Onlar bilmiyorlar her şeyi duydum. Sarhoş ve deli hakkımda tek söylenen buydu. Gücenmedim daha da fazla içtim aşkı, şarabı. Nerede görülmüş avından vazgeçtiği kurdun?

Onlar bilmiyorlar her şeyi duydum. Sarhoş ve deli hakkımda tek söylenen buydu. Gücenmedim daha da fazla içtim aşkı, şarabı. Nerede görülmüş avından vazgeçtiği kurdun?

Ben sevdiğim insandan kolay kolay vaz geçemem kim olursa olsun ister aşık olduğum kadın ister en yakın arkadaşım.. bir anda kimse kimseyi silemez.. ama hatası çok büyükse ve hatasını da kabul etmiyorsa o zaman yapacak bir şey yok hayatımdan silerim direk ve bir daha da affetmem.
Sevdiğim, değerini şüphelerin tümünden arınıp uzaklaşarak anladığım, kâlbime yerleşmiş, kâlbimin sâkini olmuş, beni aşk kavramına ikna etmeyi başarmış bir erkek bulmuş olsam ondan ne dünyada ne de başka bir evrende hiçbir şekilde vazgeçmem, onunla rastlaşıp denk gelmemizin değerini her an ve zaman diliminde, her fırsatta daha fazla ona da yansıtarak bilirim.. Gerçek aşk, samimi ve kâlpten sevgi dünyanın en değerli duygusu bana göre kesinlikle her zaman..
Bu hangi filmdi? Bu filmi izledim ama ismini unuttum. Bu adamın filmleri güzel olur.
Sorunun yanıtına gelecek olursam birinin beni sevmesini seviyorsam ( yani âşık değilsem) kolay vazgeçebilirim ama âşık olunca işler değişir.
Melekler şehri
Güzel filmdi
Cevap
24Cevap
Bazen vazgeçmek gerekiyor 😌 fizeken vazgeçmek kolay da gönül vazgecmeyince işte o insana çok koyuyor , denizin ortasında kalmış gibi çırpınıp duruyorsun hayatın içinde ne ileri gidebiliyirsun nede geri ...
Kesinlikle öyle 👍
Sevdiğim benden vazgeçmediği sürece bende ondan vazgeçmem
Ama beni gözden çıkaranı bende silerim.
Ortada beni zorlayacak bir sebep varsa evet vazgeçerim eğer zorlayacak bir sebep yoksa yine vazgeçerim
İnsan sevdiğinden zorda kalmadıkça vazgeçmez gadası
Hayır. Vazgeçmem için çıkmazda kalmamız ve aşılamayacak sorunlar yaşamamız lazım. Ve benim çıkmaz dediklerim pek fazla değildir, hemen her şeyin istediğimizde bir çözüm yolunu buluruz. Ve bu tarz durumlar harici vazgeçmek önce kendime, sonra sevdiğim insana karşı yapabileceğim en büyük bencillik ve haksızlık olur. Bunun keşkesinin yükü olası bir pişmanlıktan ağır gelir.
🙏
Vazgeçmemi gerektirecek büyük sebepler olmadığı sürece pes etmem.
Hayır zaten birini sevmem benim için kolay değil, eylemlerle bilinçli olarak vazgeçerim ama içsel olarak hayır ve bu durum bir yerde patlıyor kaldıramıyorum.
Gururumu zedeleyecek bir harekette bulunursa elbette vazgeçerim hiç hayatıma girmemiş gibide devam ederim yoluma.
Beni helalinden seven büyük günah işlemedikçe pes etmem bırakmam.
Fakat yine de sevgiliden vazgeçmek kitabımda yazmaz demem, gerekirse vazgeçerim. Aşk protokolünü bozanın sözleşmesi feshedilir.
Vazgeçemem sebep olacak hata yaparsa silerim umrumda olmaz
Aslında cevap her iki cins içinde temel de aynı çünkü beklenti aynı üzebilir kırabilir ama sevdiğini hisstettiği sürece kimse savaştan kaçmıyor ihanet olmasın şerefsizce bir tutum olmasın yeter kimse sevdiğinden ha demeye vazgeçmez
Vazgeçerim. Varlığı bana zarar verecekse yokluğunu tercih ederim.
Bence de.
Büyük konuşmak istemiyorum ama ihanet dışında vazgeçemezdim
Onu gerçekten sevdiysem canımı yoluna feda ederim
Benim için uygun biri değilse, sevsem bile kolay vazgeçerim.
vazgecmem ama bana yanlış yapmamalı. aldatma gibi şeyler olursa anında vazgecerim
Konuya göre değişir ama bana iyi gelmiyorsa anlaşamıyorsam vazgeçerim.
