Kişilik & Karakter İmkansız aşktan sonra kendime gelmeye başladım yavaş yavaş bu süre zarfında sosyalleşmek için neler yapmalıyım? Gizlihesapp0 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangi kurslara eğitimlere gitmeliyim kendi eski halime yavaş yavaş dönüyorum daha çabuk ve daha iyi olabilmek için neler önerirsiniz Güncellemeler1 yıl Lxlxlx Güncellemeler1 yıl Ödlxlx İmkansız aşktan sonra kendime gelmeye başladım yavaş yavaş bu süre zarfında sosyalleşmek için neler yapmalıyım? Cevapla Eğitim Soruları Aşk Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bence arkadaş bulmayı dene 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. asık olmama kursu varsa ona gıt ınan cok mutlu olursun 0 1 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl He aynen Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Seni seven birini bul bence 0 8 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl İşte onun için sosyalleşmem lazım Yorumla Tutkuluromantik 1 yıl Yasindin yerin mezkezinde takil ortamlara gir biraz Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Giriyorum kimse yanıma gelmiyo Yorumla Tutkuluromantik 1 yıl Neden ki Yorumla Tutkuluromantik 1 yıl Nasil birisin Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Çok ciddiydşm sanırım artık değilim tebessüm edince selam verdi biri bugün Yorumla Tutkuluromantik 1 yıl Istersen yardimci olurum danisirsin bana Yorumla Tutkuluromantik 1 yıl ya da boş ver yanlis anlarsin simdi Yorumla
Onlysohbet Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Yani kort tenisi önerebilirim 0 1 Yorumla Onlysohbet 1 yıl Spor falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence arkadaş bulmayı dene
asık olmama kursu varsa ona gıt ınan cok mutlu olursun
He aynen
Seni seven birini bul bence
İşte onun için sosyalleşmem lazım
Yasindin yerin mezkezinde takil ortamlara gir biraz
Giriyorum kimse yanıma gelmiyo
Neden ki
Nasil birisin