Kişilik & Karakter Boş bir gününüz var bu günü arkadaşınıza mi sevgilinize mi ayırırsınız? Nesihe Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bende sevgilim derdim ama sevgilim arkadaşını seçti Boş bir gününüz var bu günü arkadaşınıza mi sevgilinize mi ayırırsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sevgilimle elbette 0 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 59% 1 yıl Gel sende birak onlari biz gezelim alirim seni 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Gündüzü arkadasima aksami sevgilime 0 0 Yorumla
HARDseverim Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sevgilim 0 5 Yorumla HARDseverim 1 yıl Yanlış seçim yapmış Yorumla Nesihe 1 yıl Hayır seviyorum ama neden Yorumla HARDseverim 1 yıl Bilmiyorum ne yaptıklarına bak Yorumla Nesihe 1 yıl Şehri gezmeye çıkmışlar ama gerçekten çok kötü bir zamandan geçiyorum. İki kişilik koca bir yanlızlik yaşattı Yorumla HARDseverim 1 yıl Anladım ayıp etmiş Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevdiğime 0 0 Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Sevgilim tabikide 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevgilimle elbette
Gel sende birak onlari biz gezelim alirim seni
Gündüzü arkadasima aksami sevgilime
Sevgilim
Yanlış seçim yapmış
Hayır seviyorum ama neden
Bilmiyorum ne yaptıklarına bak
Şehri gezmeye çıkmışlar ama gerçekten çok kötü bir zamandan geçiyorum. İki kişilik koca bir yanlızlik yaşattı
Anladım ayıp etmiş
Mooduma göre değişir
Sevdiğime
Kendimeeee
sevgiliye tabiki
Sevgilim tabikide
Kendime💅🏻
En doğrusu