Hemen pes eden biriyim?

Başarılı olmak mutlu etmıyor artık. Beynımın ödül mekanızmasını beslemek zorunda mıyım bu mudur yani hayat? Beynını tatmin etmek? Başarının hiç bir anlamı yok. Pes ediyorum ama hayat pes etmeye uygun bır yer degıl anında açlıktan ölürüm sokaklarda geberırm. Pes de edemedıgım için bunalıma depresyona giriyorum kronik depresyondayım. İlaç içmek istemiyorum ilaçlar benım fikirlerime etki edemez dunyayı yine sevmiyor olacağım, yine tembel olacağım, yine calismak istemeyeceğim, yine hemen pes eden biri olacagım, yine dunyayı ve çalışmayı emek göstermeyi saçma bulan bırı olacagım. İğrenç bir dünya. Birilerine inat basarılı olmak da çok saçma. sultan Süleyman'a kalmıyor dünya neyın inadı bu.

Her sabah kalkıp işe gitmek istemiyorum. Sevgıye inanmıyorum.

Yorulmak istemiyorum. Kabul edemiyorum. Çalışmak istemiyorum. Birisi destek olsa da yapamam. Olmasa inatla da yapamam onun da sonuna geldim normalde olmaz bundan diyenlere inat başarmıştım ama elimde artık kendı fkırlerım var olmasını istemiyorum net şekılde olmayacak işte yaşamak istemiyorum neden birlerine inat çalışayım

Güncellemeler
1 yıl
Gerçekler olduğu için kimse cevap veremiyor işte
Güncellemeler
1 yıl
Çalışmak için kendi sebebım olmalıydı...
Hemen pes eden biriyim?