Biri gelmiş tanışmaya çalışıyor, tanımşak istemiyorum diyince egolu damgası yiyorum. Tanışmak zorunda mıyım yani? Kompleks yapıp özgüvensizliklerini bu kadar belli etmek zorundalar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılReddedilen biri haliyle egosunu okşamak için seni egolu göstermek isteyecekti. Kendine yakışanı sana uygun görmüş. Ancak çok önemli mi bu insanlar, herhalde gram değerleri yoktur. Toplum içinde bile işine geldiğinde bukalemuna dönüşen insanların yeri yok. Hele burada ise tek bir engele bakar. Buna benzer yakışıksız kişileri gördüğüm zaman yaptığım bu. Cevap verilmeye bile layık değiller. Engel butonu bunlar için icat edilmiş 🙂
15 Yorumla- 1 yıl
O kadar haklısın ki ama çok sık karşılaşıyorum bunlarla ve öyleleri var ki engelliyorsun o da yetmiyor, yeni hesap açıp tacize devam ediyor, onu da engelliyorsun yine başka hesap açıp geliyorlar falan. Engelliyorum, soru güncellemesinden hedef alıyor falan yani trajikomik gerçekten 😂 ama bazen çok yoruyorlar valla. Hesabı kapatıp gidesim geliyor bazen
- 1 yıl
Eskiden buna benzer türevi kişiler bana da musallat olmuştu. Gördüğüm anda direk engel. Çünkü engellemek 10 sn. Onların istediğini vermediğimiz sürece nefesi kesilip ölürler:)
- 1 yıl
Bir abimin dediğine göre; Anadolu'nun bağrında bi yerde spamlanarak dünyaya gelmiş ve karetta kaplumbağası gibi büyümüş bir şey görmeyen kişileri çok da umursamamak lazım 😂
- 1 yıl
Efsane söylemiş benden büyükse ağabeyim:))
- 1 yıl
Hahah yok senden küçük sitede esprili bi abimiz gece gece güldürdü 😂
En İyi Cevaplar
Egonun ne olduğunu biliyorlar mı onlar acaba. Bir insanla tanışmak istersen , bunu uygun bir dille ifade edebilirsin. Zaten karşındakinin hali tavrı davranışı belli eder. Böyle konular da ısrarcı olmak baskı kurmak aptalcadır. Sizin dediğiniz o kişiler hep istediğini elde eden , edemeyince de iftira atan veya bulaşan tipler. Ego kendini vazgeçilmez sanmaktır. Daima kendini üstün görmektir. Bazıları da tartışma çıkararak samimiyet kuracaklarını zanneder. Öyle tipler buna da inanıyor 😊
127 Yorumla- 1 yıl
Heh gerçekten de dediğin gibi. Karşılık göremeyince saldıranlar mi dersin, beddua edenler mi dersin. Psikolojik problemleri olanlar da çok cidden ve kompleksi tipler bunların kendi öz saygilari bile yok
- 1 yıl
O tür davranış elde edememenin verdiği davranış biçimidir. Reddedilince iftira atma basitliğine başvuruyor. Zaten şu zaman da gerçek anlamda psikolojik sıkıntıları olan çok ama çok fazla kişi var. Zaten kendilerine saygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz. O tipler genelde o olmazsa başkası olur modunda ve ne yazık ki olgun değiller.
- 1 yıl
Katılıyorum. O olmazsa başkası olur diye mi düşünüyorlar bilmiyorum ama bu insanlar kimsenin bakmadığı tipler. Kendilerine bakilmadigi için kadınlardan bu kadar nefret ediyorlar
- 1 yıl
Ama hiç aynaya bakıp da ben tanımaya değer biri miyim diye asla sorgulamıyorlar
- 1 yıl
Öyle tipler basit kadınlara giderler. Ve sonra her kadını öyle zannedip elde etmek isterler. Zaten öyle yaklaşımda bulunan insan sıkıntılı ve sorunlu insandır. Birde kadınlara insan gözüyle bakmıyorlar. Nesne gözüyle ihtiyatç gözüyle bakıyorlar. Bu yüzden istediğini alamayınca saldırıyorlar.
