Kadın ruhundan anladığımı söyleyebilirim. Bunu destekleyici dönüşler de alıyorum ama bu konu bir muamma, çünkü kadınlar çok değişken. Her an farklı bir duyguda olabiliyorlar. Kadınlar neden böylesiniz? Sonra erkekler suçlu oluyor :D

Kadın ruhundan anladığımı söyleyebilirim. Bunu destekleyici dönüşler de alıyorum ama bu konu bir muamma, çünkü kadınlar çok değişken. Her an farklı bir duyguda olabiliyorlar. Kadınlar neden böylesiniz? Sonra erkekler suçlu oluyor :D

Kadın=eşittir detay bu da erkeğe yorucu geliyor bazen. Bir de bazen kadının söylediğini değil söylemek istediğini anlamalı. Misal ilişki bitti tamam gidiyorum diyorsa adam da düz bir şekilde tamam bitsin derse ölüm fermanını imzalamıştır. Kadin zarf atiyordue bazen bitti demek bitti değildir mücadeleni görmek istiyordur. Ha ne istediğini bilmeyen kadınlar da var o tarz kadın görünce de arkana bakmadan kaçacaksın😅
Bence anlamıyorlar erkekler çok düz mantık bizim takildigimiz noktaları göremiyorsunuz tamam kadin ve erkek fitrati ayrı yaratılmış ama azıcık da olsa anlayabilirsiniz bence
Ne güzel o zaman sen anlayabiliyorsan☺️
Cevap
3Cevap
Ben anlıyorum.
Kadın ince düşünür erkek yüzeyseldir, fıtratımız böyle.
Düşünen insanlar var evet güzel bişey.
Anlamıyorlar tabii ki. Anlaşılsaydık bu düşünce bu kadar yaygın olmazdı.
Tabii ki işinize gelmiyor o yüzden kadınlara bir zahmet yaklaşmayın.
Ne ayarsızlığımı gördün?
Hemen neden üzerine alıyorsun? Tartışmaya da hazırsın :D Ayarsızlıktan kastım bir kadın bana göre daha fazla duygu değişimi yaşıyor ve yaşanan bir olaydan daha fazla çıkarım sağlıyor. Sen benden daha farklı noktalara takılıyorsun. Ben onu basit görüyorum ve umursamıyorum ama bu senin için önemli. Bana dersen ben diyorum ki ne var bunda? Sende orada film kopuyor. Ne demek ne var? diye başlıyorsun :D
Ben alırım. 🥲
Bu anlattıkların beyin yapımızın farklılığından kaynaklı. Siz basit düşünüyorsunuz, biz detaylı. Biz böyle detaylı olmasak anne olamazdık zaten. Bir kere kadın her ay regl oluyor bu yüzden asabi oluyoruz. Yaşımız ilerleyince menopoza giriyoruz onun siniri hep ayrı. Yani duygu değişimimizin sebebi yaratılıştan geliyor sizin de umursamamazlığınız. Ama kadın dilinden anlayan erkekler de yok değil. Anlamak isteyen anlıyor. :))
Hangisi? 😀
Burcun balık mı?
Öyle bir his almıştım. Başak erkeklerini sevmiyorum. 😬
Ön yargı değil denk geldiğim başar erkekleri genel olarak kötü.
*başak
Evet öyle oldu.
Nasıl değişecekmiş?
Benim dayımın biri başak burcu. Kendisi lanet bir insanın teki. İş yerinde var bir abi, sağ solu belli değil. Biriyle konuşmuştum o da aynı sağ solu belli değil.
Benim insanlara karşı bir ön yargım var zaten.
Kadınların seçenekleri erkekten fazla erkek bağlanır kadın bağlanamaz bir erkeğe
Kadın her sn ruh hali değişir adam yetişmez 😂
Evet anlamıyorlar.
Ben anlıyorum valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?