Gizli Üye(30-35)1 yılErkekleri bilmem de beni bir kadin olarak erkekten fazla kazanmak rahatsiz eder. Kendimi tek gibi hissederim. Bir de ustune yasamsal seylere de destek olmuyor ustume kaliyorsa tamamen rahatsiz olurum.
Ev islerini yapan ben, yemek yapan ben, cocuklara bakim saglayan ben, bir de calisip ondan fazla kazanip evi, aileyi daha da fazla gecindiren ben. Bu durumda erkegin varligini hissedemem, bu durum canımı da sıkar.
Ulkemizde erkekler calisip para kazanma sorumlulugundan baska sorumluluk pek almiyorlar. Bu konuda da iyi olamayacaklarsa, kendilerini baska nerede gösterecekler, nerede ben varim diyecekler?
Kadin fitrat olarakta kendisi ne kadar kazanirsa kazansin guvende olmak ister, kafasi rahat olsun ister. Calismadigi, zorunlu iş bıraktığı zamanlarda erkegin yetebilmesini bekler. Cogu kadin ben calismazsam olmaz, bu evin geçimi dönmez diye bir zorunluluga girmek istemez. Ben calisirsam daha luks yasariz. Calismasamda da esimin kazanci yeter, evin gecimini saglayabilir demek ister. Bu konuda erkege guvenmek ister.
Hadi diğer sorumluluklar yillardan beri kadinlar olarak ustumuze yukleniyor. Ama bir de kariyer ve maddiyatta daha cok kadina yuklenirse orada muthis bir dengesizlik oluyor. Boyle bir kadin niye evlensin ya da iliski kursun zaten. Tek basina ya da çocuklariyla erkek olmadan da cok rahat yasar. Erkegi yaninda tutacak ya da erkegin varligini hissedecek bir durumu cok kalmamis oluyor.
Bu durumda kadin erkegi manevi olarak doyurdugu, yemek, utu, temizlik, camasirlari yikama gibi sagladigi yararlarin yaninda maddi olarakta yarar saglamis oluyor fazlasiyla. Kadin olarak kariyer ve kazanc olarakta ustun olacaksak, diger sorumluluklari da biz yapacaksak yanimizdaki erkegin biz kadinlara yaşamda nasil bir faydasi olacak bu durumda?
Erkek kariyer olarakta, maddi kazanc olarakta kadindan daha iyi olmali diye dusunuyorum. Meslektas belki olabilir. doktor cift daha nasil bir ust seviyeye cikabilir mesela. Ama baska mesleklerde erkegin yuksek olmasi bu konuda agirliginin olmasi onemli ve biraz daha dengeli diye dusunuyorum. Diger turlu kadina cok yuk bindigi gibi aradaki denge cok fazla bozuluyor.
18 Yorumla- 1 yıl
güzel yazmıssın ama mataryalist buldum biraz. sunu da ekliyim. erkeklerde "evleneyim de ütüyü eşime kitlerim. oh oh yasasın yemek yapmam bulasıkları yıkamam temizlik yapmam" gibi düşünceler pek gecmez. cogu erkek evlilik yası ilerlediğinden bunları yapıyor. olmadı satın alıyor. heryerde kuru temizleme camasırhane ütücü terzi var. parayı verdin mi mesele değil. yani erkeklerin -bir tabirle bir nevi bu evlilik ticaretinde- öyle kadınların üstüne yıktıkları diye soylediğiniz şeylerin erkeklerde kazanc hanesinde terazide yani erkek zihninde pek karsılıgı yok. bir kız cok iyi bunları yaparım dedi diye o kız secilmez. bu nesilde bu yok. bunu eklemek istedim. erkeklerin yani diğer pencereyi de nacizane göstermek için.
Cevap sahibi1 yıl@endmuhh bunu da yazacaktim. Erkekler bekar yasiyor ve bel alti durumlari dahil disardan hallediyorlar zaten. Materyalist bulma sebebin sorunun parayla ilgili olmasi. Buna gore yorum yaptim. Duygular vs diye de ek bir soru olsaydi o sekilde de cevaplardim ve bu kadar materyalist gelmezdi. Sorunun kendisi materyalis ve cevaplarda haliyle bu sekilde olacak.