- 1 yıl
Evet zaten kadınlara saygıları olsa bu şekilde davranmazlar.
- 1 yıl
Evet öyle
- 1 yıl
Kadınlara olan bakış açılarını değiştirmeleri lazım. Her kadın aynı değil. Onlar basit elde edilebilen kişilerle takılmışlar. Olgun kendini bilen kişi denk gelince işte anca zorlama yoluyla bir şeyler yapmaya çalışırlar. Ama işte bu acizlik. Kadına saygı duymayan , kendinde karakter aramasın…
- 1 yıl
Evet bir de 3-5 kişiye bakıp her kadın böyle, siz şöylesiniz, böylesiniz diyenler oluyor çok sinir bozucu
- 1 yıl
Zaten o en baştan hata. Başkalarına göre sizi yargılamak. Bu hem suç hem kabahat hemde aptalca. Her kadın aynı değil ki. Her kadın aynı değildir. Aynı biz erkekler gibi. Zaten onu da geçtim , hitap dediğimiz bir kavram var. O şahıs daha kadına nasıl hitap edilir onu öğrenememiş.
- 1 yıl
Ya çok var bu tiplerden. Alıştık artık. Görünce engelliyorum yapacak bişey yok
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Takmiyorum ki taktığımı kim söyledi?
- 1 yıl
Yok estağfurullah. Sorun yok. İyi geceler
- 1 yıl
:)
- 1 yıl
Günaydın😂
- 1 yıl
Size de :)
- 1 yıl
Rica ederim :)
1 yılYokluktalar ve birçok kızdan ret yiyince kızlara karşı düşmanca bir tavır sergilemeye başlıyorlar. Bazıları da zaten sevgilileri olsa bile doyumsuz olup başka kızlarla da birlikte olmayı isteme ahlaksızlığını da yaparlar. Böyleleriyle tartışmaya bile gerek yok. Tamamen tepkisiz kalmani öneririm. Baktın seni tahrik edici aşağılamalarda bulunuyor yine tepkisiz kalacaksın ve engelleyeceksin, benim önerim bu.
16 Yorumla- 1 yıl
Aynen direkt engelliyorum zaten de bitmiyorlar ki çok var bu tiplerden. Engelliyosun yenisi geliyor
- 1 yıl
Hahaha hiç güleceğim yoktu 😂🤣 Bu durum ülkedeki yoklukta olan erkeklerin toplumdaki oranının ne kadar çok olduğunu gösteriyor 😅
- 1 yıl
Ama var yaaa bu devirde kendine sahip çıkabilen erkek gerçekten çok kaliteli bir erkektir. Hele de karşı cinse çok zaafı olduğu halde kendisine hakim olabiliyorsa...
- 1 yıl
İradeli insana kadın erkek fark etmez hep saygı duymuşumdur.
