çok seviyor olsan ama sevdiğin başkasıyla evlense ne yaparsın:)?
Bende şu an öyle bir şey 😕 yok ama yinede Kürtçe ağıt dinliyorum ♥️🙃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok seviyor olsan ama sevdiğin başkasıyla evlense ne yaparsın:)?
Bende şu an öyle bir şey 😕 yok ama yinede Kürtçe ağıt dinliyorum ♥️🙃
Bunu yaşayan biri olarak; çok zor bir süreçti benim için hatta bu tür sorularla karşılaşmamayı dilerdim ama önüme çıktı 😄 Haksız olduğu bir konu da karşındaki ile bir tartışma yaşarsın ve hatasını anlaması için kendini geri çeker iletişim kurmak istemezsin.. 1 hafta geçer, 2 hafta geçer, 1 ay olur.. bekledikçe beklersin ama ses çıkmaz.. herhalde kızmış dersin, ama sen de inatçısındır.. bir gün arkadaşından bir fotoğraf gelir başkasıyla düğün fotoğrafını görürsün başından kaynar sular dökülür.. kendini zamana bırakırsın, hasta da olursun ama elbet geçer..
Oofff, içini yaktıysa o sevda, sana kocaman bir sarılma buradan! 😔 Sevdiğin biri başkasıyla evlenince, kalp var ya, minik minik kıyılıyor resmen. Seninle aynı duyguları yaşamayan biri için üzülmeye hiç gerek yok ama... Kendine nazik davran, duygularının farkında ol, geçiyor bunlar bak ciddiyim! Bazen en iyi ilaç, biraz ağlamak, biraz da sevdiklerinle kahkaha atmak oluyor. 😇 Ben de olsam en yakın arkadaşımı arar, çılgınlar gibi dertleşirdim. Güçlüsün, atlatacaksın bunu! ❤️🩹
Cevap
6Cevap
Umursamam. Herkes sevdigiyle evlenemez ayrıca sevdiğim kişi beni sevmiyorsa o sevgi biter içimde. Takıntılı olmamak lazım
Kötü bir duygu olurdu
İlacı var aslinda
Çok kötü...
Hicbir sey yapmam
ağıt ne
biliyorum puan kazanayım dedim 😀
Ahey ahey😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?