Yeme & İçme Sabahları ayılmak kahve içmeden mümkün değil midir? Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Kahve içmeden kendime gelemiyorum diyenlere sesleniyorum kendinize gelince sanki dünyayı fet edeceksiniz 😅 Sabahları ayılmak kahve içmeden mümkün değil midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Güzel söylemişsin 🤣🤣Afiyet olsun bal küpü ☕☕ 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay ayılmak demeyelim de (alkol tüketmiyorum) ama bam başka bir keyif 0 0 Yorumla
_SorunZamanDilimi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Bir kahvekolik olarak benim için mümkün değil 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 10 ay limonlu-su ile zayıflamaya çalışanlar kilo mu vereceğini sanıyorsa... 0 0 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% 10 ay Kahveye alıştıysan kahvesiz ayılamazsın ama ben hep kahvesiz ayılıyorum 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 10 ay Biz hep kendimizdeyiz😀 1 3 Yorumla Misakisaki 10 ay sen çay iç anca 😅 Yorumla s Arag0rn 10 ay Az önce içtim😀 Yorumla Misakisaki 10 ay Afiyetttt Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 10 ay Sabahleyin kahve için kadınların doğurganlık yok oluyormuş 0 2 Yorumla Misakisaki 10 ay çocuk istemiyorum zaten Yorumla Gök-mavi 10 ay Öl o zaman Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 10 ay Kahve ile alakası yok abartılan şeyler kahve🤣 1 1 Yorumla Bulutsencer 10 ay Abartı değilde iyi geliyir kahve Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Ben hiç sabah uyandığımda kahve içmedim.. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Enerji veriyor ya 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahvesiz güne gün diyemen 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Ben çay içmeden ayılamıyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 10 ay Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Çay tercihim sonrası kahve 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Güzel söylemişsin 🤣🤣
Afiyet olsun bal küpü ☕☕
ayılmak demeyelim de (alkol tüketmiyorum) ama bam başka bir keyif
Bir kahvekolik olarak benim için mümkün değil
limonlu-su ile zayıflamaya çalışanlar kilo mu vereceğini sanıyorsa...
Kahveye alıştıysan kahvesiz ayılamazsın ama ben hep kahvesiz ayılıyorum
Biz hep kendimizdeyiz😀
sen çay iç anca 😅
Az önce içtim😀
Afiyetttt
Sabahleyin kahve için kadınların doğurganlık yok oluyormuş
çocuk istemiyorum zaten
Öl o zaman
Kahve ile alakası yok abartılan şeyler kahve🤣
Abartı değilde iyi geliyir kahve
Evet her sabah icerim
Ben hiç sabah uyandığımda kahve içmedim..
Enerji veriyor ya
Kahvesiz güne gün diyemen
Artık o triplere girmiyorum :d
Belki de fethedecegiz
çarpıntı yapıyo bende
Ben çay içmeden ayılamıyorum
Evet mümkün değildir.
Barnaklar kimin
Benim ne oldu
Bilmem denemedim Sabah
Çay tercihim sonrası kahve
Ediyoruz zaten