Kişilik & Karakter En son ne zmn çok mutlu hissettiniz? To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben daha bugün hissettim.😊 Güncellemeler1 yıl Süper soru 💙 En son ne zmn çok mutlu hissettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hiç bir zaman mutlu hissetmedim. 1 0 Yorumla
İstavritliAşure Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% 1 yıl Yakın zamanda sürekli bir mutluluk yaşamadım anlık mutluluklar yaşıyoruz O da geçici Bu arada kuşunuz iyileşmiştir inşallah 1 3 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Maalesef kaybettik 🖤 Yorumla İstavritliAşure 1 yıl Allah rahmet eylesin diyelim o zaman size de sabır diliyorum Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Amin Çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸🖤 Yorumla
Naturelive Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Mutluluk içten dışa çıkıyor.İnsan içinde kendiyle çatışmıyorsa mutludur..Elhamdülillah mutluyuzz 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Önceki gün. Güzel bir haber almıştım. Mutluluktan ağlamıştım. Etkisi kısa sürdü ama olsun. 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Daha dün hissettim ama belli etmedim içim içime güldüm 1 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Geçen yıl askerdeyken ilk maaşım yattığında çok mutlu hissetmiştim. 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çok değil ama mutluydum dün gece eski sevgilimin numarasını sildim 😁 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayırdır ne yasadin? :) 1 2 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Güzel bi haber aldım da Yorumla Mr_Potter 1 yıl Heammm.. ne gibi haber bu 🥳 Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Herzaman sevinçli mutlu huzurlu olmanı diliyorum 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 997 cevap paylaştı. Erasmus a gittiğim zaman 1 0 Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı. arada sirada hissediyoruz 1 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu ayın 1 inde 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum. 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Çok eklenince bir düşündüm, yok hatırlamıyorum. 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bilmiyorum hatırlamıyorum. 1 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin adına sevindim 1 2 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Ya teşekkür ederimm 🌸 Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Rica ederim Yorumla
AzgınnBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl ne güzel sevindim senin adına 🌸 1 2 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl 🌸☺️ Yorumla AzgınnBeyy 1 yıl bende aynı şekilde mutlu oluyorum ya bana anlayış gösterilince her zaman 🌸🙃 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Nisan ayında idi. 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Genel olarak mutluyum, bazen çok bazen az.. 1 0 Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hep mutluyum 1 3 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Mutluluğun daim olsun ozmn 🌸😊 Yorumla Dostoviski 1 yıl Teşekkür ederim: ) Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Rica ederimm Yorumla
hafsanursnck Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Hiç bı zaman sjerim böyle hayati 2 3 Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl Sakin ol sfdggif Yorumla hafsanursnck 1 yıl Tamam Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl Güzel Yorumla
queenm_ Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl Baya uzun zaman öncesiydi 1 1 Yorumla muhammedsss 1 yıl Neden Yorumla
a101kekspr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Kahve mi alırken jd 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. baba olduğum gün 1 1 Yorumla Alpp035 1 yıl Ne güzel Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 dakika önce 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hiçbir zaman 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Hiç bir zaman mutlu hissetmedim.
Yakın zamanda sürekli bir mutluluk yaşamadım anlık mutluluklar yaşıyoruz O da geçici Bu arada kuşunuz iyileşmiştir inşallah
Maalesef kaybettik 🖤
Allah rahmet eylesin diyelim o zaman size de sabır diliyorum
Amin
Çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸🖤
Mutluluk içten dışa çıkıyor.
İnsan içinde kendiyle çatışmıyorsa mutludur..
Elhamdülillah mutluyuzz
Önceki gün. Güzel bir haber almıştım. Mutluluktan ağlamıştım. Etkisi kısa sürdü ama olsun.
Daha dün hissettim ama belli etmedim içim içime güldüm
Geçen yıl askerdeyken ilk maaşım yattığında çok mutlu hissetmiştim.
Çok değil ama mutluydum dün gece eski sevgilimin numarasını sildim 😁
Hayırdır ne yasadin? :)
Güzel bi haber aldım da
Heammm.. ne gibi haber bu 🥳
Herzaman sevinçli mutlu huzurlu olmanı diliyorum
3 gün önce ama fazla uzun sürmedi
Erasmus a gittiğim zaman
arada sirada hissediyoruz
Bu ayın 1 inde
1 dakika önce. Halen devam ediyor
Bir aydır çok şükür mutluyumm
Hatırlamıyorum.
Çok yakın bir zamanda..
Çok eklenince bir düşündüm, yok hatırlamıyorum.
Bilmiyorum hatırlamıyorum.
Senin adına sevindim
Ya teşekkür ederimm 🌸
Rica ederim
ne güzel sevindim senin adına 🌸
🌸☺️
bende aynı şekilde mutlu oluyorum ya bana anlayış gösterilince her zaman 🌸🙃
Nisan ayında idi.
Genel olarak mutluyum, bazen çok bazen az..
Hatırlamıyorum
Hep mutluyum
Mutluluğun daim olsun ozmn 🌸😊
Teşekkür ederim: )
Rica ederimm
Hiç bı zaman sjerim böyle hayati
Sakin ol sfdggif
Tamam
Güzel
Dün. d
Geçen gün.
1-3 sene önce