Bu sabah rüyamda komşulardan bir tanesi bana evde kaldın diye laf atarak tartışma çıkartıyordu. Sırf bu rüyayı görmek için işe geç kaldım allah kahretmesin ya
Bugün gördüğüm rüyada asfaltta ağzımı açabildiğim kadar açmıştım ve ne alakaysa dişlerimin hepsi döküldü sonra kahveye gittim babamın yanına dedim ki ben hiç mutlu olmayacak mıyım deyip ağzımı gösterdim o da yapiştirdi cevabı tayip daha ne yapsın nankör dedi
Bende rüyamda murat diye birisini gördüm parmakla gösterip aa murat murat bak diyorlardı ama murat orada yoktu ya da ona bakıp kendimi görüyordum jsjsjs uyandığımda acaba muradımamı ercem dedim 🤣🤣😀
Ben çoğu zaman anlamlı rüyalar görüyorum. En son umreye gittigimi gördüm çok anlamlı bir rüya bana göre tesettüre girmiştim filan hâlâ etkisindeyim ama merdivenleri tozluydu bu demek ki daha var gitmeye ya nasip
Bugun 2 rüya gördüm birinde evde şarap içiyordum ailemle ki benim ailem alkole karşıdır 2. Sinde de rakı içiyorduk açık alanda eski sevgilim beni uzaktan izliyordu aynı ortamdaydık kafam güzel olmuştu başım falan dönüyordu
Ay bugünde birine gitmişiz rüyamda evi su bastı ama hareket edip çıkmaya çalışırken uyku çöktürdü adım atamadım rüyamda uyaaaan diye bağırıp kendimi uyandırdım iyi boğulmadık ne saçma rüyalar görüyorum bi bilseniz 🤦🏻♀️