Kişilik & Karakter Ruh halini nasıl tanımlarsın? somurtukkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Soğuk Sevecen Kaprisli Dertli Mutsuz Çok enerjik Sıkılgan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ruh halini nasıl tanımlarsın? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Soğuk ve depresifim genellikle. 0 0 Yorumla
secretheart Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kimine göre soğuk kimine göre sıcak kanlıyım ama ben kendimi tüm bu duygu karmasasının ortasında hissediyorum.. 0 0 Yorumla
BitmeyenBitter Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 62% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. Çelisken, girişken, çekingen, üretken, karmaşıkgen zortingen, değişken, çok oturgaçlı götürgeç. +Lahana çorbası gibi. 0 6 Yorumla Professore 1 yıl Ula bana birisini hatırlattın ama 😂 Yorumla BitmeyenBitter 1 yıl @Professore Heyirdir inşAllah. 😃 Yorumla Professore 1 yıl Nerelsin sen Yorumla BitmeyenBitter 1 yıl @Professore Samsun? Yorumla Professore 1 yıl Zortingen kelimesini nerden biliyon 😂 Yorumla BitmeyenBitter 1 yıl @Professore M. Ali erbil, eskilerden çarkı felekten. Zortingen şitrauzgen yengen. 😅 aynen zaynen. Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mutsuz olduğum kadar yorgun, yorgun olduğum kadar da ateşli 🤣 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hepsinden ortaya karışık 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sevecen 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. sevecen 0 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Alfa maskulen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Soğuk ve depresifim genellikle.
Kimine göre soğuk kimine göre sıcak kanlıyım ama ben kendimi tüm bu duygu karmasasının ortasında hissediyorum..
Çelisken, girişken, çekingen, üretken, karmaşıkgen zortingen, değişken, çok oturgaçlı götürgeç. +Lahana çorbası gibi.
Ula bana birisini hatırlattın ama 😂
@Professore Heyirdir inşAllah. 😃
Nerelsin sen
@Professore Samsun?
Zortingen kelimesini nerden biliyon 😂
@Professore M. Ali erbil, eskilerden çarkı felekten. Zortingen şitrauzgen yengen. 😅 aynen zaynen.
Mutsuz olduğum kadar yorgun, yorgun olduğum kadar da ateşli 🤣
mutsuz soğuk sıkılgan..
modundayım
Yorgun , bunalmış
Aşırı enerjik
Hepsinden ortaya karışık
Sevecen
Karmaşık
sevecen
soğuk sert agresif deli ayarsız
Çok enerjik aynı zamanda dertli
Alfa maskulen