Akraba kıskançlığı?

Henüz 22 yaşindayim.. Kendi birikimlerimle 5 6 sene çalişarak ne anne ne baba desteği olmadan kendime hayalimdeki butiği açtım satişlarim da yeni olmasina rağmen idare ediyor.. şu an yaşadiğim şehirde birçok akrabam ve halalarim amcalarim var yürüme mesafesiyle 10 15 dakikalik bir yol bile değil lakin açali 3 ay oldu ve onları davet edip hayirli olsuna çağirmama ve 2 adimlik yere gelemediniz diye laf etmeme rağmen hiç biri daha gelmedi.. sadece gelen 1 2 kişi var ve sözde en yakinlarim halalarim birşeye ihtiyacin var mi ya da nasil gidiyor diye sormamiştir.. heleki bir halam ayyy o tabela olmuş mu hiç yaaa bu tarz kiyafetler heryerde var diyip aşağilamaya kalkti hesap sorunca da ben senin iyiliğin için söylüyorum dedi üstüne üstlük bu halam dükkanimin önünden geçip gittini gördüm geçen gün. Normalde başka işlerde çalişirken aramiz iyiyken birden böyle oldu kendilerini geri çektiler.. gerçekten insanlarin zihniyetleri çok bozulmuş kimse kimseyi çekemiyor olmuş.. ya gelmişsin 40 50 yaşina kizin yaşindaki ve tek başina hayat mucadelesi veren bi insana nasil olur da kiskançlik duyar ve kin güdersin.. neyse içimi döktüm birazcık.. son lafım da bazı insanlar her ne olursa ayakta duran genç yaşta birşeyler başarmiş girişimci bir kadını çekemiyorlar.. sizlerin de böyle başiniza gelen benzer olaylar varsa anlatirmisiniz.. yoksa bu dünyada tek olduğuma inanicam.. :(
Akraba kıskançlığı?