• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Kadınların erkekten daha fazla maaş alması, erkekleri rahatsız eder mi?

Seinjerlin
Seinjerlin Takip Et
Master Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
97
Yapay Zekaya Sor

7 haneli almıyorsa bana sıkıntı etmez

Maaş Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkekleri bilmem de beni bir kadin olarak erkekten fazla kazanmak rahatsiz eder. Kendimi tek gibi hissederim. Bir de ustune yasamsal seylere de destek olmuyor ustume kaliyorsa tamamen rahatsiz olurum.

Ev islerini yapan ben, yemek yapan ben, cocuklara bakim saglayan ben, bir de calisip ondan fazla kazanip evi, aileyi daha da fazla gecindiren ben. Bu durumda erkegin varligini hissedemem, bu durum canımı da sıkar.

Ulkemizde erkekler calisip para kazanma sorumlulugundan baska sorumluluk pek almiyorlar. Bu konuda da iyi olamayacaklarsa, kendilerini baska nerede gösterecekler, nerede ben varim diyecekler?

Kadin fitrat olarakta kendisi ne kadar kazanirsa kazansin guvende olmak ister, kafasi rahat olsun ister. Calismadigi, zorunlu iş bıraktığı zamanlarda erkegin yetebilmesini bekler. Cogu kadin ben calismazsam olmaz, bu evin geçimi dönmez diye bir zorunluluga girmek istemez. Ben calisirsam daha luks yasariz. Calismasamda da esimin kazanci yeter, evin gecimini saglayabilir demek ister. Bu konuda erkege guvenmek ister.

Hadi diğer sorumluluklar yillardan beri kadinlar olarak ustumuze yukleniyor. Ama bir de kariyer ve maddiyatta daha cok kadina yuklenirse orada muthis bir dengesizlik oluyor. Boyle bir kadin niye evlensin ya da iliski kursun zaten. Tek basina ya da çocuklariyla erkek olmadan da cok rahat yasar. Erkegi yaninda tutacak ya da erkegin varligini hissedecek bir durumu cok kalmamis oluyor.

Bu durumda kadin erkegi manevi olarak doyurdugu, yemek, utu, temizlik, camasirlari yikama gibi sagladigi yararlarin yaninda maddi olarakta yarar saglamis oluyor fazlasiyla. Kadin olarak kariyer ve kazanc olarakta ustun olacaksak, diger sorumluluklari da biz yapacaksak yanimizdaki erkegin biz kadinlara yaşamda nasil bir faydasi olacak bu durumda?

Erkek kariyer olarakta, maddi kazanc olarakta kadindan daha iyi olmali diye dusunuyorum. Meslektas belki olabilir. doktor cift daha nasil bir ust seviyeye cikabilir mesela. Ama baska mesleklerde erkegin yuksek olmasi bu konuda agirliginin olmasi onemli ve biraz daha dengeli diye dusunuyorum. Diger turlu kadina cok yuk bindigi gibi aradaki denge cok fazla bozuluyor.

1
    8 Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

güzel yazmıssın ama mataryalist buldum biraz. sunu da ekliyim. erkeklerde "evleneyim de ütüyü eşime kitlerim. oh oh yasasın yemek yapmam bulasıkları yıkamam temizlik yapmam" gibi düşünceler pek gecmez. cogu erkek evlilik yası ilerlediğinden bunları yapıyor. olmadı satın alıyor. heryerde kuru temizleme camasırhane ütücü terzi var. parayı verdin mi mesele değil. yani erkeklerin -bir tabirle bir nevi bu evlilik ticaretinde- öyle kadınların üstüne yıktıkları diye soylediğiniz şeylerin erkeklerde kazanc hanesinde terazide yani erkek zihninde pek karsılıgı yok. bir kız cok iyi bunları yaparım dedi diye o kız secilmez. bu nesilde bu yok. bunu eklemek istedim. erkeklerin yani diğer pencereyi de nacizane göstermek için.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@endmuhh bunu da yazacaktim. Erkekler bekar yasiyor ve bel alti durumlari dahil disardan hallediyorlar zaten. Materyalist bulma sebebin sorunun parayla ilgili olmasi. Buna gore yorum yaptim. Duygular vs diye de ek bir soru olsaydi o sekilde de cevaplardim ve bu kadar materyalist gelmezdi. Sorunun kendisi materyalis ve cevaplarda haliyle bu sekilde olacak.

