Yoksa siz hep yalnız mısınız?😀😀

Yoksa siz hep yalnız mısınız?😀😀
Yalnızlıktan kastın ne olaki? Eş mi? Sevgili mi? Arkadaş mi? Tanıdık mi? Çocuklar mi?
Gerçi bana farketmez. Hepsi için cevabım yalnızım dostlarım yalnızım yalnız 😂
Cevap
56Cevap
Ben her zaman yalnızım zaten.. :D
Sen bizi insan yerine koymuyor musun 😀😀
Ne anlamda :D :D
Sitedesin ya sürekli buradakiler hep yanında yani yalnız kalmış olmuyorsun höfff😀
Haa anladım :D tabi arkadaşımsınız yalnız değilim buradayken. ama insan gerçekte de yalnız kalmamak istiyor
Sürekli yalnızlık boğar insanı haklısın canım
Teşekkür ederim 🌸☺️ iyi geceler 🙏 gerçi ben sabahlarım sdfsd
Bana iyi geceler o zaman😀😀🌸
İyi gecelerrr :D :D 💐
Mental olarak kendimi yalnız hissettiğim en son askere giderkendi
yalnız değilim çok şükür... ama eşim yoğun bakıma kaldırıldığında yalnız hissettim. çok çaresiz hissettim.
teşekkür ederim. daha iyi şimdi. yanımda :)
amin cümlemize
Sosyal çevrem geniştir, o konuda yalnız değilim. İlişki cart curt olarak da işte bazen yalnız bazen değil. :D
Başka güzel bir tanımlama bulamazdım :D dfd
Yoksa siz hep yalnız mısınız? Derken ki gülücük ifadesi nedir 😀 yalnız değilim çok şükür sevenlerim ve sevdiklerim yanımda.
Takılıyorum 😄
Evet 😍😘😄
Yalnızlık ruhuma daha iyi geliyor. Çoğul kalabalığa gerek yok. İki ay önce de hastalıklı ruha sahip birinden ayrıldım. Kafam rahat en azından..
Kova kadınıydı. Çok zor oluyor bu kadın burcuyla ilişki ben boğayım. Zaten burçlarımız uyumsuzdu. Kova kadını mı bir daha aman istemem. 😖
Erkek Fatma derler ya aynen öyle sıfır romantizm kadın mı cinsiyetsiz varlik mi bilemedim. Acayip işkolik, ukala buluşmaya vakit yok ama işe vakit hep var. Kendisi suçluyken bile seni suçlu çikariyor. Adam ben ne yaptim diyor kendi kendine o anda
özür dileme kültürleri de yok. Uyuz bir şey işte erkekliğimden soğuttu beni..
Önceleri birkaç insan yorardı artık insanlar ve çok fazla kalabaliklaştik. Kaçmaya yerler ise sınırlı değerlendirmeye bak derim. Deliler hastanesinden farksız yaşam her yer tartışma, bir yere yetişme, kaygı, anksiyete olmuş.
En güzelini yapıyorsun. Akşamları bende kafa dağıtmak için takiyorum kulakliği kopuyorum dünyadan müzik dinlemesem herhalde stresten kıvranırdık. Ölü geçen vakiti yeniden canlandirmak diyelim. 😄
Yalnızım şu an ama birazdan alcaklar jsmsjdns yalnız kalmamdan benden çok korkuyorlar 😅
Evde yangın çıkar diye jsmsjdns 🤦🏼♀️
Ev ahşap, dalgın bir insanım. Çok kez eşiğinden döndük 😂
+Şimdi hava da sıcak hızlı büyür 😁
Hahshahs bahsettiğim şeyler yeni değil :D çok uzun zaman oldu ama adın çıkar dokuza inmez sekize jdmsjxns
Kalabalık içinde yalnız hissettiğimiz zamanlarda bence..
Yani şu an aslında yalnız kalmadım ama saçma sapan bir şekilde uyandım durduk yere
Epeydir yalnızım, insanlar arasında ama yalnız olmaktan bahsediyorum tabii.
Bugün öglen yalniz gezmeye gittim. Severm yalniz spor ve yürüyüş yapmayi veya kahve icmeyi 😊
Hep yanlızdım zaten bu arada o bardaktan bende de var çok ince
Aşk sevgili flört konusunda yalnızım. Ama arkadaş çevrem ve ailem var yalnız değilim
Yalnız bırakmıyorlar ki akşam oldumu biralarla hop bendeler iki arkadaş var evime giren evde çekiliyorlar ancak dışarda tek başıma takılmayı seviyorum.
Uzun zamandır yalnızım zaten tek yaşıyorumm. Bir KS var işte😃
her zaman olduğu gibi yalnızlık ile baş başa oturuyorum ve kimsenin bilmediği bir lisan ile onunla konuşuyorum.
Yanlızlık bazen iyidir aslında kendine zaman ayırmış olursun. Önemli olan kalabalığın içinde yanliz kalmayalım o en kötüsü 😉
Bir dostum var onlada pek görüşemiyorum işten dolayı genelde yanlızım sahte kalabalıktan iyidir tavsiye ederim;)
Ben hep yanlızım süvoş🐾🦋
Şüphesiz 🦋
Ne manada?6-7 yildir yalniz yasiyorum
Sevgili soruyorsun sen 😅En sonuncu gideli oldu bayagi 😀1 seneyi gecti iste 😅
Amin🤣Sen ne zamandir yalnizsin? Her manada 😀
Her insan aslında yalnızdır bence.
Bak yine muhalefet bana 😂😂 en son yalnız kaldığımda burdan biriyle konuşuyorduk sonra dedim ki sen milletle nasıl konuşuyorsun falan filan derken flört eder olmuşlar insanlar beni hiç yanıltmıyorlar 😂 neyse ki doğru kararı vermişim o gün 😂
O gün bıraktım o da arkadaşım dediğiyle flört olmuş işte insanlara güven bu kadar ama yanılmam 😂
ben hep sapım :D
Uzun zamandır desem inanir msnz?
Herkes sevilmek istiyor, fakat sevmekten bahseden yok.
Çok param olsa inan ki ada kiralayıp yanlız kalmak isterdim
Yalnızlık iyidir beklentileri karşılamak zorunda kalmazsin
Yalnızlığa alıştık
En son yalnızlığımdan şuana kadar :)
Biz yalnızlığım köpkesi olmuşuz hshshs
Evde hiç yalnız kalınmıyor ki
şu an evde yalnızım mesela
Ben hep yalnızım
Anca gece eve geldıgımde o bile kısmen
Son üç aydır yanlizim
Valla ben hep yalnızım 🙂
Yalnızken bile yalnız değilim ki