Mesela geyikler 😂 birbirine boynuz tosluyorlar. Mesela horozlar. kanatlarini yere suruyor veya topraktan tohum eseliyor disiye vermek icin. mesela amerikada teksas cayir tavuklari , hoplayip zipliyor
Mesela gecen bir balik balon baligi gibi bisey. Bi cember cukur olusturuyor. Ortasina da bir tane delik aciyor ve etrafinda donmeye basliyor ve disi oraya gelip yumurtasini birakiyor
Hayvanlar ne kadar guzel yapiyor bunu ve sempatik 😂
İnsanlarinki bazen igrenc bazen tutarsiz bazen olcusuz bazen sapikca bazen gorgusuzce. Fark bu hayvanlarla aramizda. Ama ben her zaman derim doga sana neler vermiyor? İlhamdan tut tasarima kadar herseyi veriyor. Ahlaki bile veriyor yerine gore
Sinerji olmayinca olmuyor tabi. Birde bunun etkileme yonu var. Ben hic alakasiz sadece insani bir duygudan dolayi sir f bir kiza elektrikli soba aldim tek kelimeyle usuyorum diye megersem ondan mesela asiri asiri etkilenmis buyulenmis. Erkekler olarak bizde yerindelilikte onemli sanki bence
O kızı tavlamak için beni kullanma. 2 gün öncesi sabahın 7sinde bana çok tatlısın yazıyordun. Gönlü yaylı herif seni. Ona kimseyle konuşmuyorum demek için beni engellemene gerek yoktu. Biriyle konuşuyorum deseydin zerre kelime yazmazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Doğada hep böyledir. Erkek cinsi dişiyi etkilemek için türlü çabalara girer. Dişi etkilenir etkilenmez orası kısmet
O benim cok ilgimi cekiyor biliyor musun :) belgeselleri cok izlerim sana turlu turlu ornekler verebilirim
Buyrun efenim
Mesela geyikler 😂 birbirine boynuz tosluyorlar. Mesela horozlar. kanatlarini yere suruyor veya topraktan tohum eseliyor disiye vermek icin. mesela amerikada teksas cayir tavuklari , hoplayip zipliyor
Mesela gecen bir balik balon baligi gibi bisey. Bi cember cukur olusturuyor. Ortasina da bir tane delik aciyor ve etrafinda donmeye basliyor ve disi oraya gelip yumurtasini birakiyor
Muhabbet kuşları takla atıyor. Başka biri sürekli yaprakları topluyor dişi temiz yer istermiş diye. Sizin kaderiniz bu çok takılma :)
Goriller mesela goguslerine vuruyor ne kadar ses cikarsa disi o kadar pas verir 😂😂 ve agzini acip bogururse
😂😂 Ne çektiniz be
Başka biri sürekli yaprakları topluyor dişi temiz yer istermiş diye.
😂😂😂😂😂 erkeklere bak sen erkeklere hahah
Ne çektiniz be 😂😂
Hayvanlar ne kadar guzel yapiyor bunu ve sempatik 😂
İnsanlarinki bazen igrenc bazen tutarsiz bazen olcusuz bazen sapikca bazen gorgusuzce. Fark bu hayvanlarla aramizda. Ama ben her zaman derim doga sana neler vermiyor? İlhamdan tut tasarima kadar herseyi veriyor. Ahlaki bile veriyor yerine gore
Doğru hayvanlarda tatlı duruyor :) bize de aslında sevdiğimiz kişi yapsa tatlı gelir. Sevmediğimiz kişi yapınca napıyo bu sa"lak deriz
Sinerji olmayinca olmuyor tabi. Birde bunun etkileme yonu var. Ben hic alakasiz sadece insani bir duygudan dolayi sir f bir kiza elektrikli soba aldim tek kelimeyle usuyorum diye megersem ondan mesela asiri asiri etkilenmis buyulenmis. Erkekler olarak bizde yerindelilikte onemli sanki bence
Haklısın. Her türlü krizi fırsata çevirin zaten
Hayatta yapacak daha önemli seyler var ama sende haklisin tabi abisi
tamam ablası :)
İstisnasiz benden kucuk hanim arkdaslara bundan sonra abisi diyerek hitap ediyorum kusuruma bakma 😂😂😂
Burdaki 22 23 (25 te eh ) yaş altı kızlar amca abi kanka dayı diyerek mesafe koyduklarını mı sanıyor? ↗
😂
Onların karakterine oturmuş abazanlık. Biz onlara yüz vermesekte devam edecekler
hiç üstlerine alınmamışlar sjs
Ama sorularda goruyorum ben onlari 😎
SS lerin var mı ispat sjsjdj
Herkes özgür valla
Ses kaydı atacaktım atamadım xperim yetmiyor 😞😞
Özelden yazar mısın özelden atsam?
Evliyim karım kızar
O kızı tavlamak için beni kullanma. 2 gün öncesi sabahın 7sinde bana çok tatlısın yazıyordun. Gönlü yaylı herif seni. Ona kimseyle konuşmuyorum demek için beni engellemene gerek yoktu. Biriyle konuşuyorum deseydin zerre kelime yazmazdım