Kolay kolay vazgeçen biri değilimdir. Beklerim sabırla.. Yanlışları varsa söyler, düzeltmesini beklerim. Eğer bir şey yapmıyorsa bunun için, ya da yapamıyorsa Bırakırım.
Soru bile yanlış. Kolayca vazgeçirmek ne yapti mesela o da var. Sanki basit Bi mevzudan vazgeçmeye hazır herkes..
Sevdiğim kişi için her şeyi yaparım
Fedakarlıkta yaparım
Ama verilen emeğin değerini bilmeden gitmek istiyorsa da en kolay benden gider
Kolay vazgeçmem ben ama sevgimi hakedene böyleyim. Hak etmediğini düşündüğüm olursa vazgeçerim kolayca arkamı dönüp bakmam bile.
Asla vazgeçmedim. Ama bir yerlerden çıkma sana da izin vermeyeceğim. Olması gereken yerde olduğu gibi duruyor. Böylesi daha hayırlı belki de.
Çok sabrederim, belli ederek ya da etmeyerek çok uyarırım. Ama kafamda bittiyse saniyelerimi alır vazgeçmek.
Çözümlenmeyecek olaylar ve durumlar varsa elimden gelenin fazlasını yaparım kolay kolay pes etmem karşımdaki insan vazgeçmediği sürece
Kolay vazgeçmem o yüzden ilişkiye başlamadan ve aşk acisi çekmeden aylarca tanımaya bakarım hemen birlikte olmam kafa dengi çok önemli
Kolay vazgecilmiyor bazen çokça tavizler veriliyor ta ki degmedigini ve kendine saygını hatirlayana dek..
Seversem kolay kolay vazgeçmem ama bana yanlış yaparsa o zaman işin rengi değişir sevgi filan dinlemem bağrıma taş basıp vazgeçerim.
Sevdiysem, geleceğimiz var görüyorsam kolay vazgeçmem.
Vazgeçmem gerekiyorsa geçerim
Hata yaparsa vazgeçerim. Hata'ya tahammül edemem; tek hata yaparsa silerim.
Durduk yere veya kolay vazgeçen birisi değilim
Evet ama aslında işin aslı şöyle hakim bey işin içinden iş çıkmıştır, öyle gerekmiştir.
Hayır sonuna kadar giderim ama bittiğinde de tamamen bitiririm
insan sevdiğinden zorda kalmadıkça vazgeçmez ne olursa olsun.
Kolay seven birisi değilim. Bu sebeple de kolayca vazgeçmem.
Vazgeçiyorsm zaten geçici hoşlanti olmuştur gerçek seven vazgeçmez
İstemiyorsa yapacak bişey yok ama yine de bi cabam olur hemen vazgeçemem
Evet, sevgiyi çok önemsemem. Yanlış varsa kesip atarım.
Hayır, sevdiğim kişiden kolay kolay vaz geçmem aksine daha çok severim.
Kolay kolay vazgeçmem ve şartlara yaşananlara göre değişiklik gösterebilir
Kolay kolay vazgeçmem, vazgeçtim mi tam vazgeçerim.
Düşünce yapım duygularımdan önce gelir eğer vazgeçmem gerektiğini düşünüyor isem bitmiştir..
Bana Saygı duyulmayan hiçbiryerde durmam Bir zararını görmedim tam tersi
yararını gördüm taviz vermemeyi öğrenmek mesela vs birçok başka şey.
Istikrarliyimdir vazgeçmem.
Aslında kolay vazgeçerim.
Buna değmeyeceğini düşünüyorsam evet
Kolay sevmem, kolay vazgeçmem
Zor olur ama olur vazgeçerim konuya bağlı
Hıhım
Geçerim. Hemde çok kolay geçerim🥲
E napiyim 🙄
Başka güzel kızlar varsa hemen vazgeçerim
Vazgeçerim ama içimdeki vedası uzun sürer..
O işte büyük sıkıntı.. 😒
Geçerim. Vazgeçmeyeceğim insan yok
Kolay vazgeçerim ama unutması zor olur herkese bağlanan biri olarak
Gerektiği yerde vazgeçmeyi bilmeli insan
Hayır zor seviyorum sevince de zor vazgeçerim
Sevdigim insan yok
Ben insanlardan nefret ederim
O beni sevmiyorsa vazgeçerim tabiki
Öyle bir vazgeçiliyor ki şaşarsın mskzkks
Saygısızlığa tahammülüm yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?