Yalniz bu nesilde bu yok sozunuze katilmiyorum. Hala anneleri tarafindan oglum evlensen de duzenin olsa, ben yoruldum pesinde kosmaktan artik evlensen de hanimin kossa, o seni idare etse diyen cok anne var. Ve bunu oglunun kafasina sokan da cok vae.

burada kastettigi sey senin yemeginden, camasirindan yoruldum, artik evlen de emekli olayim, git biraz da hanimin çeksin olayi.

Karsima gorucu gelenlerin yasi 30 larda olmasada 20 li yaslarinda olsalarda yemek yapamiyorum dedigimde bircogunda sıkıntı oldu. Biri annesine yemegi, onu bunu yapamiyorsa niye evleniyoruz demis arkamdan. Yani bircok erkek senin kastettigin gibi degil.

Ve acik konusalim evlilik erkek icin yemek, temizlik, cocuk, cinsellik anlamina gelmese "cogu" turk erkegi evlenmez. Evlenip basima bela mi alacagim der cogu. Bunlar olmayacaksa kadinin tribini, dirdirini, egosunu, dugun masraflarini vs niye cekeyim diyen cok erkek bulursun. Bunlari yapmiyorsa, kadinlik gorevlerini yapmiyor diye bosanmak istesem nafasi, tazminati ayri dert. Niye evleneyim o zaman derler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@endmuhh Dedigin tipte erkekler var ama azlar. Cogu turk erkegi kadin yemek, temizlik, cocuk, cinsellik ve artik gunumuzde bir de kazanc vaad etmiyorsa evlenecek sebep bulamiyorlar. Yani bu isleri iyi yapan kızların hala bunun icin seçildiği durum cok var.

Keske olmasa. Insana insan, kadina kadin olarak, karakter olarak deger verilse ama boyle hemcinslerinde hala cok. Dedigin tipte olan erkeklerin sayisinin artmasi dileğiyle.

Bir de disardan hallediyor, kuru temizlemeci vs var demissin. Bunlar parayla oluyor. Bircok erkegin amaci zaten evlenip bunlari bedavaya getirmek oluyor.

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

cogu evlilik icin müsait erkek yalnız yasıyor bence. cogu kişi memleketinin dısında hatta. yas ilerlemiş aileyle yasamak istemiyorlar. tabi aileyle takılan vardır ve cocuksun ailenin yanında tabi. ananın babanın yanında umursamazsın. dagıtırsın odanı. o da der evlen diye. evden cık büyüdün gari demek aslında bu. eski nesil tabi anac duygular ile gelin seni cekip cevirsin modu var.
      acıkcası soyle toparlayım herkes farklıdır tabi ama erkekler kızın maasını hani mesru sevgi dolu normal bi evlilikte eksi puan bile yazarlar. yarın kopması kolay olur cunku. dün bi arkadasıma bi ablamızbi örnek tabi sadece bu ama hakim buldu. cocuk da 70 milyar maaslı. yok dedi. burnundan kıl aldırmaz maası da coktur dedi. görüşmedi bile.
      sen tabi kendi tecrübene göre yazmıssın. yemek dediğin nedir ki internetten bak yap. herkes yapar. dısardan soyle bugun bi aksamı 300e kapatırsın kolayca. hatta daha ucuzda halledersin. genc

