Hayır başıma gelmiş birkaç şeyden örnek vereyim küçük bir çocuk var görüyorum içimden böyle düşecekmiş gibi hissediyorum ve on saniye içinde düşüyor veya şu an ayağım kırık benim mesela ayağım çarpacakmış gibi hissediyorum ve iki saniye sonra ayağımı çarpıyorum bi yerlerden geçerken, bir de pansumana gidiyorum ben makas kullanıyorlar her seferinde makası batırcaklar gibi hissediyorum ve o gün iki kere normal batırdılar üçüncü de yaramın olduğu yere batırdılar ve kanattılar
@uzatmaisterseen iyi günler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım xper mi ne yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atar mısın çok kısa bişey soracağımda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hislerin iyidir ondan
Yarın sınavdan derece yapmamı geçiriyorsun hemen sjsj
Nabshshsb o öyle kolay değil
Niye geçirince olmuyor muydu fhjj
Hayır başıma gelmiş birkaç şeyden örnek vereyim küçük bir çocuk var görüyorum içimden böyle düşecekmiş gibi hissediyorum ve on saniye içinde düşüyor veya şu an ayağım kırık benim mesela ayağım çarpacakmış gibi hissediyorum ve iki saniye sonra ayağımı çarpıyorum bi yerlerden geçerken, bir de pansumana gidiyorum ben makas kullanıyorlar her seferinde makası batırcaklar gibi hissediyorum ve o gün iki kere normal batırdılar üçüncü de yaramın olduğu yere batırdılar ve kanattılar
@uzatmaisterseen iyi günler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım xper mi ne yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atar mısın çok kısa bişey soracağımda.
Bazen bende de oluyor
Benim bazen değil günde en az 2 3 şeyde oluyor
Resim güzelmiş
Acıkıp yemek yediysen halısın
Ne
İçin temizdir gınyalı
Tişikkürler shhwhd
Ayakların eski sevgilime benziyor boy 157 mi😁
Yok 163
Nerelisin gıh normalde
Nere lazım
Sordum sanki sen tek yaşıyorsun minnak seni
Yo ne alaka
Korkak olma ne var yani ha van ha edirne
Elazığlıyım
Gokkoşsun yani😁
Gokkoş değilim gakkoşum
Nasıl sıcak mı oralar gıh
Orada yaşamıyorum
Nerelerdesin minnak
Kocaeli
Yakınsın minnoş geliyorum ara ara seka ya Karamürsel'de başiskele de tanıdıklara
Ben oraya çok uzağım sen nerede yaşıyorsun
Pendik deyim motorla hereke derince tütün çiflik falan geliyorum
Gebzedeyim ben
Benim iş yeri yakın oraya
Geçmiş olsun bu arada
Teşekkür ederim
Oturduğun yer lanetli oralarda basına hep bir kaza gelmesi muhtemel😁 ondan dedim geçmiş olsun diye
Heheheheh anladım bende kaza geçirdim de ona diyon sandım hatta nerden biliyor allah allah diyorum
🤣🤣😁😁 yaşadığın yerde saygı yokki küt diye kaza yapabilirsin ponçik zaten minnaksın görmezler seni😁
Behehsbwjsb yoo gözüküyordum motor kazasıydı
Motor mu vurdu 😁😁 valla ben değilim o
Yok artçıydım ben caddede gşderken ara sokaktan gelen araba çarptı ayağıma
Motoru süren sevgilin götürmedi mi hemen merkez hastanesine
Abimdi ambulans geldi çünkü ayağım kırıldı benim sevgilim olay yerine gelip adama saldırmış dövmek için ehbdejxb
😁😁😁 garibim yazık
Aanbsambxnsb
Ben o kadar insanı arkama aldım kimseyi bir yere sıkıştırmadım😁
Bende sıkışmadım zaten ayağıma direkt araba girdi sürüklendim
Yerde mı sürüklendin
Evet
Üzüldüm ben olsam o şöförü yakardım
Gerek yok mahkemeye verdik zaten
Geçmiş olsun dikkat et kendine
Teşekkür ederimmm
Sezgilerin kuvvetli demek ki
Benim içinde geçir bişiler olcakmı bakalım D
O öyle olmuyor işte diyelim bir şey olacak aklından geçiriyorum ve bir saniye içinde oluyor
İşte diyelim ki bir çocuk var düşücekmiş gibi hissediyorum ve on saniye içinde düşüyor başıma geldi birkaç kere
Öyle gücüm olsa ölmeyi düşünürdüm hep
Ay yok tövbe de
Benim yerimde olsan böyle demezdin neyse
Emin ol sen de şu an benim halimde olmak istemezdin
Herkesin gecesi farklı oluyor bilemezsin kimin ne yaşadığını mutlu değiliz ki ölmek istiyorum bende isterim mutlu bir hayatım olsun 🙃
6. hissin kuvvetli demekki
Enerjin yüksek. Dönüşmeni tamamlamaya başla bence
Olabilir.
Yatırsın sen
Sanırım öylesin
Öylesin aşko