Selam✌️
#Hayır tatlım hep sen olamazsın bundan sonra da hep "Ben"🥂

#Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış😏 he he hep "sen"
Selam✌️
#Hayır tatlım hep sen olamazsın bundan sonra da hep "Ben"🥂

#Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış😏 he he hep "sen"
Ben merkezci insanlar kadar egolu insan mı var 😂 mümkün olduğu sürece uzak durmaya çalışıyorum canım kimsenin egosunu tatmin etmek için zaman harcayamam ki onu kendi haline bırakmak lazım 😂
şunu söylemek isterim bu insanlara öncelikle narsist olduklarını bilmelerini isterim. toksik insanlardır ve aynı bir asalak gibi başkalarını sömürerek geçirirler hayatlarını. bu insanlardan sonra normal insanlar psikoloğa giderler çünkü bütün psikolojisini bozmuşlardır karşıdaki kişinin. kötü tarafı psikologlar bu insanların tedavi edilme şansı olmadığını söylüyorlar. yapılması gereken tek şey bu insanlardan uzak durmak.
Bencil insanları hayatımda barındırmıyorum. insanlar ne kadar düşüncesiz, anlayışsız... Hatta bencil... Ayıp bu ama ayıptan anlayan kim? Herkes işi görülene kadar dost işte...
Aynen öyle bebeğim ☺️
❤️😘
😍😘
Ne oldu kız. Sen de hep laf göndermeli sorular açar oldun😃 Biri de sana gönderiyordu galiba olayları anlamaya çalışıyorum. Kafami iyice çorba ettiniz🤣
Yooo genel bi soru bu 😄 bana gönderen kim ki🤔😏
Hep genel diyon ama yaa😂fitnecilik yapamam sen bul onu da, belki sana değildir hem 😁
Kimse bana gönderme yapmaz, yapamaz çünkü bunun olabilmesi için burdaki üyeler ile samimi ve iletişim halinde olmam lazım ki öyle bir durum yok. Sözün özü kimseyi tanımıyorum iletişimim yok ☺️
Onlar seni tanıyor galiba o zaman 😃
Hiç bir bilgim yok eğer dediğin gibiyse zaar rakip görüldük😄ama sanmıyorum öyle olduğunu
Seni rakip görülla zaar😂
Kız yok öyle bir şey senin dediğine göre goy goy yapıyorum 😏 baksana mesaj kutum kapalı, takipleşmiyorum kimse ile nasıl mümkün olacak ki bu 😄
Ben bilmem o zaman
Cevap
34Cevap
Açıkcası böyle elimin tersiyle o kişinin suratına vurasım geliyor gerçekten "benmerkezci" insanlardan nefret ediyorum
Vur kız arkandayım 😅
Tamam bende o iş jsjsj
Tamam 😅sen önden ben arkadan gidip vurucaz.
Bencil insana tahammülüm yok, o nedenle bir şey demeden uzaklaşırım kelimelerime yazık
Aynen muhatap olmamak en iyisi
bencil olan insanların hayatımda yeri yok tabi ki de.. bu yüzden de umursamam.
Önce ben sonra herkes :D
Ben de öyle diyorum işte 😄
Herkes böyle olmalı, önce “ben” sonra nalet gelesi insanlar djdjff bende haklıyız 😃
Haklısın aslında şöyle öncelikle kendimizi sonra diğer insanları düşünmek gerekiyor. Benim sormak istediğim şu hep ben iyiyim, başarılıyım, bilirim havasında olan insanlar 😄tabi lanet gelsin onlara bi bitmediler.
Ya ben öyle insanları görmedim, duymadım, bilmiyorum. Hiç işim olmaz yani.
En güzeli o zaten öyle yapıyoruz.
🤌 mükoo hatta devamke djdj
Kesinlikle devamke canıms ☺️
☺️🌺
☺️😍✌️
Sensin büyük tamam sus be jjjjsjsjs
😄😄😄
Hep ben diyen insan hep kendi olarak hayatına devam eder
Haklısın yalnız kalır.