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

aileyle takılan cıtır erkek yatkınlıgı da yoksa oyle der ama onu sallama yani. 2 anlat yaparyani:D senin sıkıntın yemekten ziyade bence kız algısını kacırtması yemek yapamayısın. anormal kız algısı vermesi beyne. gorucu işinde analarda eski nesil ıyyy demişlerdir sen oyle diyince:D goruculer oyle olur dogal bu. o senin güzelliğine bakmaz ki. ana o.
      erkekler neden evlenir sorusu sor bence farklı yorumlar al son paragrafını da okudum sımdı:D bi delik lazım bana evlenem lazım gibi uckurcu algısı cok var kadınlarda. cok düz görüyorsunuz erkekleri. duygusuz. ask istiyor hayatına renk istiyor cogu. dişil enerji istiyorlar asıl. ama evlenmek evet erkekler icin risk. hukuk nazarında opuyorlar erkekleri. evlenmeyim gayri resmi evli olmak her acıdan mantıklı ama olmuyo işte. ailende evlenen erkek kardesın var mı bilmiyorum ama cok yükleniliyor erkeklere maddi olarak evlenirken bosanırkende.
      herkes farklı oyle diyim son olarak. bi erkek cıkar karsına sen misal thy ceo su olursun bi gr 10 dil bilirsin hiç onemsemeyedebilir. tatlı diline tav olur. bi gülüşüne. herkesin bi şeyi var. parana tav oluyorsa zaten mesru bi ilişki olmaz. onunla ilgili bi reels videosu vardı roportaj adamın ekibinden birinin kardesı sanırım. yaslı teyzeyle niye evlendim diyordu. o aklıma geldi:D

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

soruyu soran arkadasım. buna hiç katılmıyorum. ayse var cok iyi yemek/temizilik yapıyor fatma ise yapamaz diye eleminasyon sanmıyorum. olayın adamın gönlünün fethinde. hangi kız fethederse o alır ödülü. calısan isterler evet ama cok maaslı olmasını istemezler. yogun olur cunku. üst düzey olur tasıyamaz erkek.
      her tipte adam var. kısmet. bence sans ver ya bu bilgilerin değişicektir.
      evlenem kuru temizleme işini belese getirem ha buna cok güldüm yalnız :d bugun evlilik 1 milyonun otesine geciyor kac yılda hatun kendini karsılar bilmiyorum artık. neyse bakalım beni rahatsız eder ben istemem ama kısmettir daha maddi olarak bana denk bir hatun olsaydı iyi di derdim sanırım ben ama kısmet işte. kişisel cevabım bu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@endmuhh "evlilik 1 milyonun otesine geciyor kac yılda hatun kendini karsılar bilmiyorum artık." Sence bu dogru bir cumle mi? Mal mı aliyorsun?

Eskiden ekonomi boyle degildi. Senin kafana gore diger kizlar cok bedavaya gitti o zaman.

Merak etme kadin senin çocuklarına da, yuvana da bir omur veriyor. Sen masraf yaparsin ama masraflarin çoğuna anan babanda yardim eder, altinlarda borc kapatmaya yardim eder.

Ama kadinin ev islerinde, cocuk bakiminda, meslegi varsa calistigi iste kimse yardim etmiyor. Kadinlar hem evde hem disarda calisiyor.

Cocuklari buyutuyor oh rahat ederim diyor cocuklar anne torununa baksana diye tekrar anneye veriyor. Erkekler emekli olup kenara cekilip dinleniyorda kadinlar mezara kadar coluk cocuk bakip, yemek, temizlik yapıyor. Mesaisi yok, maasi yok, emekliligi yok, sigortası yok. Kadinlar anca mezarda rahat ediyor emeklilige o zaman cikiyor.

Yaptiginiz masrafın kat kat fazlasini yapıyor kadinlar. Kadina harcadiginiz hicbir maddiyatla da bu emekleri odemeyezsiniz. Babanda annenin yaptigi emekleri ödeyemez. Diger erkeklerde ödeyemez.

Allah cenneti annelerin ayaklari altina sermis. Anne denen varliginda bir kadin oldugunu farkindasindir herhalde. Sen gelmissin 1 milyonluk masrafi kadin karsilar mi artik diyorsun.

