"Kolay mıdır bir anda her şeyden vazgeçip gitmek, yoksa her şeye rağmen gitmekten vazgeçip, sevmek mi gerek?" Özdemir Asaf

"Kolay mıdır bir anda her şeyden vazgeçip gitmek, yoksa her şeye rağmen gitmekten vazgeçip, sevmek mi gerek?" Özdemir Asaf

Maaslef bazen hata bazen hediye olur... yıllar önce bi erkek arkadaşım vardı ailesi için okulu bırakmış tek yaptığı çalışmak ve futbola gitmekti, benim ailemin maddiyat durumu çok iyiydi ama umrumda olmadı gerçekten sevdiğimi ve sevildigimi hissettim ne benim nede onun maddi durumunu aklımdan bile geçirmedim yani. Ailem vs, aşırı ısrar etti ve sonunda ikimize de gına geldi bir şekilde ayrıldık. Şimdi o çocuğu tv de gördüm maçta hayali gerçekleşmiş gördüğüm an bile gurur duymuştum. O yüzden hep icimde kalacaktır ailemin laflarını dinleyip öyle bir sevgiyi kaybetmek
Herşeyden bir anda vazgeçip gittiğini düşünenler aslında gitmemistir. Kendilerini buna inandırmaya çalışırlar. " Herşeye rağmen gitmekten vazgeçip sevmek" ne kadar zor ve güzel. Bence bunun cevabını gerçekten seven bir insan verebilir.
Birini çok sevmiştim. Her koşulda ve şartlarda. Asla olmaması gereken bir sevgiydi. Ama herşeye rağmen bırakmadım ve sevdim. Sonra beklgmedigim bir anda aslında sevilmedigimi anladım. Öğrendim. Başlarda çok ağladım. Dayanamam dedim. Çok zorlandım. Hiçbir zaman vazgecemeyecegim sandım. Başlarda aniden gitmiş gibi düşünmeye çalıştım. Bunu kabul etmem zaman aldı ve çok yordu. Ama insan aniden olmasa bile bir süre sonra vazgecebiliyor.
Aksini iddia edip vazgeçen insanlar var evet, ama bir o kadar da vazgeçerim deyip vazgeçemeyenler var. Eğer ortada bir çıkmaz, çözülemeyecek kadar büyük bir sorun var ve bu aradaki sevgiyi tüketiyorsa vazgeçmek bir olasılık olmalı. Kalan her durum çözülür isteyince. Seviyorum ama vazgeçtim durumuna katılan biri değilim bu yüzden, vazgeçilebiliyorsa ya sevgisi yeteri kadar kuvvetli değildir ya da çıkmazlar sonunda tükenmeye yüz tutmuştur.
Vazgecmeselerde bazen içinde hapsediorsun bazense koşullar vazgeçmeyi gerektiriyor. Odaklı olamayan insanlar ise vazgeçis alışkanlık olmuş Tv'de Zap yapar gibi vazgecisler görüyorum sıkça..
Cevap
4Cevap
Vazgeçirmek zorunda bırakılmıştır... nasıl suçlarsın peki gitti diye
Burada yük transferi yapıyorlar. Gitmenin ağırlığının kaldıramayan suçlar ve gönderilmeyi istemek için yapar. Başka bir anlama yoramam.
Geçerler tabi ki de.
Bu kadar iddialı oldukları için hep bu hüsran. Hayat insanı beklemediği bir noktaya getirir. Bunun farkında olmak lazım.
Herkes vazgeçmez ama bu hayatta büyük konuşmamak gerekiyor. Asla vazgeçmem diye büyük konuşanlar bir gün vazgeçiyor evet.
Her insan bir gün vazgeçer. Vazgeçmem diyene sormak lâzım bu zamana dek kaç kişiden vazgeçmiş diye..
Vazgectm her şeyden dedigm yerdeym
Yukarıda yazılan gibi bir anda olmamış gibi.
Herkes bir gün vazgeçer, kimse bağlı kalmaz kimseye en azından ben bunu gördüm hayatımda...
Vazgeçer, vazgeçmek zorunda kaldık
Adam vazgeçmem demiş yalan borcumu var
vazgeçer bence
Herkes vazgeçer
Elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?