Kendi fikirlerini bir sebep yok iken ( psikolojik) sunmaktan çekinen ve sürekli başkalarının fikirlerini oyayan. Haksızlığa uğrayan birine tanık olup, güçlünün yanında olan. Menfaati için yalan beyan, evrakta sahtecilik, halan şahitlik gibi cezaai yaptırım gerektiren suç işlemek.
Erkek eş, arkadaşını evli olduğu halde evinde bir arkadaşını evinde ağırlaması ve hatta eşine içki masası hazırlatıp, servisi ona yaptırması tiksindiğim bir şey hatta.
Rızkını hovardalığa harcayıp evde çocuğuna bir kutu süt almaktan aciz olanlar. Sanırım davranıştan ziyade kişilere de değindim.
Çok güzel bir soru sormuşsun Öncelikle ebrik ediyorum günümüzün dünya İnsanın en büyük sıkıntılarından bir tanesini bu olsa gerek yani bir şeyler yaptığını zannedip asla hiçbir şekilde yükselmedi ve kendini çok basit gördüğü davranış biçimleri diyelim bunların en başında ben bildim havası Yani her şeyde çok böyle bilmişlik taslama sı işte EGO yapması karşı tarafı alçak görmesi bu Tabii egonun devamı işte samimiyetsiz davranışlar zaten bu samimiyetsiz davranışlar yapmacık davranışlar Günümüzün en büyük problemlerinden bir tanesini yine içeriyor ani Bir insan bir insanı artık çok kolay bir şekilde seni seviyorum İyi ki hayatımdasın diyor ama bunun altında gerçekten o samimiyet ne kadar yatıyor bu ilişkilerde olsun arkadaşlık ilişkilerinde olsun aile ilişkilerinde olsun kardeşlik ilişkilerinde olsun yapılan her hareketin ben çok samimiyetsiz olduğunu düşünüyorum hele şu geldiğimiz Son Nokta da artık İnsanların birbirine karşı çok samimi olmadığını düşünüyorum
İnsanları basit diye kim belirliyor? O çok inandığınız Yaradanın basit bir insan var edebileceğine inanıyor musun? Bırakın insanlar gönüllerince yaşasın basit zor class entel sınıflandırmayın ayrıştırmayın.
Estağfurullah ayrıştırmak veya sınırlandırmak hiç bir insanın hakkı değil kimseye böyle bir gak düşmez elbette ama toplumda gözden düşen davranışlar yapan insanlar için sormuş buldum, yoksa hiç bir insan basit değildir.