Kişilik & Karakter Kış mı yaz mı hangisini seviyorsun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kış Yaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kış mı yaz mı hangisini seviyorsun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Son bahar sadece 0 0 Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yaz seviyorum. kisin evlere tikiliyoruz geçmek bilmiyor 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kışın daa dışardayiz ama :) kahve içiyoruz sıcak şarap falan Yorumla Hello-o_o-o 1 yıl Tabiki ama yazın daha aktif insan sanki Yorumla Soran 1 yıl Kışın kahve ve kar yağışı hoşuna gitmez mi :) Yorumla Hello-o_o-o 1 yıl Her mevsimin güzelliği var. kış mevsiminin şartları daha zor. tartismayalim artık yaw. cevabim yaz mevsimidir 😅 Yorumla Soran 1 yıl Pekiii yaw Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bu sıcaklardan sonra hala yaz diyen olur mu ki? kış tabi 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. Yaz seviyorum kombi derdi yok parası yok 0 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaz tabiki 0 0 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Tercihen yaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Son bahar sadece
Yaz seviyorum. kisin evlere tikiliyoruz geçmek bilmiyor
Kışın daa dışardayiz ama :) kahve içiyoruz sıcak şarap falan
Tabiki ama yazın daha aktif insan sanki
Kışın kahve ve kar yağışı hoşuna gitmez mi :)
Her mevsimin güzelliği var. kış mevsiminin şartları daha zor. tartismayalim artık yaw. cevabim yaz mevsimidir 😅
Pekiii yaw
Bu sıcaklardan sonra hala yaz diyen olur mu ki? kış tabi
Yaz seviyorum kombi derdi yok parası yok
Kış sonbahar kesinlikle
Kış insanıyım. Sıcaklar çekilmiyor
İlkbahar
Yaz tabiki
Tercihen yaz
Kış.
Yaz.
net kış