Yalniz bu nesilde bu yok sozunuze katilmiyorum. Hala anneleri tarafindan oglum evlensen de duzenin olsa, ben yoruldum pesinde kosmaktan artik evlensen de hanimin kossa, o seni idare etse diyen cok anne var. Ve bunu oglunun kafasina sokan da cok vae.
burada kastettigi sey senin yemeginden, camasirindan yoruldum, artik evlen de emekli olayim, git biraz da hanimin çeksin olayi.
Karsima gorucu gelenlerin yasi 30 larda olmasada 20 li yaslarinda olsalarda yemek yapamiyorum dedigimde bircogunda sıkıntı oldu. Biri annesine yemegi, onu bunu yapamiyorsa niye evleniyoruz demis arkamdan. Yani bircok erkek senin kastettigin gibi degil.
Ve acik konusalim evlilik erkek icin yemek, temizlik, cocuk, cinsellik anlamina gelmese "cogu" turk erkegi evlenmez. Evlenip basima bela mi alacagim der cogu. Bunlar olmayacaksa kadinin tribini, dirdirini, egosunu, dugun masraflarini vs niye cekeyim diyen cok erkek bulursun. Bunlari yapmiyorsa, kadinlik gorevlerini yapmiyor diye bosanmak istesem nafasi, tazminati ayri dert. Niye evleneyim o zaman derler.
Cevap sahibi1 yıl@endmuhh Dedigin tipte erkekler var ama azlar. Cogu turk erkegi kadin yemek, temizlik, cocuk, cinsellik ve artik gunumuzde bir de kazanc vaad etmiyorsa evlenecek sebep bulamiyorlar. Yani bu isleri iyi yapan kızların hala bunun icin seçildiği durum cok var.
Keske olmasa. Insana insan, kadina kadin olarak, karakter olarak deger verilse ama boyle hemcinslerinde hala cok. Dedigin tipte olan erkeklerin sayisinin artmasi dileğiyle.
Bir de disardan hallediyor, kuru temizlemeci vs var demissin. Bunlar parayla oluyor. Bircok erkegin amaci zaten evlenip bunlari bedavaya getirmek oluyor.- 1 yıl
cogu evlilik icin müsait erkek yalnız yasıyor bence. cogu kişi memleketinin dısında hatta. yas ilerlemiş aileyle yasamak istemiyorlar. tabi aileyle takılan vardır ve cocuksun ailenin yanında tabi. ananın babanın yanında umursamazsın. dagıtırsın odanı. o da der evlen diye. evden cık büyüdün gari demek aslında bu. eski nesil tabi anac duygular ile gelin seni cekip cevirsin modu var.
acıkcası soyle toparlayım herkes farklıdır tabi ama erkekler kızın maasını hani mesru sevgi dolu normal bi evlilikte eksi puan bile yazarlar. yarın kopması kolay olur cunku. dün bi arkadasıma bi ablamızbi örnek tabi sadece bu ama hakim buldu. cocuk da 70 milyar maaslı. yok dedi. burnundan kıl aldırmaz maası da coktur dedi. görüşmedi bile.
sen tabi kendi tecrübene göre yazmıssın. yemek dediğin nedir ki internetten bak yap. herkes yapar. dısardan soyle bugun bi aksamı 300e kapatırsın kolayca. hatta daha ucuzda halledersin. genc - 1 yıl
aileyle takılan cıtır erkek yatkınlıgı da yoksa oyle der ama onu sallama yani. 2 anlat yaparyani:D senin sıkıntın yemekten ziyade bence kız algısını kacırtması yemek yapamayısın. anormal kız algısı vermesi beyne. gorucu işinde analarda eski nesil ıyyy demişlerdir sen oyle diyince:D goruculer oyle olur dogal bu. o senin güzelliğine bakmaz ki. ana o.
erkekler neden evlenir sorusu sor bence farklı yorumlar al son paragrafını da okudum sımdı:D bi delik lazım bana evlenem lazım gibi uckurcu algısı cok var kadınlarda. cok düz görüyorsunuz erkekleri. duygusuz. ask istiyor hayatına renk istiyor cogu. dişil enerji istiyorlar asıl. ama evlenmek evet erkekler icin risk. hukuk nazarında opuyorlar erkekleri. evlenmeyim gayri resmi evli olmak her acıdan mantıklı ama olmuyo işte. ailende evlenen erkek kardesın var mı bilmiyorum ama cok yükleniliyor erkeklere maddi olarak evlenirken bosanırkende.