Bencil insanlar benim hayatımda olamaz.. Bu yüzden de görmemezlikten gelirim..
Aynen öyle katılıyorum.
Ona çok sevdiği kendisine daha fazla zaman ayırması için bensiz bir hayat sunarım.
Bir tokat yapıştırıp
(BEN) vurdum demek isterim.😂😂
😄😄😄😄
Genelde uzak duruyorum böylece sohbet devam etmiyor
En mantıklısı bu
"Neden hep ben diyorsun, sen vücuttaki siyah bir nokta mısın?" Derdim.
Harika görüş 😅 sen sadece istenmeyen bölgedeki "ben" sin demek lazım 😄
Teşekkürler 😊
Ricalar☺️
Bir şey söylemek istemem engel listemde fink atıyolar zaten ahshhs
Ahahay 😄 harika bir görüş bu heee gönder engelli listesine peki reelde olanları napıcaz🤔
Teşekkurler hahahs canım reelda daha başka mesela başarımızla ortadan ikiye çatlata biliriz ya da güzelliğimizle özgüvenimizle biz biliyoz bu işi 😂😂
Atarız havamızı bakarız işimize 😄rica ederim ahahay
Hiçbir şey demek istemem kendi hayatları bana ne, beni ilgilendirmez çünkü onlar hep şanslı ben değilim
lafımı esirgemem direk söylerim. genelde sana kendinle mutluluklar der çekilirim kenara. kendi kendine takılsın.
Hep ben diyenlere orta parmak
Emojisini atacaktım vazgeçtim 😄
Biz ona BENCİL diyoruz ve çok tepemiz atınca patlatıyoruz bir tane sonra ne bencillik kalıyor ne başka bişi 🙂
Kendisini tek ve en öncelikli zannetmek zekâ azlığına işaret eder.. Empati yapan, başka insanlarla etkileşim sağlayabilen insan zaten zeki insandır.
Eşek sidiğindeki saman çöpüne konan sivrinek kendini kaptan-ı derya zannedermiş.
Böyle insanlar bencil olur söylenecek çok şey yok muhattap olmam
Hayatımdan çıkartırım ikinci kez düşünmem bile.
Belki biraz daha açık fikirli olmayı düşünebilirsin. Diyorum.
Gülerim ben sadece bir şey söylemek gelmez muhtemelen içimden, sanmıyorum
Cok haklı olduğunu söylerim çünkü hicbirsey karsiliksiz yapılmaz herseyin somut ya da soyut bir karşılığı vardır sadece karşımdaki kişinin bunu hatırlatması beni rahatsız etmez
O kişilere veda edeli çok oldu
En doğrusu bu sanırım
Bencil yaa ( hep kendini düşünen...)
Kesinlikle bencil
Benden başkası için kavga etmeye değmez 😅
Açınız yorumu anlamadım 🤔😄
Paylaşılamayan bir şeyler var galiba da, o ben değilsem değmez dedim 😅
😄 güzel espri👏
Kılçık kaçmış boğazına birde baktım tarzına ağla karabahtına çıkamazsın tahtıma
Kendinle mftlu ol karşim🙄
Yalnız ve mutsuz öleceksin " derdim..
Hep sen hep sen de sen kimsin?
Benden uzak olun 🙌🏻
Bir şey söylemem, görmezden gelirim o kişiyi.
Sessizce uzak dururum
Benini al ve uzaklaş BENim özel dünyamdan
Nah sen! Sen değil ulan, "Biz" ya da "Siz"!
Kendisiyle baş başa bırakırım
Onlara ağzımı yoramam yormuyom da
Narsiste ne diyebilirsin ki.
Bir şey söylemek istemem.
Neden sen?
Kendini bir halt sanıyor 😄
Hep ben diyenle işim olmaz
ben demeye devam et ama benden uzakta
Senin ben a.
Hiç bir şey
He senn derim
Sende öleceksin