Dertlendiğinizde, bir şeylerin üstünüze gelmesinde, olayların üst üste gelmesi gibi durumlarda ne yaparsınız? Sorunlara karşı genel çözümünüz ve/veya stratejiniz nedir?
Haklısın ağlamak insanı rahatlatıyor. Ama niyeyse ben bi türlü ağlamayı kendime düşman edinmişim msdmsmsm Sen bakma bana. İnsanın belki de en iyi arkadaşıdır ağlamak. Allah başka dert keder vermesin ama olur da başına çözümünü bulamadığın sorunlar gelirse, ben buradayım bacım seni dinlerim. Üstelik Xper seviyem de 3 oldu smdksndksnx
Bende bir merak uyandırdın bacım. Merakımı mazur gör, bir derdin, üstüne geken bir şeylerin olduğunda, sakinleştirmenin ardından kendini nasıl mutlu etmeyi başarıyorsun?
Ben küçük şeylerden de mutlu olabiliyorum Bir de kedi sahiplendik onlar beni hep mutlu ediyor. Yürüyüş yapmak iyi geliyor. Kitap okurum müzik dinlerim ya da güzel bir film izlerim.
İnsanlığın bir çoğunun senden öğreneceği garanti bir konu biliyorum. :-) "Küçük bir şeyden bile nasıl mutlu olunur?" Seni tebrik ederim. Acıyı düşünmeyi fetişizm seviyelerine kadar getirmiş insanlara güzel bir örneksin. Bende düşünmeyi bıraktım bi 7-8 aydır. Sorunlarımızın %90'ından fazlası zihnimizin uğraşı olduğunu kabul ettikten sonra nispeten daha huzurluyum. Soracak olursan beklenmedik çok şey yaşadım. Bir çoğunun başına gelmeyecek şeyler, ama niye düşünüpte kendimi çürüteyim ki? Sen mutlu olursun en ufacık şeyden bense çürümemek adına düşünmeyi bırakırım. Ortak yol ayrı strateji 🙂
En İyi Cevaplar