Karakter meselesi çok önemli. Bir arkadaşımın dediği gibi herkes kendi kapısının önünü süpürsün.

Karakter meselesi çok önemli. Bir arkadaşımın dediği gibi herkes kendi kapısının önünü süpürsün.
Tabiki de savunurum.. Çok şükür nerde ne yapmam gerektiğini bilen bir insanım.. Yalanla dolanla da işim olmaz bu yüzden de hakkımı kimseye yedirmem.. Net olmak her zaman için iyidir.. 😎
Sen net olsan bile seni suçluyorlar bazen.
Bilmem mi bilirim bunu.. Suçlayan insanlar aynanın karşısına geçip önce kendilerine baksınlar sonra milleti suçlasınlar.. Ben her zaman diyorum alnım açık yüzüm ak..
Herkes kapısının önünü süpürsün 😄
Kesinlikle.. 😂
Yaptığımın doğruluğunu her zaman savunurum çünkü insanlar belli bir ilke çerçevesini hareket eder aldığı eğitim gördükleri yaşadıkları ve de kendine çıkardıkları sentezlerle hayatını devam ettirir dolayısıyla herkesin kendine göre birtakım doğruları veya yanlışları vardır önemli olan bir insanın kendi doğrularından sapmaması bu demek değildir ki inatçı olsun hiçbir görüş ve fikri önem vermesin hayır bir insanın kendisinin bir şekilde yaptıklarını anlatabilmesi ifade edebilmesi çok önemlidir karşı tarafı rencide etmeden kırmadan demokratik bir ortamda düşüncelerini paylaşması kadar medeni bir yaklaşım olamaz dolayısıyla hayatta her zaman önemli şey ilgili bir insan olabilmek karakter timsal insanoğlu bilmek örnek insan olabilmek bu dünyadan gittiğimizde de insanlığa güzel şeyler bırakabilmek iyi anılmak
Doğru tektir ve bildiğin doğruyu savunmak önemlidir değil mi müdürüm ✌️👏
Öyle tabi ama doğru bildiğimizi savunuruz zaten biz 😊
Bizlerin kişiliği o şekilde ✌️👏
Yanlışımı kabul ettiğim gibi doğrularımı da başıboş bırakamam
En güzelini en iyisini yapıyorsun kardeşim ✌️👏
Rica ederim kardeşim ✌️😊
Ben yanlışlarımı da, hatalarımı da savunurum. :D çünkü ben yaptım. Jdjd
Savunursun ama doğru olmadığı sürece bir işe yaramaz ki. Önemli olan yaptığın hatayı da kabul edip yaptığın yanlışı anlamak. 😂
Şekil ✌️🤣
Yoo, kim demiş yanlışı anlamak zorunda olduğumu :D
Allah senin elini düşürmesin 😄
Elim niye düşsün ya
Eline *
Ahaha :D
Bazı deyimleri anlamaman normal tabii ki 😄
Senin yazamaman normal değil ama 🥹
Bir harf yanlış olmuş olabilir ne var bunda 🤣. Tey Allah'ım yarabbim
Deyimi bozdun
Peki ben hatamı kabul edeyim bari 😂. Sorunun üzerine bu iyi gider 😂
Gördüğün gibi ben etmiyorum shdjs
Boşuna mı dedik Allah senin eline düşürmesin diye. 🤣
Yok onu bile diyemedin sen :D 1903 kere sus
Şekil 😂
Teşekkürler inşallah :D
Rica ederim 🌹😊 🤣
Cevap
12Cevap
Tabiki savunurum kendimden eminsem ve doğru olduğunu biliyorsam her daim mücadele ederim herzaman ettim de çünkü insan benliğini cebinde taşır derler 🙋
Senin yanlış yapman gibi bir düşüncem yok zaten renkli kadın. Çok zarif, çok ince ve çok düşüncelisin. 🥰🌹
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 ❤️ ondandır zaten bu dik duruşumuz kimseye boyun eğmeyişimiz 🙋
Helal sana Osmanlı kadını ✌️👏
🙏🙏🙋🥰❤️
Evet yaptığım doruları ölümüne savunurum her zaman.
Sen çok iyi bir insansın barış ✌️
Eyvallah abi 🙏
Evet savunurum doğruluğuna değerse. Ama hatalı yanlış bir şey varsa özrümü dilemesinide bilirim😌
Bu da kişilik karakter meselesi. Bazı kişiler yoksun işte bundan 😊. Allah denk getirmesin öylelerine ✌️👏
Amin amin👍🏻☺️
yaptığım, konuştuğum, davranışlarım konusunda hiçbir zaman tek taraflı ve dar bakışlı bir bakış açısına sahip olmadım.. kendim eğer gerçekten doğruluğuna ikna olduysam iş bitmiştir..
Doğru tektir zaten. Doğru olduğuna inandıktan sonra sonuna kadar savunursun.
Bazen susuyor da insan, çünkü kim haklı yarışması değil hayat. Bazen da yanlışımız oluyor fakat doğru sanıyoruz sonradan olgunlaşıyoruz vs. Büyük konuşmamak lazım.
Doğruyu yanlış ayırt ettikten sonra yanlışı da kabul etmek erdemliktir.
Mantıkla hareket ettiysem savunurum. Herkesin kendince inandığı. seyler var. Ha kalbimle hareket ettiğim ve savunmadigim durumlarda var onlarda bana tecrübe oldu..
Evet ya insan kalbine yenik düşerse yanlış şeyler yapabiliyor. Önemli olan orada doğruyu yanlışı ayırt etmek. Hak yemeden.
