Hasbin ALLAH venimel vekil🤲 Günaydın iyilere selamlar , kötülere zaten Allah vermiş💫 bakalım bugün hangi iftira bekliyor beni😂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kahvesiz güne asla.🌞💜
Güzel enerjiler insanlar art niyeti olmayan herkesle olsun💫Güzel olan herşeyi sevgiyle kabul ediyor, kötülükleri evrenin en derin yerlerine iade ediyorun.💐
💜💐🩵
Sabah kalkınca hiç bir şey yiyemem aç karna kahve ve sigara içer güne öyle başlarım anca kendime gelirim Çok sağlıklısız olduğunun bilincindeyim ama yıllardır alışkanlık haline geldi işte
Sana kocaman günaydın canımın içi🌺 güzel insanlara çıksın yolların inşallah 🙏 🥰 ❤️ 🌺 ❤️ 🥰 🙋 ❤️ 🥰
Amin canım cümlemize inşallah 🙏 çok teşekkür ederim 🙏🥰❤️
İvet kahve içmeden keydime geliyoyum🐣🦄🦄
ben çaycıyım dotmam kahve ile pek aram yok
Cevap
60Cevap
Sabaha kahve ve sigarasız olmuyor hiç bir şekilde.. bu yüzden her zaman bolca sigara ve kahve yanımda hazır bekler bir de şarkı dinliyorum.. şarkı da kendime getirir beni..
Afiyet olsun kardeşim benim.
Teşekkür ederim ablam sana da afiyet olsun
Enerjim uyanınca otomatik olarak fırlıyor zaten
Evet bu sabah götümü itikliyodu deli
Elimi yüzümü yıkamam yeterli gadası
İyvalla
Buz gibi su istiyorum sadece.. 😂 Eriyip gideceğim yoksa.. 😅

Sabah bir barda süt, iki haşlanmış yumurta, biraz peynir zeytin, tereyağ bal, domates, salatalık yeşillik, 3 tane ceviz.
Bütün gün bomba gibi ortalıkla dolaşıyorum.
Sanada günaydın. Sabah erkenden işe gidiyorum iş yerinde çayla birlikte birşeyler atıştırıyorum, enerjim yerine gelir.
Sabahları da öğlenlerde kahve içmiyorum sadece çay içiyorum kahveyle pek aram yok. İftirasını bakalım kendilerine günah yazılıyor. Tabii Allah korkusu ve inancı varsa.
Tek amacı sana iftira atarak seninle konuşmak.
Bana sağ olsun birkaç arkadaş yazdı bayan da olsa erkek de olsa. Bize de aynı şeyleri yaptı dediler. Sorun onun kafada genel olarak yapısında. Kim ne olursa olsun arkadaş da olsa sevgili de olsa ne olursa olsun da bunları kıskanıyor böyle bir huyu var.
Aman bilen biliyor da işte bilmeyen konuşur, mantık olan az aklı olan, zaten düşünür, ben ya da sen sevgili olsak, burada işimiz ne, Allah korusun düşüncesi bile kötü, arkadaş olarak görmüşsen birini bitmiştir. Samimiyete ihanet edilmez. Nefsimahremiyet denen birsey var, kirli işler bunlar, düşüncesi bile beni rahatsız ediyor, olmazi mümkün mü. Hele sana o gözle hiç bakmam.
Zaten sanaldan sevgili yapmak saçma. Ben bir kere yaptım o hatayı daha tövbe yapmam. Ayrıca dokunamadığın görmediğin bir insanla sevgili olur musun. Çok saçma geliyor böyle şeyler.
Yaa sus be 😀. İyi dersler Naciye 😀
Bak ya 😂
Günaydın severim ama neskafe içerim kendim hazırlarim çantamda taşırım. İyi düşün , iyi şeyler olsun. Kötülük yapan cezasını bulur.