Kadinlarin ne kadinligini ne anneligini, ne emeklerini, ne fedakarlıklarını karşılamaya hicbirinizin maddi gucu yetmez zaten.

1 milyonu dusunecegine asıl ben bir kadinin emeklerini, fedakarligini, anneligini nasil karsilarim, hakkini nasil öderim diye bir dusun bence.

Siz erkeklerin yaptigi borclar ödenir. Elalem yardim eder, altinlar yardim eder kazanciniz yardim eder ama bir kadinin bir annenin nasil hakkini öderim diye sizler dusunun bence.

Bu cumleden sonra da konusulacak biri oldugunu dusunmuyorum. Yorum yazma. Yazarsan da okumam bile. Kendi kendine, karsinda muhatap bulmadan konuş dur burada. Iyi günler.

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

mal alma iması yapmadım ama sanırım zihninde böyle bi algı derinlerde var. kendini mal olarak görüldüğüne inandırmak. hiç aklımdan gecmedi. evlenince kıza ütü kitlerim dedin diye dedim. senin yazdıgın üzerine. neyse sanırım iletişim kuramıcaz seninle. bana kızmızsın sanırım okumucam vs yazmıssın iyi canım okuma ne diyelim. sen bilirsin. baskalarının fikirlerine kapalı geldin bana. neyse iyi aksamlar.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• helene1
    helene1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    1 yıl

Erkekten erkeğe değişir

2
    1 Yorumla
    • helene1
      helene1
      1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • Denizlidenbiri
    Denizlidenbiri Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl

Ata erkil bir toplum olduğumuz için illaki bir zaman gelip rahatsız edebilir fakat ben de şöyle bir durum olur eğer eşim benden çok para alıyorsa zaten derim ki sen bu parayla git kendi yatırımını yap altın al bir şeyler al kendine harca.

Zaten eşimden benim maaşımı yettigi sürece herhangi bir maddi anlamda bir şey istemem.

Ama kafası çalışan kızlar genellikle ailesine destek olmaya çalışır yani ben atıyorum 30.000 TL koyuyorsam o da cebindeki parayı koyar. Ben zaten cebimdeki parayı da gider eşime veririm git harca derim yani ihtiyaçları al derim uğraşmam cebime sadece harçlık olarak alırım parayı.
    Kafa çalışan kızlar böyle böyle yapar.

Ama bazı kızlar oluyor vay efendim evi erkek geçindirir benim param benim paramdır istediğim gibi harcıyorum ya böyle saçma bir düşünceye girişyolar ve bence çok toksik bir hareket bu o zaman benim param da benim param😅😅

Ya dediğim gibi her şey müşterek olmalı en azından şu olabilir ben 30.000 koyuyorsam 30.000 TL de o koysun daha sonrasında harcadığımızı harcayalım sonrası kadında kalsın gitsin altın altın dolar Euro bir şeyler yapsın yani yatırma amaçlı ileriye dönük.

Ya da artan parayla gider tatil yaparız bir şeyler yaparız harcanır

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl

Rahatsız olan varsa ağır maldır. Gurur duymalı insan eşi hak ettiği kazancı sağlıyor diye. Benden fazla alsın kimseye muhtaç olmadan yaşamanın tadını bilsin ne güzel. Gerekli desteği zaten birbirimize veririz. Tabi ki kadın da bu durumu kullanmayacak.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

47

Cevap

46

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.