Bir şey yaptıysam, canım istediği içindir. Belki yanlıştır ama ben doğru düşündüğüm için yapmışımdır ve bu nedenle de kimse beni yargılayamaz, yargılarsa da ağzının payını alır.
Canın istediği için ayrı doğru olması ayrı. Her bildiğin doğru olacak diye bir kaide yok ama doğru olanı savunmak önemli.
Haklısın ama dediğim gibi ”Yanlış olduğunu bilsem de, bana doğru geldiği için yapmışımdır.” Bunun hesabını da vermem, o yüzden savunmaya gerek kalmaz ama illaki savunmam gerekirse de, savunurum.
Çok güzel ✌️👏
Evet her zaman doğruluğumu savunurum yanlışlarım varsa onu düzeltip olduğu gibi kabul ederim. Herkesin bakış açısı farklıdır neye inanıyorsa doğruluğunu savunur.
Öğretmenim siz daha iyisini bilirsiniz 😊✌️👏
Ben teşekkür ederim burada olduğun için 🌹😊
Doğru bildiğim şeyleri yaparak kaybettiğim kim varsa yolu açık olsun, şu dünyada babama bile minnet etmem kimseye eyvallahım yoktur tek bildiğim şey dosdoğru adam gibi yaşamak.
Doğru tektir değil mi?😊
Kesinlikle👍
Elbette savunurum. Kimse için kendimi değiştirmem, olduğum kişinin arkasında dururum her daim. Beni kabul eden böyle etsin.
Doğruyu savunmak senin görevin. Onların seni kabul edip etmemesi değil ki.
Senin doğrularını kendilerine göre yanlış bulup değiştirmeni isteyenler olabiliyor hocam bazen, kendi doğrularını kabul etmeni isteyenler yani kendinden taviz vermeni isteyenler ondan dedim.
İşte o zaman savunmuş oluyorsun. Değişmemek lazım.
Kesinlikle
Tabikii yapmışımsa çok doğru yapmışım 😌 iyi ki yapmışım demeki bir bildiğim var ki yapmışım canım kendim 😂😃
Önemli olan onu başkalarına karşı da savunmak. 😊
Hep savundum
Çok güzel ✌️👏
Benim için doğru olan her zaman doğrudur, vazgeçmem.
Çok iyi ✌️👏
😊
Yanlışıma yanlış doğruma doğru derim. Bu şekil. Körü körüne savunmam.
Yanlışa yanlış demek erdemliktir zaten. Doğruyu da sonuna kadar savunmak lazım.
Doğrumu savunurum tabii, kralı gelse çeviremez walla bunu iş hayatımda da uyguluyorum. Hatta iş arkadaşlarım üstlerine çok cevap veriyorsun diyorlar bana da zkimde değil.
Doğru bildiklerimi her zaman savunurum , doğru değil ise hatamıda kabullenirim.
Biz kendimizi biliyoruz değil mi? Kendini bilmeyenler öte tarafta oynasınlar.
Evet ama yanlışlarımı da kabul ederim. İnsanız her zaman doğru şeyler yapamayabiliyoruz
Önemli olan yanlışı da kabul etmek doğruyu da savunmak zaten ✌️👏
Doğruysa da yanlışlara savunurum ikisininde bile isteye yapmışımdır
Yanlışı savunursan hak yemiş olursun ama 😊
Yaptığım doğruysa savunurum buna hiç şüphe yok
Aynen sonuna kadar savunuruz doğrumuzu ✌️👏
😎👏🏻
@TatlıKızzzz34 geldi yine tey Allah'ım 😂
@ertugrulkartal1903 bensiz olur mu.. 😂😂
@TatlıKızzzz34 olmaz olmaz he he 😂
Tabiki de olmaz.. 😅😅
Yaaa amaaa ben kamber mi oldum şimdi.. 😅😅 Aşk olsun.. 😄
@o-m kendi cevabından sonra direk buraya geliyor 🤣
@ertugrulkartal1903 küstüm gidiyorum ben. 🚶🏼♀️🥺
@TatlıKızzzz34 yok ya dur daha işimiz var biliyorsun ki
Yok istenmediğim yerde durmam.. 😔😔🙎🏼♀️
@TatlıKızzzz34 aaa aşkolsun. @o-m istiyor seni 😊
Hele bir istemesin.. 😜 @oɿƚꙅɘɒm ben istenmeyecek kadın mıyım hayatım.. 😍😂
Doğru olan her hareketimin arkasında dururum
Bizim kişiliğimiz o şekilde zaten ✌️👏
Beni de ayakta tutan iki şey var: sağ ve sol bacağım
Sevindim senin adına 😄
Yanlış oluşunu bile savunurum. Heyt ulan.
Yok artık o kadar açarsın yani 😂
Biz bir şeyin yanlışlığını savunuyorsak o şeyin doğrusunda hayır yoktur ondandır Ertuğrul Kartal Bey abim. 🤣
Ahahah sende alemsin 😄
Sağ ol. 🥹
Her zaman doğru bildiklerimi savunurum :)
Doğru tektir değil mi kardeşim ve biz o doğrudan yanayız.
Aynen kardesm
Yok;))
Sen. Atma Naciye din kardeşiyiz 😂
Ahaha anladım anlamazmıyım Naciyeciyi. Yeni bir dil kattım hayatıma 🤣
Evett
Çok güzel ✌️👏
Tabii
Çok güzel ✌️👏
Sonuna kadar
Çok güzel ✌️👏
😊
Savunurum
Çok güzel ✌️👏
Evet
Güzel ✌️👏
Savunmam.
Neden olur mu hiç öyle meydanı boş bırakmak.
bazen değişir duruma göre
Her yaptığım yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?