Kişilik & Karakter 2 ay Bir ada sahibi olsaydın, adanın adı ne olurdu ve orada nasıl bir yaşam kurardın? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir ada sahibi olsaydın, adanın adı ne olurdu ve orada nasıl bir yaşam kurardın? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 138,6b cevap paylaştı. Sosyetikli ada yapardım bende :D 0 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 44% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Güzel bi soru :) bence atanın ismi sadelik adası olabilir ve mutlu olabileceğim bir ortam olmasını isterdim bence :) 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,3b cevap paylaştı. Sosyetikli ada :D 2 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Adanın adı Lezbistan olsun ndndndjd kurulacak yaşam da belli zaten jdjdmdm 1 0 Yorumla
MADEinGERMANY Takip Et Xper 5 Yaş: 29 2 ay Doğal, yalnız. Adanın adı da Allahsizlar adası falan olurdu 😁😁😁 1 0 Yorumla
Klasbey3596 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Mavi ada 1 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı. Ada olurdu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sosyetikli ada yapardım bende :D
Güzel bi soru :) bence atanın ismi sadelik adası olabilir ve mutlu olabileceğim bir ortam olmasını isterdim bence :)
Sosyetikli ada :D
Adanın adı Lezbistan olsun ndndndjd kurulacak yaşam da belli zaten jdjdmdm
Doğal, yalnız. Adanın adı da Allahsizlar adası falan olurdu 😁😁😁
Mavi ada
Ada olurdu