- 1 yıl
Ama bunlarınki öyle bişey de değil. Tanışmak istemeyince direkt aşağılık kompleksine giriyorlar sorun orada. Kabullenemiyorlar yani bunu. Herkes onlarla tanışmak istemek zorundaymış gibi davranıyorlar. Her zaman reddedildikleri için de kadın düşmanı oluyorlar ve böyle tepkiler veriyorlar. Sorunlu tipler
- 1 yıl
👍👍
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aldırış etme bitmez onlar sitede kardeşim 😊
118 Yorumla- 1 yıl
Valla bitmiyorlar abi çok denk geliyorum bunlara sıkıldım sadece
- 1 yıl
Hahahaha abi yaa gece gece güldürdün. Allah iyiliğini versin 😂😂😂
- 1 yıl
Bazen hesabı kapatıp gidesim gelmiyor değil 😂
- 1 yıl
Kapatmadan gitmek ile kapatıp gitmek arasındaki fark nedir 😂 iki türlü de gitmiş oluyorum 😂
- 1 yıl
Geri gelirsin diyosun yani 😂
- 1 yıl
2017 mi? Sen 2017 den beri mi buradasın 😳 bayağı olmuş
- 1 yıl
Anladımm😂
- 1 yıl
Hahah geç dalganı 😂
- 1 yıl
Rica ederim abi :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
18Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılsorunlu insan çok maalesef.. takmamak lazım bunları
20 Yorumla
1 yılBu devrin en büyük problemi kişi karşındakini kendi gibi zannediyor kendi gibi olmadığını görünce problem çıkartıyor kötü bir damga vurmaya çalışıyor Sanki herkes aynı olmak zorundaymış gibi
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
1 yılValla ben garipsemiyom artık. Her türlü insan var. Narsisti, ensesti, koprofilisi (evet bunu gördüm, kaka fetişi demek), geyi, panseksüeli, sapyoseksüeli, sdlşkfsşflskfdşsdseksüeli, zoofilisi, nekrosu, pedosu, dissosiyatifi... (burada 2384902348 tane daha hastalık var) ... histriyoniği. Psikoloji bölümü okusam buradan tez yazabilirdim o derece
12 Yorumla- 1 yıl
Off bıktım cidden hesabi kapatıp gidesim geliyor bazen
- 1 yıl
Ben trollümsü hesapla takılıyom bu yüzden, oh rahat valla mis
Zorundalık olmasın hayatımızda
Nezaket önemli şey
Kibarca kabul teklif etmek
Onur kırmadan reddetmek121 Yorumla- 1 yıl
Tanışmak gibi bir niyetim yok diyerek kibarca reddettim. Buna rağmen aldığım tepki "sizin gibiler zaten egolu, siz efendi erkeklere şans vermeyin, anca seref*sizlerle konusun" tarzında kompleks kokan bir cevap aldım. O kadar çok var ki bu şekilde aşağılık kompleksine sahip olan. Yani tamam saygı duyarım der yoluna bakarsın demi? Bu tantana nedir yani çok ilginç gerçekten
- 1 yıl
O zaman daha düzgün biri olduğunu göstermis olur ama yine de benim kimseyle tanışasım gelmiyor. Zaten sosyal medyadan tanışmaktan nolucak ki burada sorularda, yorumlarda gördüğüm, muhabbet ettiğim insanlar var o kadar. Soru, görüş paylaşıyoruz geçiyoruz. Ama burada birilerini arayan insanlar oluyor alıcı gözle yani bana saçma geliyor
- 1 yıl
Orası öyle tabi sonuçta sosyal medyayı kullanan da yine insanlar. Kişilik aynı kişilik.
- 1 yıl
Hayır tabiki insanın kişiligi ne ise odur gerçek hayatta da sanal ortamda da
- 1 yıl
Ben neysem oyum zaten
- 1 yıl
🤷🏻♀️
- 1 yıl
Bilmiyorum artık orasını
- 1 yıl
@Nightwalk35 sana denenin aynılarını 31 yaşında ki adam bana demişti aynı bir an acaba dedim o mu🤣🤣🤣
- 1 yıl
@tugce082000 yok bunun profilinde 22 mi 24 mü ne öyle bişey yazıyordu 😂 çok var bunlardan çook. Aşağılık kompleksi çünkü bu. Benzer tiplere çok denk geldim ben
- 1 yıl
🤣 sırf sevgili istemiyorum diye yapmadığı laf kalmamıştı uyuycam diyordum Trip atıyordu yeter dedim engelledim
- 1 yıl
@tugce082000 muhatap alıp laflarını dinlemen bile hata olmuş. Direkt engelliceksin o tipleri. Zaman kaybı çünkü
- 1 yıl
Hata oldu evet ayy bir daha öylesini görmek dahi istemiyorum sosyal medya da çoğu böyle sanırım
- 1 yıl
@tugce082000 çoğu demeyelim de çok var yani
- 1 yıl
Evet maalesef
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kimin ne dediğini boşverip, kendin hakkında senin ne düşündüğünü önemsemelisin.