herkes farklı oyle diyim son olarak. bi erkek cıkar karsına sen misal thy ceo su olursun bi gr 10 dil bilirsin hiç onemsemeyedebilir. tatlı diline tav olur. bi gülüşüne. herkesin bi şeyi var. parana tav oluyorsa zaten mesru bi ilişki olmaz. onunla ilgili bi reels videosu vardı roportaj adamın ekibinden birinin kardesı sanırım. yaslı teyzeyle niye evlendim diyordu. o aklıma geldi:D - 1 yıl
soruyu soran arkadasım. buna hiç katılmıyorum. ayse var cok iyi yemek/temizilik yapıyor fatma ise yapamaz diye eleminasyon sanmıyorum. olayın adamın gönlünün fethinde. hangi kız fethederse o alır ödülü. calısan isterler evet ama cok maaslı olmasını istemezler. yogun olur cunku. üst düzey olur tasıyamaz erkek.
her tipte adam var. kısmet. bence sans ver ya bu bilgilerin değişicektir.
evlenem kuru temizleme işini belese getirem ha buna cok güldüm yalnız :d bugun evlilik 1 milyonun otesine geciyor kac yılda hatun kendini karsılar bilmiyorum artık. neyse bakalım beni rahatsız eder ben istemem ama kısmettir daha maddi olarak bana denk bir hatun olsaydı iyi di derdim sanırım ben ama kısmet işte. kişisel cevabım bu.
Cevap sahibi1 yıl@endmuhh "evlilik 1 milyonun otesine geciyor kac yılda hatun kendini karsılar bilmiyorum artık." Sence bu dogru bir cumle mi? Mal mı aliyorsun?
Eskiden ekonomi boyle degildi. Senin kafana gore diger kizlar cok bedavaya gitti o zaman.
Merak etme kadin senin çocuklarına da, yuvana da bir omur veriyor. Sen masraf yaparsin ama masraflarin çoğuna anan babanda yardim eder, altinlarda borc kapatmaya yardim eder.
Ama kadinin ev islerinde, cocuk bakiminda, meslegi varsa calistigi iste kimse yardim etmiyor. Kadinlar hem evde hem disarda calisiyor.
Cocuklari buyutuyor oh rahat ederim diyor cocuklar anne torununa baksana diye tekrar anneye veriyor. Erkekler emekli olup kenara cekilip dinleniyorda kadinlar mezara kadar coluk cocuk bakip, yemek, temizlik yapıyor. Mesaisi yok, maasi yok, emekliligi yok, sigortası yok. Kadinlar anca mezarda rahat ediyor emeklilige o zaman cikiyor.
Yaptiginiz masrafın kat kat fazlasini yapıyor kadinlar. Kadina harcadiginiz hicbir maddiyatla da bu emekleri odemeyezsiniz. Babanda annenin yaptigi emekleri ödeyemez. Diger erkeklerde ödeyemez.
Allah cenneti annelerin ayaklari altina sermis. Anne denen varliginda bir kadin oldugunu farkindasindir herhalde. Sen gelmissin 1 milyonluk masrafi kadin karsilar mi artik diyorsun.
Kadinlarin ne kadinligini ne anneligini, ne emeklerini, ne fedakarlıklarını karşılamaya hicbirinizin maddi gucu yetmez zaten.
1 milyonu dusunecegine asıl ben bir kadinin emeklerini, fedakarligini, anneligini nasil karsilarim, hakkini nasil öderim diye bir dusun bence.
Siz erkeklerin yaptigi borclar ödenir. Elalem yardim eder, altinlar yardim eder kazanciniz yardim eder ama bir kadinin bir annenin nasil hakkini öderim diye sizler dusunun bence.
