Güncellemeler
1 yıl
beni istememiş babam doğmasın demiş para harcarım diye.
annem bana hamileyken aldırmak istemiş. babam para gider diye istememiş. anneannem babamla annemin evliliğini istemediği için karayılan doğur demiş anneme. doğduğum sene 2 tane daha kuzenim doğmuş, biri doğmuş ve ölmüş diğeri akli dengesi olmayacak şekilde doğmuş. ben normal bir şekilde doğmuşum. tüm aile bu olaylardan sonra bana yapışmış ve hala da yapışıyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Peki tüm bunları sen nerden biliyorsun? Yani bütün bunları sana anlatan insan bence hiç düşünce yapısı yok ya bir insana belki 20 sene belki 25 sene önceki mesele anlatılıp o insanın hayatı mahvediyor mi
evet haklsın
annem anlattı
Bence annen de anneannen kadar baban kadar suçlu netice itibari ile geçmişte böyle bir şey yaşanmış olabilir evet yüzeysel bazı şeyler söylenebilir ama bu kadar detay bu kadar kelimesi kelimesine yetişkin bir insana anlatılıp o insanın psikolojisini altüst etmenin hiçbir manası yoktur
annem kötüdür zaten. kardeşlerini çok sever. benn haklı bile olsam kardeşlerini tutar. küçükken dayım dövdü neymiş şapka takarak yahudi oluyomuşum. napıyosun demedi. kimse demedi. teyzeler de. herkes yemek yerken alay konusu etti beni.
Allah sana kolaylık versin
eve habersiz geliyor. benim kapım kilitli. dışardan bana süslü laflar söylüyo. kendi gibi canım sanıyo beni.
canım değil solak değilde o yerine a harfi
Bir anne dokuz ay karnında taşıdığı çocuk için nasıl bu kadar kötü düşünebilir ben aklım almıyor
benimki öyle
çocukken bana hep şey derdi. ilerde hamile kalırsın benim yanıma gelirsin napıcam diye filan derdi hep bana bende o yüzdene erkeklerden hep korktum hiç sevgilim olmadı
Mübarek anne anne değil İsrail askeri
harbiden öyle
Biz bir dönem insanlara yaşam koçluğu yaptık o dönemde o kadar hikayeler dinledim yani bu da olur mu diye dediğimiz çok şey oldu senin hikayen de bana yenisi olarak eklendi
bir de herkesin içinde beni döverdi. vurma dememe rağmen.
Şu an aramızdasın mesela bu arada yaşın kaç
31
Ne işle ugrasirsin ne yaparsın ne edersin bunları bilmiyorum ama şöyle bir kendi etrafında dönüp bir Silkelenmelisin hayata tutunmalısın bilmiyorum hani tanımadığım için çok da yorum yapamıyorum
öğretmendim sonra mühendislik okudum. iş bulmak zor şu aralar. yurt dışında filan stajlarım var. daha başvurmadım bir yere. bir yandan tezimle uğraşıyorum
Müh? Branş ?
o kadar anlatmak istemiyorum. bir de beni habersiz ameliyat ettirdiler resmen organ mafyalığı. bir de upuzun saçlarımı dericiye kestirdiler ağlayarak.
Ben de çalışıyorum yurt dışındayım kendi işletme var
İnşaallah o anneanne ile görüşmüyorsundur
öldü , ölürken de benim hayatın içine etti.
Naptı
ay bırak yaaa