Ağızları çorba değil ki süzesin😅18 Yorumla- 1 yıl
Yok umrumda değiller zaten de sürekli çıkıyor bu tipler karşıma ondan canıma tak etti artık. Bulaşmasınlar bana
- 1 yıl
Siteye has bir durum değil ki bu. Muhabbet hoşuna gitmez katılmazsın, aman ne kibirli. Yemek hoşuna gitmez yiyemezsin, aman ne seçici. Davetlerini geri çevirmek zorunda kalırsın, aman artık bizi beğenmiyor. Cahille sohbeti kesersin, aman ne burnu havada.
Her yerde varlar maalesef.
Sitede engelleyebiliyorsun da reelde o da olmuyor.😅 - 1 yıl
Evet valla çok haklısın. Günlük hayatta böyle cahil tipleri etrafımda tutmuyorum genelde ondan daha az denk geliyor da bu sitede kimlerle karşılaşacağınız bilemiyorsun ondan sorun😂
- 1 yıl
Umrumda değil diyorsun bu durumu probleme dönüştürüp sorma gereği duymussun biraz kendinle çelişki halindesin sanırım
- 1 yıl
@Lübbetülaynnnn canım istedi sordum. Keyfimin kahyası mısın? Buyur işte bak bi gereksiz daha
- 1 yıl
Engelliyorsun engelliyorsun başkası geliyor
- 1 yıl
Buradaki kadinlarin 100 de 80 i problemli. Helese 35 yas ve üstü olanlar. Acaip kendilerini bir pok sanıyorlar 😀😀
3 4 kisi var açık açık herseyi konusabiliyorum. - 1 yıl
@Believer34 erkeklerden problemli daha çok var bence baksana bu soruya bile geldiler
1 yılAynen birde tek mesaj atan kendileri sanıyorlar ben günde 20 kişi tanışmak zorundamıyım
12 Yorumla- 1 yıl
Benim mesaj kutum da kapalı zaten herkes yazamıyor. Mesaj atamayınca da yorumlardan yürümeye çalışıyorlar. Hadi yürüyorsun anladık da istemiyorum diyince efendi gibi gitmesini bilmeleri lazım ama onu da bilmiyorlar sorun orada
- 1 yıl
Ben açtım bilerek mesaj kutumu cinsel mesaj atanları direkt engelliyorum hiç bir yerde karşıma çıkmasınlar diye şimdi yok onlardan kalmadı artık
1 yılKolay kolay hic bir kadina yazmam burada. Bazen denemek icin yazarim. O kadindan hoslandigim icin değil kesinlikle. Gördüğüm kadarı ile ne kadar iyi olursan ol, bazi kadınlar baska bir dünya da yaşıyor.
10 YorumlaŞöyle yap iyi tarafından bak ve egomdan sana ne de 😄
11 Yorumla- 1 yıl
😂
Sitedekilerin çoğunun gerçekten terapiste ihtiyacı var
17 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle. Herkes onlarla tanışmak istemek zorunda gibi davranıyorlar. Gerçekten ruhsal problemleri var ciddi anlamda
- 1 yıl
Bazen engellemene rağmen durmayanlar var. Yeni hesap açıp geliyorlar falan
- 1 yıl
Aynen geldikçe engelleyip geçiyorum 😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılMesajlarına konuşmak istemediğim için cevap vermeyince hakaret yediğim günler bile olmuştu
10 Yorumla
1 yılRed edilen incinen erkek egosu arkandan bile konuşur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
1 yılBenzer durum yaşadım saçma sapan eleştiri yaptı beni tanımıyordu
10 Yorumla
1 yılHerkesle konuşulmaz insanlar vardır iki lafın belini kırdı diye karşıdakiyle kendi kendine gelin güvey olur.
