Insanlarla cabuk kaynaşır, arkadaşlık kurar mısınız yoksa daha çekimser mi kalırsınız, olanlar bana yeter deyip?

Insanlarla cabuk kaynaşır, arkadaşlık kurar mısınız yoksa daha çekimser mi kalırsınız, olanlar bana yeter deyip?

Karakterine bağlı. İlk izlenimde bana yakın düşünceleri olduğunu hissedersem çocukluğuna kadar inerim tanımak için, ama ilk izlenimde bana yakın değilse dalla gitsin. Kimseye gereksiz zaman ayırmanın anlamı yok. 😂
Umarim bizim de cocuklugumuza kadar inmezsjniz hocam 🙄
ya da ne kadarina indirtiyorsak 😇😇
Çabuk kaynaşan bir insanım ama geri durmasını da bilirim.
Yeni insanlara ihtiyacım yok büyük konuşmak gibi olmasın. Zaten zamanımızın büyük kısmı iş hayatında geçiyor ve iki yüzlü insanlara denk gelme şansımız çok oluyor. İnsanlar o kadar çok değişti ki sizi yara bandı gibi kullanmaya çalışıyorlar. Menfaatleri ışığında sizinle dost olma peşindeler.
O yüzden yorulmaya gerek yok. Hayatımda sadece parmaklarım adedince sevdiğim güvendiğim kardeşlerim ve abilerim var. Ve halisane dostluk bunlar. İçinde menfaat olmayan bir kurbiyet bu.
👏👏👏
Cevap
20Cevap
HAyır ben yeni insanları tanımaya açık değilim hiç.
Ben çok tanımaya açık biri değilim. Çünkü aynı kafada, aynı frekansı tutturabileceğim insanlar bulmak oldukça zor.
Evet bende de var o durum
Eskiden olsa çekimser olurdum ama artık yeni insanlara açığım
👍👍
Gec de olsa farkina varman cok guzel 👏
O da biraz hizli olmus be dostum😝
Evet her zaman açığım. Çekimser değilim ama hemen de güvenmem. Güven zamanla gelir.
👍👍
Bu aralar yeni birini tanımaya kapalıyım. Yeni birini tanımak zor geliyor nedense. Birde kimse arkadaş olmak bile istemiyor.
Evet öyleyim. Çok çabuk tanışabilirim.
Haha bilirimm😊🥰
Merci 🌹🥰
Evet, en sevdiğim özelliğim
hakkında sorular sorarak bilgi edinirim
Eğer kafa yapılarımız da uyuşuyorsa muhabbeti ilerletirim ve sonrasında fikirlerine, sohbetine değer verdiğim bir kişi daha kazanmış olurum
Evet, insan seçebilme yeteneğimize güveniyoruz zira
Herzman çünkü sıcak kanlıyım her ortam da birileri ile hemn kaynaşırım
Evet ama nası desem 6 yıldır buradayım hiç normal insan denk gelmedim
Sokakta iş yerinde okulda var de yok acaba normal insan mı. kalmadi
O konuda haklisin biraz 🫤
maalesef
Açık biriyim ama çabuk ısınamam sanırım ama samimi olursam da asla bırakmam
Evet, konuşkan sıcak biriyim zaten
🥰🥰😊
Evet işim gereği açığım
Ne kadar az insan o kadar az sorun
Asla , tek başıma takılmak daha güzel