelisiniz. Nereden başlayabilirim , yapman gerekenler karakterme uyuyor mu? Uymuyorsa neden karakterim böyle? Karakterine uyacak şekilde nasıl davranabilirim gibi farkli farkli bircok soru sormaniz gerekir kendinize
Arkadaşlarım konuşurken hiç susturmaz o yönden çok iyiler
Bundan kurtulmanin tek çaresi bol bol kitap okumak galiba
Aaa evet tabi ki , kitap size bircok sey katar , kesinlikle tavsiye ediyorum
İnsanlara kendimi akıllı biri gosterme kendimi kanıtlama cabamin da olmamasi lazım aslında ama kendini geliştirip onlarin da farkedip birşeyler başardığımi gormelerini saglamam lazim
Bak aslinda sen zaten biliyorsun , ama sadece seni desteklicek birini ariyorsun, cevren de sana yardim edicek biri mesela.
Kendi basina yurumeyi ogrenebilirsen dostum , hayat sana kosmayi esliginde getiricektir
Cevremdekiler bana nasıl yardim edebilirki arkadaşımla aramiz iyi işte bana iyi anlamda saf diyenle onun bana ne gibi yardımı olabilir birşeyler başarmam adına
Destek ve inanc saglayabilirler , senin basaricagin seye ne kadar inancin olursa o kadar istekli ve cabalayan olursun.
Mesela pes etme raddesine geldiginde birinin hadi devam diyebilmesi gibi , tabi ki bu sart degildir , yalniz basina da mumkun olan bir durum bu sadece bir arti
Hmm doğru söylüyorsun zaten birşeyler başarıp kendimi geliştirdiğimi görünce onlar da sasiracaktir ama dediğin gibi yalnız başıma da deneyebilirim
Kendine hep , ben , ben oldugum icin ozelim de.
Su anki durumunun sana verdigi zararlari alip dusunebilirsen ve kendine bir amac koyabilirsen yikilmaz olursun dostum
Psikolog gibi konuştun benle çok teşekkür ederim ben kendimi gelistirmeye bakiyim insanlarin ne dedigini takmamaya calisiyim bide seni takip etcem sende beni edermisin
Ne demek , sanirim az once gelen takip sendendi :D
Tekrar atar misin cunku cikarmistim
Mesaj yazcam bakar mısın
Abla niye takipten cikardin ya
Bakıyordum öyle sonra tanımadığım kişileri çıkarınca sende gittin arada
Tanisabiliriz istiyosan abla
Yok kardeşim sağol
Sen iyi biri gibisin benle de konustuydun baya abla iyi olurdu tanissaydik ama kendin bilirsin yinede o zaman öyle istiyosan öyle olsun
Toplum içinde bağırarak konuşmak ya da aşırı sesli gülmek.
Başkası gibi görünür sonra gerçek yüzü çıkar ortaya
Özgüvensizlik
kendini cok zeki sanmasi