Kişilik & Karakter Ne yapacağım böyle? Bu neden oluyordur ki? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendimden acayip bir şekilde iğreniyorum, nefret ediyorum böyle sinirden kendime zarar vermek istiyorum asla kendime katlanamıyorum Güncellemeler1 yıl ... Ne yapacağım böyle? Bu neden oluyordur ki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. bence tramva olabilir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nası bir travma
Usersena Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Ruhsal mı dış görünüşsel mi 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İkisi de Yorumla Usersena 1 yıl Görünüşsel olarak kendini sevesiue kadar kendinde değişiklik yapmalısın ne bileyim makyaj yap lifting yaptır kusurun varsa cildiyeye git inan bana bunlar seni daha iyi yapacak kendini beğendiler ruhsal rahatlama da olur illa ki Yorumla
Gevezebirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Geçmişten gelme tramva olabilir belki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nası bir travma Yorumla Gevezebirisi 1 yıl Yani üzücü olay kınama bişey Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl kafana sık 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Nerde olduğunu bilmiyorum bulsam yapardım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl aşağı da atlayabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Çocuklara travma mı bırakayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl çocuğun mu var Yorumla Soran 1 yıl Hayır tabi ki dışarıdan beni görecek çocuklar illaki olacak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gizlice atla gece Yorumla Soran 1 yıl İllaki bulan olacak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ambulans çağırıp atla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence tramva olabilir
Nası bir travma
Ruhsal mı dış görünüşsel mi
İkisi de
Görünüşsel olarak kendini sevesiue kadar kendinde değişiklik yapmalısın ne bileyim makyaj yap lifting yaptır kusurun varsa cildiyeye git inan bana bunlar seni daha iyi yapacak kendini beğendiler ruhsal rahatlama da olur illa ki
Geçmişten gelme tramva olabilir belki
Nası bir travma
Yani üzücü olay kınama bişey
kafana sık
Nerde olduğunu bilmiyorum bulsam yapardım
aşağı da atlayabilirsin
Çocuklara travma mı bırakayım
çocuğun mu var
Hayır tabi ki dışarıdan beni görecek çocuklar illaki olacak
gizlice atla gece
İllaki bulan olacak
ambulans çağırıp atla