Sinirliyken kendime zarar veriyorum sürekli. Görünen yerlerden ziyade görünmeyen yerlere yapıyorum bunu. Bacağımın iç uyluklarına omuzlarıma ya da gövdemin yanlarına gibi...
Tırnak geçiriyorum ya da çok sinirliysem iğne falan batırıyorum. O acı beni sakinleştiriyor neden bilmiyorum.. ama bazen ciddi yaralanmalar da olabiliyor. Tırnağımı duvara o sinirle sert bir şekilde sürterken kalkması ya da iğnenin derin girmesi gibi...
Bunu yapmak istemiyorum ama engelleyemiyorum da ne yapacağım?
Tırnak geçiriyorum ya da çok sinirliysem iğne falan batırıyorum. O acı beni sakinleştiriyor neden bilmiyorum.. ama bazen ciddi yaralanmalar da olabiliyor. Tırnağımı duvara o sinirle sert bir şekilde sürterken kalkması ya da iğnenin derin girmesi gibi...
Bunu yapmak istemiyorum ama engelleyemiyorum da ne yapacağım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende böyleydim özellikle ergenken stres yönetimini öğrendim ve artık yapmıyorum
Bana da anlat. Nasıl yapıyorsun
Mesj at anlatayım
Sadece buradan yaz işte. Stres yönetimi nasıl olur anlat
1 yılda yaptığım şeyi 1 dakakika nasıl anlatayım
Yaz buradan işte. Benim sorum bu kaldırmam ya da rahatsız olmam. Hem bunlar faydalı bilgiler herkes okusun görsün faydalansın
Sadece stres yönetimi değil öfke kontrolü ve manipülasyon kullanılmalı karşındaki
Bekle lanet olasıca
Dinliyonmu onay ver yazmaya başlayacam böyle duvara yazıyomuş gibi oluyo arada onay ver
Dinliyorum buyur lütfen
Tamam birincisi en çok neye öfkeleniyorsun mesela sana ne yapılırsa kızarsın ordan yürüyecem
Haksız konumuna düşürülünce deli oluyorum. Ama kendimi savunmama da asla müsaade edilmiyor. Açıklamama izin verilmeyince özellikle.
Tamam karşındaki insan dominant ise onu kızdırmayı dene mesela sen kızdıkça daha çok karşılık veriyorsa karşısında gül sinirleri bozulsun manüpile et ve budan zevk almaya çalış sonra özgüvenini keşfet herkesten daha değerliymişsin gibi düşün böylece kendine saygın artacak ve millet için o mükemmel bedenine zarar vermiyceksin
Tam dayak yeme ihtimalli bir çözüm. Yine de her iki şekilde de kendime kendim vermektense bu sefer başkasının vermesi riskini alabilirim sanırsam. Tamamdır bir dahakine deneyeceğim. Sağol
Karşındankine göre yap ama baban annense saygılı ol onlara yapma
Öfke kontrolü içinde sinirlenince derin nefes al ve biraz tut sonra kafandan 20 30 a kadar say
İyi degılsın sen senın le aynı evde yaşamaya korkar insan
Kendime zarar veriyorum. Başkasına değil. Endişe etme
Kötü bir huy doktora gitmekten başka bir çözüm bulunmuyor tedavi olman şart gibi
Ailem izin vermiyor. Deli misin de doktora gideceksin diye tepki gösteriyorlar genelde ya da sanki ne gördün de ne derdin var diye kavga çıkartıyorlar. Doktora iznim yok yani. Başka öneri?
1 doktora sadece deliler gitmez kusura bakma ama sığ düşünüyorlar. Diğer önerilerim pek normal şeyler değil ve onları aklına sokamam.
Rica ediyorum artık üstü kapalı konuşmayın. Vallahi yeter sinirden ağlıyorum jfjfjfjfjdjjd tek istediğim bir çözüm yolu ki zaten durumum berbat. Tek istediğim bir yol göstermeniz çok zor değilll
Bir öneri çözüm bir şey verin ya. Bu site neden hiçbir işime yaramıyor. Niye kimseden düzgün bir şey çıkmıyor deli olacam jdjdjdjdjjd
Tamam sakinim. Senin için de sakıncası yoksa çözüm önerilerini dinlemek isterim. Teşekkürler.
Bazı şeyler ulu orta söylenmiyor annem o yüzden olabilir mi?
Doktora git
Ailem izin vermiyor. Deli misin diye tepki gösteriyorlar genelde ya da sanki ne gördün de ne derdin var diye kavga çıkartıyorlar. Doktora iznim yok yani. Başka öneri?
Jilet filan atmıyorsun demi
Hayır
İyi ötekilerden pek bise olmaz ama yapma yinede
Yazık olur sana
Ne yapiyon ki