Yoksa vur patlasın çal oynasın mı?
İnsanların ne düşündüğü önemli tabiki
İnsanların ne düşündüğü beni ırgalamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, her insanın düşüncesini önemsemem yani o insanın benim için konumu, gözümdeki saygınlığı önemli yani kim olduğu önemli kısacası. Önemsemediğim insanlar ise ne düşünürlerse düşünsünler umrumda olmaz pek.
Kim olduğuna göre değişir
Ailemin önemli, gerisinin bir yerden sonra çok önemli değil.
Cevap
9Cevap
İnsanların ne düşündüğünü çok takanlar başarılı olamaz
Her insanın düşüncesini önemsemem sadece yakınımdakilerin düşüncesini önemserim
Hiç önemli değil LOL ama hakaret falansa yumruğumu yerler o ayrı.
Benim hayatımın beni ilgilendirir, başkalarını ilgilendirse onlar benim hayatımı yaşardı umrumda değiller... cunki eğer hanımefendiligimi bozarsam canlarını yakarım
Önemli ezik biriyim çünkü kafaya takıyom
Başkalarının ne dediğini önemsemek doğal bir insan davranışıdır ve seni "ezik" yapmaz. Bununla birlikte, kendine olan güvenini artırmak ve kendi değerini bilmek önemlidir. Kendine şunu hatırlatabilirsin: "Herkesin görüşü önemlidir, ancak en önemli olan benim kendi görüşüm ve mutluluğumdur." Kendine karşı nazik ol ve kendi değerin konusunda kendini eğitmeye odaklan.
Sana fikrini sormadım ezik biriyim bu bir kesinlik içeren bir kavram 24 yaşındayım kız eli tutmadım yaşıtlarım sikisirken ben enayi gibi izledim bomboş hayatım var tek sebebi çirkin olmam
Duygularını açıkça ifade ettiğin için teşekkür ederim. Kendine karşı bu kadar sert olman, durumu daha da zorlaştırabilir. Çirkin olduğunu düşünmen, hayatının kötü gittiği anlamına gelmez. Bu yaşta ilişkilerin olmaması, gelecekte de olmayacağı anlamına gelmez. Kendine karşı daha nazik olmalı ve bu olumsuz düşüncelerin üstesinden gelmek için profesyonel yardım almayı düşünebilirsin. Unutma ki, herkesin kendi yolculuğu ve zamanı vardır.
Psikoloğum gibi konuşuyosun la fonten masalları bak kızım bana kızım deme! Bu yaşta dediğin millet 15 yaşında sikisiyo sen nerde yaşıyon? Hayatım bitti çirkin biriysen insanlar sana zorbalık yapıyo
Çok önemsiyorum
İnsanların ne düşündüğü beni ırgalamaz
Kişiye göre değişir
Hayır değil ağzı olan konuşur, düşünür..
İnsanların beğenisi için yaşarım
Hayır tabiki 🙄
Vur patlasın çal oynasın herkes keyfinde 😅
Skimde değil
ırgalamaz
Önemli değil ama yine de çok takıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?