Hayır beni rahatsız etmezdi. sadece bazen kendimi yetersiz hissederdim ama geçer mutlaka sonuçta aşk daha önemlidir

2
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Rahatsiz ederler tabi Eril enerci dedikleri neyse ondan zaar

1
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Böyle bir kadına denk gelmedik, fazla alsın ne olacak? Bütün masrafları kadın karşılar. Ben her yerde rehberlik ederim, gezilmedik yer bırakmam. Bazı insanların da parası var, hayatı çingene gibi. Tatile gitmez, restaurant yemek yemez, spor yapmaz. Kendi cinsim için konuşacak olursam, çoğu erkek bu durumu istemez. Çünkü kadın kendisini erkeğe göre güçlü hisseder ve bu bir çok erkeğin geçemeyeceği bir alan. Ben bu tür durumlarda 3 strateji izliyorum. Sportif açıdan kendimi ileri götürüyorum, Kültürel ve Sanatsal olarak gelişmeye çalışıyorum. Cinsel hayatı en üst düzeye çıkartmaya çalışıyorum. Çünkü bu tür şeyler insanın sadece parayla elde edemeyeceği şeylerdir, zaman lazım olur, sağlık olması gerekir, çevre olması gerekir. Velhasıl siz çok para alın her zaman, kapı her zaman açılır ancak hepsi erken kapanır.

1
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Kadının erkekten fazla kazanması erkeği rahatsız etmez fakat kadın erkekten fazla kazanıyorsa erkeğe saygı duymaz işte bu erkeği rahatsız eder.

3
    1 Yorumla
    • Seinjerlin
      Seinjerlin
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kadın kendinden daha az maaş alan erkeği tam olarak eril bir erkek olarak görmeyeceği için erkeklerin bunu sorun ediyor olması normal.
    Erkekler bunu normalde sorun etmez. Eğer sorun ediyorsa yüksek maaş alan kadın ona yetersiz hissettirdiği içindir

2
    0 Yorumla
  • İslamkrgz
    İslamkrgz Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Eğer ki bu konuya değinilmezse rahatsız olmaz. Ben erkek para kazanıyor kadın şu kadar kazanıyor denmeye karşıyım. Bence onlar ben senken biz olmuşlar. Biz kavramı bu yüzden o evde gelirin azı çoğu olmamalı. Kazandıkları parayı kendilerine mutluluklarına harcadıkça kim fazla kim az önemi yok z

1
    0 Yorumla
  • BryanHawk
    BryanHawk Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 43%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.

beni rahatsız etmezde, sevgilimi rahatsız etmiş olabilir. çok az falan diyordu. bu kadının erkeğe olan saygısını da etkileyen bir durum. tek taraflı değil yani. halbuki bunu olgun bir şekilde karşılayabilecek nadir erkeklerden bir tanesiydim. yazılım mühendisi olarak aynı maaşı almamıza rağmen yaklaşımı buydu gibi hissettim ben. onun rahatsızlığından rahatsız olmuştum daha çok. halbuki iki mühendis, bence daha olgun bakmalıydı olaya. demek ki para daha önemliymiş. ben böyle yorumladım.

1
    0 Yorumla
  • Kauren m
    Kauren Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Şahsen rahatsız edeceğini düşünmüyorum çünkü o kendisini geliştirmiş büyük mertebeye getirmiş ki o ücreti layık görüyor. Her insan üşengeçtir. Kendisinden büyük mertebeye olan her insanı kıskanır, aşağılae ve onu aşağı çekmeye, çekmeyince ondan faydalanmaya çalışır.

Herkese başarılı işler dilerim:)

1
    0 Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Genelde ediyor kendilerini güçsüz hissetmelerine sebep oluyor egosunu tatmin edemiyor çünkü kadın kendine ihtiyaç duymayınca aşağılık kompleksine giriyorlar ama şimdiki erkekler de dişil enerji çok olduğu için kadının çalışıp çok para kazanması hoşlarına gidiyor

1
    6 Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

güzel tespit. moderin erkekler öyle. yeni nesil. daha prim yapıyorlar gibi de bence sanki kızlar nazarında

Yorumla
    • Sonumuzgeldi
      Sonumuzgeldi
      1 yıl

@endmuhh öyle bu durum kadınlarda da eril enerjinin artmasına sebep oluyor dişillik erkeğe geçiyor

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

bu da pek hayırlı bişey değildir sanki:D

Yorumla
    • Sonumuzgeldi
      Sonumuzgeldi
      1 yıl

@endmuhh öyle maalesef roller değişiyor

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

sonumuzgeldi o zaman :D böyle bi ortamda hadi ben ılımlıyım da kızmıyorum cok ama kendi ailemde hayal ettimde istemem ya. kızım olmus erkek fatma oglum feminen nonoş. ya da kızım getirmiş damat adayı kerimcan gibi biri.

Yorumla
    • Sonumuzgeldi
      Sonumuzgeldi
      1 yıl

@endmuhh 🤣🤣

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bu durum her zaman nasıl tam tersi olupda Erkeklerin üzerine yıkıldı anlamak zor. Erkek az maaş alırsa Kadın tatava yapan taraf oluyor. Hipergamik olduğu için ilişkide her hangi bir konuda öne geçince içsel rahatsızlık duyup soğumaya başlıyor. Az maaş alan erkek kadın tarafından laf yemeğe başlıyor İşin doğrusu bu Erkek çok kazanıyor diye kadına durduk yerde laf etmez.

1
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Eğer bir kadın bunu erkeğe hissettirmiyorsa para muhabbeti yapmıyorsa davranışlarında ve hareketlerinde erkeğe karşı bir üstünlük bir egosu yoksa rahatsız etmez Bu tamamen kadına bağlı bir durum bence

1
    0 Yorumla
  • Acılıkoala
    Acılıkoala Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Ne kadarlık bir fark olduğuna bağlı. Erkek 25 alırken kadın 30 alıyorsa kimsenin sorun edeceğini sanmıyorum ama erkek asgari alırken kadın 100k alsa yani evi kadın geçindiriyor olsa çoğu erkek sorun eder.

1
    0 Yorumla
  • şurimşineh
    şurimşineh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 93%
    1 yıl

Eder, 1 lira da olsa az almasını ister erkek, güçlü ve koruyuculuk vardır içinde, bu biraz tarih öncesi dürtülerdendir, ha karısının başarısını kutlayıp mutlu olan adamlar vardır bakın adam diyorum, enfes ilişkidir

1
    0 Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Kadın çenesini tutamaz en küçük tartışmada bir erkeğin otoritesi de sarsılmışsa bunu mutlaka dile getirir. Getirmem diyen yalan söyler. Erkek her bakımdan kadından önde olmalı.

2
    5 Yorumla
    • neiciyosuncamsilmi
      neiciyosuncamsilmi
      1 yıl

lütfen biraz daha konuşur musun haklı haklı

Yorumla
    • mervems91
      mervems91
      1 yıl

En basitidir adam bir anlık tökezlese kadının kuracağı cümleler bile bellidir ki yani :
      -senden adam almaz
      -zaten neyi başardınki
      -bir işi de başar
      -tüm evin sırtı benim üstümde
      -yaptıysam kendi paramla yaptım
      vs vs..

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

kadınların yorumlarına bkaıyorum sizin gibi acılardan örnek vereyim 180 de duran da var 0 da duranda var. yelpazeniz niye böyle geniş:D

Yorumla
    • mervems91
      mervems91
      1 yıl

Benim çevremde var çünkü, şahit olduğum bir durum hakim değilim ama adil olduğumu düşünüyorum herkesi hakkettiği şekilde nitelendirmek lazım.

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

haklısın valla

Yorumla
  • Eimira
    Eimira Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Beni rahatsız etmez de

De'si kadınlar bir kere kendisinden az alan erkeğe erkek gözüyle bakmaz

1
    0 Yorumla
  • Balbiri
    Balbiri Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Türkiye şartlarında 7 haneli maaş alan mı var ki ayrıca erkekleri rahatsız ediyor Evet her ne kadar etmiyor deseler de

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

bunu sorun etmeyen hatta bundan mutlu olup kadınıyla gurur duyan adamlar var elbette ancak bu olgunluk seviyesi çok çok nadir

1
    0 Yorumla
  • melankolikMelaike
    melankolikMelaike Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Erkek olanın harcamaları kazandığından fazlaysa rahatsız eder. Hayırdır bana mı güveniyon diye sormam mı ben adama.

1
    0 Yorumla
  • Qassanovaa
    Qassanovaa Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Devir değişti zaten artik erkekler zengin kadın arıyor o yüzden sıkıntı edeceklerini sanmıyorum😂

1
    0 Yorumla
  • the_belansekerim
    the_belansekerim Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Aman parası için evlenen çok kasar, mutlu olmak önemli gerisi önemsiz 👍

1
    0 Yorumla
  • ÖMERBORABALAMİR1
    ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Ben kadınımın benden daha zengin ve daha zeki olmasını isterim.
    Tabi herkes aynı ister mi bilmem

1
    0 Yorumla
  • Gahakaş
    Gahakaş Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl

Erkek olsam beni etmezdi. Nasılsa ota b*oka harciyoru,. Bir eksik, bir fazla fark etmez

1
    0 Yorumla
  • ayyıldızgökyüzü
    ayyıldızgökyüzü Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı.

Kesinlikle rahatsız oluyorlar ve duydukları an istemiyorlar zaten seni

1
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı.

bence toplumsal analiz yapmak lazım bunun icin bi anket. bence sonuc eder cıkacaktır.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Peki bir kadın sevgilisinden ya da eşinden daha çok maaş aldığını bilse o ilişki yürür mü? Kadının gözünde o adam değersizleşmez mi?

Hangi evliliklerde böyle durum var? Çok azdır.

Bunun aksini söyleyen başına geldiğinde aynısını yapacak.

1
    0 Yorumla
  • OdaOlmadı
    OdaOlmadı Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Erkeği rahatsız etmez kolay kolay ama kadında ciddi sorunlara neden olabiliyor

1
    0 Yorumla
  • mütesellî
    mütesellî Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

Beni rahatsız eder, bence olmamalı. Bu ciddi sorunlar teşkil eder.

1
    0 Yorumla
  • XRuveydaX
    XRuveydaX Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Çoğu erkeği ediyor maalesef kendini biraz yetersiz hissediyor

1
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Bu zamanda o kadar fark olacağını zannetmiyorum

1
    0 Yorumla
  • tenedos u
    tenedos Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Özgüveni yoksa sıkıntı eder erkekler genelde

1
    0 Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Genelde pek fazla maaş meslekten mesleğe değişiyor ancak kadınlar biraz erken emekli oluyor.

1
    0 Yorumla
  • BirPeriKızıı
    BirPeriKızıı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl

Evet erkekleri rahatsız ediyor

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kadınlar kendisinden az maaş alan erkeğe bakmazlar ki rahatsız etsin.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

7 haneli nasıl oluyor mesela bu 7 haneli 17.000.00 asgari ücret

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bazılarını rahatsız eder. bazıları tam tersi çok mutlu olur bundan

1
    0 Yorumla
  • bidenemeli
    bidenemeli Takip Et
    Guru Yaş: 36
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 639 cevap paylaştı.

iki kişinin arasındaki ilişkiye göre değişir bence.

1
    0 Yorumla
  • Eylemlina
    Eylemlina Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Bazı erkekler gurur yapar bazıları yapmaz kişiden kişiye değişir bu durum

1
    0 Yorumla
  • minamila
    minamila Takip Et
    Xper 1 Yaş: 39
    1 yıl

Erkeğe göre değişir ama bence erkek kadından güçlü olmali

1
    0 Yorumla
  • homelander3131
    homelander3131 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Beni parasıyla satın alsın sıkıntı yok. Kölesi olurum dkdjjdjdh

1
    0 Yorumla
  • poirotherc
    poirotherc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    1 yıl

Eşim benden fazla alsın hatta beni çalıştırmasın 😂

1
    0 Yorumla
  • Berkan3434
    Berkan3434 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 yıl

Benim hatun çalışmasa da olur benim gelirim yeter de artar bile

1
    0 Yorumla
  • Filmkoliküyeyim
    Filmkoliküyeyim Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Değişir bence hepsi bir değil.