03 Yorumla- 1 yıl
Konuştuğum yok ki alt tarafı bir soruya yorum yaptım yorumda tanışmaya çalıştı yani
- 1 yıl
İki lafın belini bile kırmadan. Ağır işsizlik
- 1 yıl
Bu baya sıkıntılı bir durummuş..
Egolu olmak kötü bir şey değil ki... Güzel ve çekici isen hatta, çekiciliğine çekicilik katar...
03 Yorumla- 1 yıl
Diyaloğun egoyla bir ilgisi yoktu. Biri geldi tanışmak istedi, istemediğimizi söyledim ve "siz zaten egolusunuz, efendilerle tanışmayın, şerefsizlerle konuşun anca" falan dedi yani problemli tiplere cok denk geliyorum burada 😂
- 1 yıl
Yok takılmıyorum zaten belli yani aşağılık kompleksi olduğu. 1 kişi değil ki aynı tipten bir sürü var bu sitede. Çok denk geldim o yüzden
1 yılSen bu konuyu problem olarak algiladiysan daha çocuksu halinden çıkamamissin.
02 Yorumla- 1 yıl
Pardon?
- 1 yıl
Tanışmak istemiyorum diye kompleks yapıp egolu olduğumu iddia edenler problemli değil de ben mi çocuğum yani? Komik olmayın
Ruh hastaları…
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. herkesin kendine göre problemleri takıntıları var ne yazık ki sen kendine bak boş ver
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKendilerini sevmiyorlar
24 Yorumla- 1 yıl
Bence de. Kompleks yapıyorlar daha çok
- 1 yıl
Sallama daha çok kudursun
- 1 yıl
Yok engelliyorum zaten öyle tipleri direkt
- 1 yıl
İyi yapion
En uyuz olduğum insan tiplerin arasındadır.
26 Yorumla- 1 yıl
Çok var bu sitede bunlardan ya. Önüne gelenle tanışmaya çalışıyorlar, red yiyince de kompleks yapıp egolu diyorlar. Gece gece yine bunlarla uğraşıyorum
- 1 yıl
Engelledim zaten kanka napicam bunlarla mı ugrasicam vakit kaybı
- 1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun diyelim :)
- 1 yıl
Aynen öyle
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yılolmamış insan sendromu
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılKendine çamur atmaz kimse :)
13 Yorumla- 1 yıl
Aşağılık kompleksini kamufle etme çabaları işte :)
- 1 yıl
Bu yüzden biz bildiğimiz inandığımız yoldan devam ♥️
- 1 yıl
Aynen öyle ❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılAşağılık kompleksine giriyorlar.
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle zaten
Özgürsün mahsat sohbet etmek tercih senin
17 Yorumla- 1 yıl
Benim tercihim zaten de saygı duymak yerine kompleks yaptıkları için egolu diyorlar o sinir bozuyor
- 1 yıl
Yok takılmıyorum zaten
- 1 yıl
Bir anlamı yok öyle xpere isim takmışlar
- 1 yıl
Olabilir
Erkekler tuhaf boş ver
12 Yorumla- 1 yıl
Herkesi genellemeyelim ama çok boş tipler var gerçekten sitede
1 yılHer şeyin kendileri için var olduğunu düşünüyorlar:)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBöylw insanlar yüzünden biz engel yiyoruz
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSorunlu işte tartışılmaya bile değmez inan
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sorma, birde engelliyorlar 🤣🤣
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHer çeşit insan var maalesef
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılPardon müstakilmisiniz?
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bazılarınöyle
10 Yorumla
1 yılSaçmalıyorlar işte
10 Yorumla
1 yılhaksızdır
11 Yorumla- 1 yıl
acele olmaz
we her kuşun eti yenmez
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz