Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Ben hep kötü şeyler yaşadım ilk evimizde sonra köy evinde 7 kere sonra arkadaşım ordan beni buldu oda bana kötü şeyler yaşattı doğruysa ettiğini buldu o köy evi benim nasıl desem travmalar yerim oldu Allah'tan o köy evi artık yok insanlar birbiri ardına değil belki de bana daha kötü bir şey olacaktı diye böyle oldu yok ben kendimle gurur duyuyorum iyi ki hiç değişmedim iyi ki hep kurtarıldım kurtuldum millet vardı hep iki olayda yoktu tabiki ama yine ben kurtuldum sonra kardeşi kurtardı yani ne demek istiyorum trabzonda travmalarım daha fazla turdaki de kızla alakalı kuzenin arkadaşı zaten o kuzenin arkadaşı oda trabzonlu yani kuzen demek istiyorum
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Birçok sorularımı yorumlarda yazdıklarını görüyorum bazı şeyleri pek anlayamadım ama çok üzüldüm geçmiş olsun.😐 kendini kurtarmışsın atlatmışsın umarım bir daha yaşanmaz.
Şimdiki yıllarda bunu sorguluyorum. Keşke yapmasaydım dediklerim var. Mesela babam çok istedi okumamı ben okumadım. Bunun için pişmanım. Şimdiki genclerede hayallerinin peşinden gitmesini asılıyorum. Geçti gitti artık benden.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Açıköğretimi okuyabilirsin yaşlı insanlar bile işe atanıyor.