Her sabah ikizim kahvemizi hazırlar ve içeriz. Kahvesiz duramıyoruz. Özellikle o kahve sohbetleri yok mu jdjd😂😂☕💖
Teşekkür ederim🌸
Dün bittiydi gidip aldık da sabah yaptım içeyim dedim bildiğin zıkkım 🤦 bugün kendime ayrı alacağım istediğim gibi olandan
Yok orta normal içiyorum
Sağolasın

Günaydın anlık :)
Teşekkür ederim ama kahvede canım çekti üzerine bir kahve soyleyecegim ama seninkisi gibi bol köpüklü olur mu bilmem😋😋
Eskpresso cucusun sende benim gibi böyle sert hayata böyle kahve kesmez diyorsun 🤓
Bu kahve kesmemiş belli
Bir kahve de ben ısmarlayım sana 🙂↔️
Çay kahve çok seviyorum ama kafein hassasiyetim var
Salla gitsin it ürür kervan yürür. Sert bir nescafe içmeden kendime gelemem
Gercekten surekli seninle ugrasiyorlar mi? Yoksa bu bi jargon mu 🤣Sabahlari kahve icmem
Naptiniz goturup ormana gomdunuz mu yoksa ayagina tas baglayip denize mi attiniz 😀
Ne istiyolar senden 😅Cok mu kiskaniyolar seni 😀
Hii ben kiz sanmistim. Neyse hallettiysen sorun yok, halletmeden kafan rahat etmezdi cunku sen bi "basak"sin 😀
10 gibi ve akşam 5 ten sonra olmak üzere iki fincan içerim
teşekkürler
Evet, sabah kahve içme alışkanlığım yok. Afiyet olsun size 🌸
Kahve içemiyorum ama sabah sabah bir duble bir küçük çay içtim
Gelebiliyorum aşko ama içince daha mutlu oluyorum
Evet 1 bardak su içiyorum sadece yetiyor. O da kahvaltıdan önce mideyi hazırlamak için
Benim zaten kötü olarak sigara alışkanlığım var. Onun dışında dikkat ediyorum beslenmeme uyku düzenime
Sanki anan baban kahve içiyor du yeni adet çıkardınız tarhana çorbası neyine yetmiyor:))
Günaydın seni buralarda tekrardan görebilmek güzel 😃 Ben de kahvemi alayım da geleyim bari
Ben sabah kahve içsem tekrar uykuya dalıyorum kendime gelmiyorum maalesef kahveyle
Eskiden kahve iyi geliyordu ama artık kafein toleransım kayboldu o da etki etmiyor 😀
Mesai basladi ortalik sakinlessin ilk isim kahve olacak
Tesekkur ederim 👍
@fesfs size afiyet olsun
Sabah sabah kahve mi içilir yav o ağızda bıraktığı koku yokmu nefret ediyorum
Kahvaltı değil de akşam yorgunluk kahvesi iyi gidiyor şimdi misal işten geldim bı duş ardindan doğru kahve içmeye çıkacam
Aklım gitmiş kahvaltı demişim 😅 sabah diyecektim 😂ajlık çok kötü bişey😂
Aleykümselam
kahvemi genellikle akşam ile gece arası saatlerde içiyorum
sabah hiç kahve içmedim
Sabah uyanınca bol bol su içerim, neredeyse bir litre kadar. Sonrasında da bol köpüklü sade Türk kahvesi
kahvesiz de kendımıze gelebılıyoruz ((: Allah kötülere ne vermiş ki sabah sabah
Afiyet olsun
İftira dolu günler sana knk
Kim bu iftira atacaklar sana
Aynen salla boş ver
Sabah kalkar kalkmaz kahve içmek yağ aldırır. Önermem.
Günde 5 defa kahve ixiorum galiba bende fazla abartiyorum
Gelemiyorum o yüzden genelde kahvaltı sonrası tercih ediyorum
Türk kahvesi sevmem Nescafe içerim ama olsa da olur olmasa da modundayım
Kahvaltımı yapayım sonra kahve sade ve dublesinden
Su içerek kendime geliyorum. Türk kahvesinin yeri elbette ayrıdır. Onun tadı bambaşkadır.
Kahvesiz gün demek baş ağrısı demek o yüzden kesinlikle şart
Kahve ve şarkılar önemli evet..
Mutlu günler şekeriçem 😃❤️
Kahve makinası bozulmasına rağmen cezvede kahvemi yapacak kadar seviyorum..
Ben genelde çaykolik olduğum için çay içmeden kendime gelemiyorum ☺️ kahve aramıyorum.
Mis gibi de geliyorurm kendime jdhd
İftiradan uzak bu kahveni alırım 😂
Hoş gördüm 😂
Aynen knk b. tan kurtulamaz artık bundan sonra soruları okuyunca dilimi ısırıyorum bazen
Sadece ölse iyi çevresine de zarar verirler o derce manyak tiryaki olmuşlar şaşırtıcı
Bir de ardından dedi kodu ediyorlar san ki ne varsa.
Hahah nasılım sorularında kendilerini egoya boğan sonra kimseyi beğenmeyen tipler sotenin sahibi gibiler 😂
Bu yüzden beni sevmiyorlar 😅
Dar ağacını hazırla 😂😂 sivri dilli olunca sıkınti oluyoruz sanırım 😂
Çay ve sigara yeterli kahveye ihtiyacım yok
Ah evet maalesef bağımlılık
Su içerim ben ya 😂
Günaydın 😂
Valla şimdi seni o kadar iyi anlıyorum ki😂
Çünkü bu siteyi hafife almışm şimdiden bana da bulaşıyorlar 😂
Krali gelsin 😂
Kıskanç karı sendromudur kesin😂
Ay erkeğin çirkefi hiç çekilmiyor emin ol buradan bir kızın kankasıdır
niye sana iftira atıyorlarmış ne farkın var