Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Evet temas sevmiyorum bu yüzden de özellikle toplu taşımlar da falan baya sinirlerim geriliyor.. ama bunun dışında sevgilim olur ya da değer verdiğim insana sarılmak tokalaşmak olur bunları sorun etmem tabi.
Kediyi yerim. Takıntı hastalığım olduğundan pek bana temas edilmesine izin vermiyorum. Bir ara yenmiştim bu sorunu ama maalesef nüksetti tekrar. Belki bir gün tekrar aşarım.
Evet herkes dokunsun istemiyorum dokunma derim çünkü cidden taciz edilmiş hissediyorum. Bir kız vardı sürekli dokunuyordu eyvallah arkadaşım ama sürekli temas içinde olmak beni bunaltıyor yeri ve zamanında olmalı.
Disarda market kasasinda orada burada dibime girip tshietu degen insandan bile delirebiliyorum. Bugun bi teyze israrla 2 defa bana degdi bi carpasim geldi suratina ama yapinca suc oluyo iste..
Islak ıslak dokununca bicaklayasim geliyor ben mutfaktan lavabodan çıkarken bile benden sonraki rahatsız olmasın diye ucundan açıyorum kapıyı böyle düşünceli insana böyle ıslak elle dokunuyorlwr
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Ben hiç bişey yapamadım çünkü millet var sadece izledim pisliğin oyununu tabiki korktum eskiden travmalar yaşadım atlattım yine yaşatılmaya çalışıldı yine kurtuldum Allah'a şükürler olsun