Damga vurmak değil de örnek aldığım zamanla onlar gibi olmak istediğim öğretmenlerim olmuştu lisede, üniversitelerde de değer verdiğim akademisyenlerim vardı.
Eminim sizin de dikkatinizi bu ayrım çekmiştir.. Bizim zamanımızdaki öğretmenlerdeki sabır ve ilgi şu dönemdeki öğretmenlerde yok.. Bu eleştiri de değil aslında ama gördüklerim karşısında hem üzüldüğüm anlar hem şaşırdığım anlar oldu.. Biz öğretmenlerimizi görünce saygı duruşunda durur sevinçle yaklaşırdık çünkü bize de o şekilde yaklaşım gösterirlerdi.. Şimdi bunu göremiyorum..
Evet şüphelendim düğünde evet rüyanın anlamında vardı biri sana yoğun duygular besliyor baya sene sonra kuzenin denemesi bana sürpriz oldu Allah'tan yine kurtuldum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yok maalesef olmadı iyi anlamda..
Damga vurmak değil de örnek aldığım zamanla onlar gibi olmak istediğim öğretmenlerim olmuştu lisede, üniversitelerde de değer verdiğim akademisyenlerim vardı.
Benimde hala görüştüğüm öğretmenlerim var ve dediğin gibi zamanında bana da bir çok konuda yön göstermişlerdi.. :)
Kesinlikle, iyi eğitmenlerle karşılaşmak büyük şans. :)
Haklısın, sabırlarına hayrandım..
Şimdilere bakınca öğretmen gibi göremiyorum maalesef..
Bir öğretmen olarak bu sözü nasıl anlasam bilemedim. :)
Eminim sizin de dikkatinizi bu ayrım çekmiştir..
Bizim zamanımızdaki öğretmenlerdeki sabır ve ilgi şu dönemdeki öğretmenlerde yok.. Bu eleştiri de değil aslında ama gördüklerim karşısında hem üzüldüğüm anlar hem şaşırdığım anlar oldu..
Biz öğretmenlerimizi görünce saygı duruşunda durur sevinçle yaklaşırdık çünkü bize de o şekilde yaklaşım gösterirlerdi..
Şimdi bunu göremiyorum..
Bunun temel nedeni sistemden kaynaklanıyor, çoğu şey değişti hiçbir şey geçmişteki gibi değil. Neyse konudan uzaklaşmayalım, keyifli formlar. :)
Öğretmenlere olan değeri hiç ettiler..
Teşekkür ederim.. :)
Oldu, olmaz olaydı demiyorum.. Onun gidişi bana çok şey kazandırdı..
Kötü konuşmamak en doğrusu zaten..
Vardır diyecem de o damgayı kendi karakterine vurmuş ama yine bi halt olmamış 😂
Yazık etmiş kendine desene.. 😅
Pişman olmuş ama kimin umurunda 😂
Pişman olacağı noktaya getirmeseymiş.. 😅
Kendi yaptı kendi buldu 🤌😂
😅😅
Evet şüphelendim düğünde evet rüyanın anlamında vardı biri sana yoğun duygular besliyor baya sene sonra kuzenin denemesi bana sürpriz oldu Allah'tan yine kurtuldum
Kötü olarak eski platoniğim iyi olarak şimdiki sevgilim
Bazılarını sildim, kurtuldum şükürler olsun ve hayatımda iz bırakan sevdiğim insanlar oldu
Olumsuz yönden bakarsak olaya babam diyebilirim
Hayatımın belli dönemlerinde belli insanlar o zamanın şartlarına göre damga vurmuştu..
Evet oldu zamanında
Dedem hem olumlu hem olumsuz
Olmadı. Benim hayatıma damga vurmak kolay değildir
Damganın damgası oldu 👍
Vurmaya çalıştı da vuramadı.
Oldu fakat oda geride kaldı.
Hayır olmadı
Vardı ama kötü anlamda
Evet bu siteden tanıştığım birisi
Olmuştur illaki ama ben damga tutmuyorum
Damga değil tekme vuran oldu😅😅
O da bi'şey.. 😅