Bu cumleden sonra da konusulacak biri oldugunu dusunmuyorum. Yorum yazma. Yazarsan da okumam bile. Kendi kendine, karsinda muhatap bulmadan konuş dur burada. Iyi günler.- 1 yıl
mal alma iması yapmadım ama sanırım zihninde böyle bi algı derinlerde var. kendini mal olarak görüldüğüne inandırmak. hiç aklımdan gecmedi. evlenince kıza ütü kitlerim dedin diye dedim. senin yazdıgın üzerine. neyse sanırım iletişim kuramıcaz seninle. bana kızmızsın sanırım okumucam vs yazmıssın iyi canım okuma ne diyelim. sen bilirsin. baskalarının fikirlerine kapalı geldin bana. neyse iyi aksamlar.
En İyi Cevaplar
Erkekten erkeğe değişir
21 Yorumla
1 yılAta erkil bir toplum olduğumuz için illaki bir zaman gelip rahatsız edebilir fakat ben de şöyle bir durum olur eğer eşim benden çok para alıyorsa zaten derim ki sen bu parayla git kendi yatırımını yap altın al bir şeyler al kendine harca.
Zaten eşimden benim maaşımı yettigi sürece herhangi bir maddi anlamda bir şey istemem.
Ama kafası çalışan kızlar genellikle ailesine destek olmaya çalışır yani ben atıyorum 30.000 TL koyuyorsam o da cebindeki parayı koyar. Ben zaten cebimdeki parayı da gider eşime veririm git harca derim yani ihtiyaçları al derim uğraşmam cebime sadece harçlık olarak alırım parayı.
Kafa çalışan kızlar böyle böyle yapar.
Ama bazı kızlar oluyor vay efendim evi erkek geçindirir benim param benim paramdır istediğim gibi harcıyorum ya böyle saçma bir düşünceye girişyolar ve bence çok toksik bir hareket bu o zaman benim param da benim param😅😅
Ya dediğim gibi her şey müşterek olmalı en azından şu olabilir ben 30.000 koyuyorsam 30.000 TL de o koysun daha sonrasında harcadığımızı harcayalım sonrası kadında kalsın gitsin altın altın dolar Euro bir şeyler yapsın yani yatırma amaçlı ileriye dönük.
Ya da artan parayla gider tatil yaparız bir şeyler yaparız harcanır10 Yorumla
1 yılRahatsız olan varsa ağır maldır. Gurur duymalı insan eşi hak ettiği kazancı sağlıyor diye. Benden fazla alsın kimseye muhtaç olmadan yaşamanın tadını bilsin ne güzel. Gerekli desteği zaten birbirimize veririz. Tabi ki kadın da bu durumu kullanmayacak.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır beni rahatsız etmezdi. sadece bazen kendimi yetersiz hissederdim ama geçer mutlaka sonuçta aşk daha önemlidir
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılRahatsiz ederler tabi Eril enerci dedikleri neyse ondan zaar
10 Yorumla Böyle bir kadına denk gelmedik, fazla alsın ne olacak? Bütün masrafları kadın karşılar. Ben her yerde rehberlik ederim, gezilmedik yer bırakmam. Bazı insanların da parası var, hayatı çingene gibi. Tatile gitmez, restaurant yemek yemez, spor yapmaz. Kendi cinsim için konuşacak olursam, çoğu erkek bu durumu istemez. Çünkü kadın kendisini erkeğe göre güçlü hisseder ve bu bir çok erkeğin geçemeyeceği bir alan. Ben bu tür durumlarda 3 strateji izliyorum. Sportif açıdan kendimi ileri götürüyorum, Kültürel ve Sanatsal olarak gelişmeye çalışıyorum. Cinsel hayatı en üst düzeye çıkartmaya çalışıyorum. Çünkü bu tür şeyler insanın sadece parayla elde edemeyeceği şeylerdir, zaman lazım olur, sağlık olması gerekir, çevre olması gerekir. Velhasıl siz çok para alın her zaman, kapı her zaman açılır ancak hepsi erken kapanır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılKadının erkekten fazla kazanması erkeği rahatsız etmez fakat kadın erkekten fazla kazanıyorsa erkeğe saygı duymaz işte bu erkeği rahatsız eder.
31 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın kendinden daha az maaş alan erkeği tam olarak eril bir erkek olarak görmeyeceği için erkeklerin bunu sorun ediyor olması normal.