2
    1 Yorumla
    • SertBeyefendi
      SertBeyefendi
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • Dépaysement_
    Dépaysement_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Genel olarak rahatsız eder ve itiraf edemezler.

1
    0 Yorumla
  • Gunah_Perisi
    Gunah_Perisi Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

🤣 Keşke ne güzel olur parayla dövsün beni

1
    0 Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    1 yıl

Erkekler bunu ego savaşına döndürüyor

1
    0 Yorumla
  • Jeynepp
    Jeynepp Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Rahatsız olmalarını anlamıyorum.

1
    0 Yorumla
  • United11
    United11 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 60%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 695 cevap paylaştı.

Hayır kadınları eder

1
    0 Yorumla
  • Maviigunlerr
    Maviigunlerr Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bence erkek kadından güçlü olmalı her konuda.

1
    1 Yorumla
    • trobdnejk
      trobdnejk
      1 yıl

Katılıyorum

Yorumla
  • champliver
    champliver Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 90%
    1 yıl

Etmez de kadın rahatsız olur

1
    0 Yorumla
  • DesHommesStupides
    DesHommesStupides Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

erkekler egoist olduğu için sarsar

1
    0 Yorumla
  • sozsuZzaman
    sozsuZzaman Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Rahatsız edici bir şey değil söylenmediği sürece

1
    0 Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Kadınları daha çok rahatsız ediyor gibi🙃

1
    0 Yorumla
  • Myblue2025
    Myblue2025 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Maaş deme sinirim bozuluyor.. 🤦‍♀️

1
    0 Yorumla
  • İrsisback
    İrsisback Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bir noktada edebilir

1
    0 Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Benim yasitlarimi edebilir gençleri sanmıyorum 😃

1
    0 Yorumla
  • Алеся_Хира
    Алеся_Хира Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Genəlde sorun ediyorlar.

1
    0 Yorumla
  • ZodiacK
    ZodiacK Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 74%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Sıkıntı edilecek bir durum değil.

1
    0 Yorumla
  • Hdjsmsvsusn
    Hdjsmsvsusn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Bu durum çoğu erkekleri rahatsız ediyor.

1
    0 Yorumla
  • Maverick__069
    Maverick__069 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Çalışsın alsın Allah daha çok versin

1
    0 Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Etmez ya. Alsın 😂

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kadınların erkekten daha fazla maaş alması, erkekleri rahatsız eder mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler kadınlardan daha fazla maaş almalı mı? 23 cevap verildi
Sizce kadının erkekten fazla maaş alması bi sorunmu? 9 cevap verildi
Kadının maaşının erkekten yüksek olması sorun mu? 124 cevap verildi
Erkeğin kadından az maaş alması sorun yaratır mı? 9 cevap verildi
Kadinin erkekten daha fazla maaş alması sorun olur mu? 9 cevap verildi
Kadın maaşı erkekten fazlaysa kadın erkeği ezermi? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kendinize acıyor musunuz?
  • Küpe taktığınızda nasıl saç modelleri tercih ediyorsunuz?
  • Mesaj mı daha güzel, arama mı?
  • Misafirlikte üşüdüğünüzde "kombiyi biraz daha açabilir misiniz, kombiyi açar mısınız" der misiniz?
  • Dış görünüşe sadece erkekler mi önem verir?
  • Çok yoruldum arkadaşlar ama güzel bir yorgunluktu🥳 yorgunken uyuyabiliyor musunuz?
  • Modunu yansıtan bir şarkı bırakır mısın?
  • İnsan en çok hangi anda kendini sorgular?
  • Geceye gürültülü bir şarkı bırakır mısın?
  • Sitedeki üyelere soruyorum; Size göre 'taş gibi' olmanın tanımı nedir? (Fizik mi, aura mı, giyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