Tam alıp dışarı atmalıktır şu alarımlar. Birde sakın sakin ılık ılık çalanı var bunların daha da delleniyom o zaman. Sabah saatlerinde duymaktan nefret ettiğiniz ses nedir?

Tam alıp dışarı atmalıktır şu alarımlar. Birde sakın sakin ılık ılık çalanı var bunların daha da delleniyom o zaman. Sabah saatlerinde duymaktan nefret ettiğiniz ses nedir?
Bugüne kadar hiç alarm kurmadım, eğer sabah erkenden gideceğim bi yer varsa nedense otomatikman erkenden uyanıyorum. Sabah en sevmediğim güneşin gözüme çarpması.
Güneşliği çek bi daha. Alarm olmasa olmuyor olsada olmuyor. Ne seninle ne de sensiz gibi bir şarkı var onun gibi 😂
Güneşin doğuşunu görmem lazım, sabah 5de ayaktayım. Sanırım evren namaz kılmam için mesaj gönderiyor.
Hadi imana gelecen inşallah o zaman 😂😂
Bi gelemedik gitti.
Hayatla barışığım galiba. Düşündüm de yok öyle bir ses :D ama şu tabancanın sesini merak ettim. Patlatsana bi sdfhgsd
Komşunun takırtısı ve gürültüsüne uyuz olurum. Alarmı iş için kullanırım.
ALLAH SENİN BELANI VERSİN... HALA KENDİNİ HAKLI GÖRÜYOR VE HALA O KADININ BANA İSMİNİ VERMEDİN... İKİ GÜNLÜK FALAN DEĞİL BELLİKİ BU KİŞİ BAYADIR VAR VE HERŞEYİ YAŞAMIŞSIN ONUNLA SEN... ZATEN EVLİ AYRI YAŞIYOR DEDİN... BELLİKİ EVİNE GİTTİN VE ONU SİKTİN SÜREKLİ... GECELERİDE DIŞARI ÇIKIP HEP TELDEN ONUNLA KONUŞTUN... BELKİ KADINA BENİ BİLE ANLATTIN... KİM BİLİR NASIL ANLATTIN... AMA ALLAHA YEMİN OLSUN SENİN BENİ BU SAATLERDE UYKUSUZ BIRAKMALARINI BU AGLATMALARINI YANINA ASLA ASLA BIRAKMİCAM... SEN YATMASAN KİMSEYİ BÖYLE SAHİPLENMEZDİN... BELLİKİ ONUNLA YATTIN FOYAN ORTAYA ÇIKACAK DİYE VERMEDİN HESABI... AMA BELLİ OLDU YATTIĞIN... BECEREMEDİM BU ACIĞINI GİZLEMEYİ BECEREMEDİN... VERSEYDİN KADINA YAZMİCAKTIM... AMA SEN KAYBETTİN HERSEY ORTADA... YATILMIŞ... NE DERSEN DE YATILMIŞ... BENİM İÇİN GERÇEKTEN YERİN BAŞKAYDI ÇOK BAŞKAYDI... SENİ BAŞIMINI ÜSTÜNE KOYARKEN SEN GİTTİN AYAKLAR ALTINA ALDIN KENDİNİ... TOZ BEZİNDEN FARKIN YOK ARTIK!!!
Cevap
14Cevap
Korna sesi ve düğün sesleri
Aslında korna sesi diyebilirim evden duyunca nevrim dönüyor sabahın köründe ne akla hizmet basıyorlar
İnsan sesi yetiyor. Konuşulmasa daha iyi olacak...
Korna sesi
Tatil iken erken kalkma zorunluluğunu sevmim
Komşudan gelen tadilat sesi
Sabah sabah alarm sesi ve insanların benimle konuşmaları
Martı ve karga sesi 😀
Öyle bir ses yok
Çocuk çığlığı 🙄
Alarm tabiki
Annemin hadi kalkın sesi
telefon sesi
Korna sesi
Makina sesi