Erkekler bunu normalde sorun etmez. Eğer sorun ediyorsa yüksek maaş alan kadın ona yetersiz hissettirdiği içindir20 YorumlaEğer ki bu konuya değinilmezse rahatsız olmaz. Ben erkek para kazanıyor kadın şu kadar kazanıyor denmeye karşıyım. Bence onlar ben senken biz olmuşlar. Biz kavramı bu yüzden o evde gelirin azı çoğu olmamalı. Kazandıkları parayı kendilerine mutluluklarına harcadıkça kim fazla kim az önemi yok z
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. beni rahatsız etmezde, sevgilimi rahatsız etmiş olabilir. çok az falan diyordu. bu kadının erkeğe olan saygısını da etkileyen bir durum. tek taraflı değil yani. halbuki bunu olgun bir şekilde karşılayabilecek nadir erkeklerden bir tanesiydim. yazılım mühendisi olarak aynı maaşı almamıza rağmen yaklaşımı buydu gibi hissettim ben. onun rahatsızlığından rahatsız olmuştum daha çok. halbuki iki mühendis, bence daha olgun bakmalıydı olaya. demek ki para daha önemliymiş. ben böyle yorumladım.
10 YorumlaŞahsen rahatsız edeceğini düşünmüyorum çünkü o kendisini geliştirmiş büyük mertebeye getirmiş ki o ücreti layık görüyor. Her insan üşengeçtir. Kendisinden büyük mertebeye olan her insanı kıskanır, aşağılae ve onu aşağı çekmeye, çekmeyince ondan faydalanmaya çalışır.
Herkese başarılı işler dilerim:)10 Yorumla
1 yılGenelde ediyor kendilerini güçsüz hissetmelerine sebep oluyor egosunu tatmin edemiyor çünkü kadın kendine ihtiyaç duymayınca aşağılık kompleksine giriyorlar ama şimdiki erkekler de dişil enerji çok olduğu için kadının çalışıp çok para kazanması hoşlarına gidiyor
16 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Gizli Üye(30-35)1 yılBu durum her zaman nasıl tam tersi olupda Erkeklerin üzerine yıkıldı anlamak zor. Erkek az maaş alırsa Kadın tatava yapan taraf oluyor. Hipergamik olduğu için ilişkide her hangi bir konuda öne geçince içsel rahatsızlık duyup soğumaya başlıyor. Az maaş alan erkek kadın tarafından laf yemeğe başlıyor İşin doğrusu bu Erkek çok kazanıyor diye kadına durduk yerde laf etmez.
10 YorumlaEğer bir kadın bunu erkeğe hissettirmiyorsa para muhabbeti yapmıyorsa davranışlarında ve hareketlerinde erkeğe karşı bir üstünlük bir egosu yoksa rahatsız etmez Bu tamamen kadına bağlı bir durum bence
10 Yorumla
1 yılNe kadarlık bir fark olduğuna bağlı. Erkek 25 alırken kadın 30 alıyorsa kimsenin sorun edeceğini sanmıyorum ama erkek asgari alırken kadın 100k alsa yani evi kadın geçindiriyor olsa çoğu erkek sorun eder.
10 Yorumla
1 yılEder, 1 lira da olsa az almasını ister erkek, güçlü ve koruyuculuk vardır içinde, bu biraz tarih öncesi dürtülerdendir, ha karısının başarısını kutlayıp mutlu olan adamlar vardır bakın adam diyorum, enfes ilişkidir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın çenesini tutamaz en küçük tartışmada bir erkeğin otoritesi de sarsılmışsa bunu mutlaka dile getirir. Getirmem diyen yalan söyler. Erkek her bakımdan kadından önde olmalı.
25 Yorumla- 1 yıl
lütfen biraz daha konuşur musun haklı haklı
Beni rahatsız etmez de
De'si kadınlar bir kere kendisinden az alan erkeğe erkek gözüyle bakmaz
10 YorumlaTürkiye şartlarında 7 haneli maaş alan mı var ki ayrıca erkekleri rahatsız ediyor Evet her ne kadar etmiyor deseler de
10 Yorumla
1 yılbunu sorun etmeyen hatta bundan mutlu olup kadınıyla gurur duyan adamlar var elbette ancak bu olgunluk seviyesi çok çok nadir
10 Yorumla
1 yılErkek olanın harcamaları kazandığından fazlaysa rahatsız eder. Hayırdır bana mı güveniyon diye sormam mı ben adama.
10 Yorumla
1 yılDevir değişti zaten artik erkekler zengin kadın arıyor o yüzden sıkıntı edeceklerini sanmıyorum😂
10 Yorumla
1 yılAman parası için evlenen çok kasar, mutlu olmak önemli gerisi önemsiz 👍
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBen kadınımın benden daha zengin ve daha zeki olmasını isterim.
Tabi herkes aynı ister mi bilmem10 Yorumla Erkek olsam beni etmezdi. Nasılsa ota b*oka harciyoru,. Bir eksik, bir fazla fark etmez
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle rahatsız oluyorlar ve duydukları an istemiyorlar zaten seni
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. bence toplumsal analiz yapmak lazım bunun icin bi anket. bence sonuc eder cıkacaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki bir kadın sevgilisinden ya da eşinden daha çok maaş aldığını bilse o ilişki yürür mü? Kadının gözünde o adam değersizleşmez mi?
Hangi evliliklerde böyle durum var? Çok azdır.
Bunun aksini söyleyen başına geldiğinde aynısını yapacak.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Erkeği rahatsız etmez kolay kolay ama kadında ciddi sorunlara neden olabiliyor
10 YorumlaBeni rahatsız eder, bence olmamalı. Bu ciddi sorunlar teşkil eder.
10 YorumlaÇoğu erkeği ediyor maalesef kendini biraz yetersiz hissediyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBu zamanda o kadar fark olacağını zannetmiyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Özgüveni yoksa sıkıntı eder erkekler genelde
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genelde pek fazla maaş meslekten mesleğe değişiyor ancak kadınlar biraz erken emekli oluyor.
10 Yorumla
1 yılEvet erkekleri rahatsız ediyor
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar kendisinden az maaş alan erkeğe bakmazlar ki rahatsız etsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl7 haneli nasıl oluyor mesela bu 7 haneli 17.000.00 asgari ücret
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBazılarını rahatsız eder. bazıları tam tersi çok mutlu olur bundan
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 639 cevap paylaştı.
1 yıliki kişinin arasındaki ilişkiye göre değişir bence.
10 Yorumla Bazı erkekler gurur yapar bazıları yapmaz kişiden kişiye değişir bu durum
10 YorumlaErkeğe göre değişir ama bence erkek kadından güçlü olmali
10 Yorumla
1 yılBeni parasıyla satın alsın sıkıntı yok. Kölesi olurum dkdjjdjdh
10 Yorumla
1 yılEşim benden fazla alsın hatta beni çalıştırmasın 😂
10 Yorumla
1 yılBenim hatun çalışmasa da olur benim gelirim yeter de artar bile
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılDeğişir bence hepsi bir değil.
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılGenel olarak rahatsız eder ve itiraf edemezler.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl🤣 Keşke ne güzel olur parayla dövsün beni
10 Yorumla
1 yılErkekler bunu ego savaşına döndürüyor
10 YorumlaRahatsız olmalarını anlamıyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 695 cevap paylaştı. Hayır kadınları eder
10 Yorumla
1 yılBence erkek kadından güçlü olmalı her konuda.
11 Yorumla
1 yılEtmez de kadın rahatsız olur
10 Yorumla
1 yılerkekler egoist olduğu için sarsar
10 Yorumla
1 yılRahatsız edici bir şey değil söylenmediği sürece
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKadınları daha çok rahatsız ediyor gibi🙃
10 Yorumla
1 yılMaaş deme sinirim bozuluyor.. 🤦♀️
10 YorumlaBir noktada edebilir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Benim yasitlarimi edebilir gençleri sanmıyorum 😃
10 Yorumla
1 yılGenəlde sorun ediyorlar.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sıkıntı edilecek bir durum değil.
10 Yorumla
1 yılBu durum çoğu erkekleri rahatsız ediyor.
10 Yorumla
1 yılÇalışsın alsın Allah daha çok versin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılEtmez ya. Alsın 😂
10 Yorumla - Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne