Esenlikler dilerim, Bu aralar niyeyse istemiyorum göz aşınası olduğum insanların bana yeticeğini düşünüyorum.

Esenlikler dilerim, Bu aralar niyeyse istemiyorum göz aşınası olduğum insanların bana yeticeğini düşünüyorum.

Yeni insanlar tanıma hevesim var mı? Şu sıralar yok. Lakin bu durum insandan insana göre değişir hanımefendi. Belki karşımıza öyle insanlar çıkar ki tanışmak için can atarız, onun ruh kıvrımlarını anlamak için sohbet muhabbet etmeye muhteşem bir istek gösteririz. Velhasıl kelâm insan var insan var. Bir de şunu söylemek istiyorum. Bazı zamanlarımızda da yanlış zamanlarımızda gelen doğru insanlara ne kadar hata yaptığımızı hatırladıkça kahroluruz, pişman oluruz. Belki de sen de onlardan biriydin. Varlığın bile güzeldi.
İltifat için teşekkür ederim, son söylediğine katlıyorum malessef ki öyle oluyor.
Ben teşekkür ederim. Evet, dediğin gibi. Belki de hayatın mekanizması böyle çalışıyor. İnsan tanıma hevesim şu sıralar çok. Kendi güzel ve sessiz köşemde eğlenceli, faydalı vakitler geçirmeyi ve seçilmiş yalnızlığın faydalarını, güzellikleri tatmayı umuyorum öncelikle. Sana da aynı şeyleri tavsiye ediyorum Büşra. İnsan ilk önce kendisiyle anlaşabilmeli, kendisine saygısını ve sevgisini arttıracak güzel eylemlerle uğraşma. Bu eylemlerde çokluk vakit geçirmeli. Gerisi teferruattır, gerisi değişken, geçicidir.
Bende seninle aynı düşünüyorum son zamanlarda bende gelişme var hata kendimle vakit geçirmeye çalışıyorum tavsiyen için teşekkür ederim.
Biraz fazla yazdım, kusura bakma. İçimden geldi. Lakin senden bir şey rica etmeye cesaret edeceğim. Seninle yeniden konuşmak, anlaşmak istiyorum. Nedense kalbimden böyle bir istek geliyor. Rahatsız ettiğim için özür dilerim
Bu arada dönmene sevindim ara sıra hesabı silip geri geliyorsun ve tekrardan hoşgeldinnn.
Hayır aksine fazla yazman beni mutlu eder, yok sorun değil konuşabiliriz
Teşekkürler. Seni mutlu etmem benim için güzel bir şey olur. Seni zorlamayacaksam mesaj atar mısın bana?
Merhaba,
Hevesim yok ama nasıl desem istiyorum, yalnızlık Allah'a mahsustur!
Canımı acıtmayacak, özü sözü bir, biri olabilirdi! 😅
Bana insan değil, aşk lazım, aşkım lazım! 😅
Aşkım olduktan sonra kimse olmasa da olur zaten olsa da gözüm görmez! 😅
Bu arada teşekkür ederim ve iyi günler dilerim.
Ricalar ve teşekkürler mutlu günler dilerim 😊
Ulaşılmaz insan triplerine girmeye gerek yok, tanımaya değer kalitede biri çıkarsa; bir insanın karşısına, ondan önce koşuyor tahammülüm kalmadı diyenler. Mesele o kalitede insanın kalmaması, insanların yorulduğu kısım o aslında.
Yeni yüzler sadece dikkat dağıtıcıdır. Eskileri, artık bir amaca hizmet etmedikleri zaman atılacak, kullanılacak araçlardır.
Cevap
33Cevap
Yeni insanlar tanımaya ne hevesim var ne de tahammülüm...
Görsele bakınca mıknatıs tutasım geldi ahsh soruya gelirsek pek değil.
HAyır kimseyi tanımaya hevesim yok
Eskiler le devam fakat hala yeni gelenler ve hayatimizda olanlar da oluyor. şanslı hissediyorum. asla tanıdığım insanlar bozuk çıkmadı ve ayrılık yaşamadım. Güzel insanlar la her aninizin nekadar keyifli geçtiğini bilirsiniz. Her an bir mesaj ya da alo diyecek biriler var şükür. Allah onları hayatımız dan eksik etmesin..🙏
Duygusal bağ kurmayacaksam yeni insan tanımanın sakıncası yok.
Yeni bir insana verecek sabrım ve zamanım yok. Olanlarla yola devam edeceğim bir süre.
Eski ya da yeni farketmez. Artık insanların iki yüzlülüklerinden sıkıldım. Hak etmeyen bir şekilde çıkıyor hayatımdan. Hak eden de bir şekilde kalıyor. Ortası yok. Grilikleri sevmem.
İlgimi çeken insanları tanımak isterim tabi ama genelde az arkadaşım vardır pek insan canlısı değilim
Arkadaşım olacaksa kalsın. (Yeterince var.)
Ama sevebileceğim tabi başta guvenebilecegim kadın olma ihtimali varsa her zaman musait olurum.
Yeni insanlar tanımaya hevesim yok. Çünkü tanıştığın zaman herkes beyefendi/hanımefendi. Samimiyet arttıkça herkes çingene oluyor.
Bazı insanların gerçek yüzlerini gördükçe yeni insan tanıma hevesim kalmadı
Ne eskiyi istiyorum ne yeni birini tanımak istiyorum yalnız kalmak benim için daha iyi galiba
Değilim. Sosyal ortamlarıda sevmem. Yalnızlık tek favorim.
Her gün yeni birileriyle tanışmak iyi geliyor
İnsanlar kötü ne bileyim değişmiş sanki herkes farklı korkuyorum
Korkuyorum yeni insan tanımayı çekiniyorum. Güven problemim var.
Eskiler de yetiyor, yeni insanlarla tanışmaya da açığım, ortaya karışık.
Gelen kendi güvenini kendi başlatır ve bazen de yeni insanlar eskiden iyi olabilir
Burada olma amacım zaten yeni insanlar tanımak... keşkeee
Tanısam bile 3-4 gün sonra tanımıyor gibi yapıyoruz fark eden bir şey yok :D
Yenilerden de eskilerden de kaciyorum, ne oldu bilmiyorum ama 2 3 kisi hariç kimseyi göresim duyasim konuşasım yok
Yok ya yeni insanlar kafa açıyor
Başımdakiler yetmiyormuş gibi başka piskopat başıma musalat edemem
İnsan mı kaldı piyasada. İnsan gibi sohbet etmeye çalışıyorsun ya bi ego ya bi kendini beğenmişlik
Heves mi biraktilar 😀
32 yaşında olmak kolay değil tabi vghbjn
Evet kolay degil bu yasa gelmek 😀
Tadığımıma mutlu olduğum çok yok
Eskileri yeterince tanımak daha önemli bence
Selamün aleyküm. Gerek yok.
valla bu ara yeni insan tanımaya açığım olur yani
Yeni insanlar tanımaya pek hevesli değilim
Kimseyi istemiyorum kimse de yok zaten
Yenilik iyidir can katar heyecan katar
Nanasını miktiler hevesimizin
Kimseyle tanışmıyorum yalnızlığa alıştım