Kişilik & Karakter Hemcinslerimmm sizde böyle misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uzun boylu ve esmer erkek görünce ceylan görmüş aslan gibi hissediyorumm😍😍 Güncellemeler1 yıl Tek ben miyim yanii😅😅 Hemcinslerimmm sizde böyle misiniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. normaldir klasik türk kızı işte. esmer delisi. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaaaaaa barışş sen ayrısın 😘😘 u Barış_LonelyForever 1 yıl Tişikkirler asdfsd
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yok canım, sarısın/kumral yeşil gözlü görünce benimde atlayasım geliyor esmerleri sevmiyorum kaan miraç sezen dışında o çok yakışıklı ama 🥺 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Onume bakiyorum , birseye yaradiklari yok ( cinselik haric ) 0 1 Yorumla shadow0707 1 yıl Cinsellik önemli ama hanfendi Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok o kadar da değil 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl aslan oluyor bak bak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Koyktun muuu Yorumla EngEteM 1 yıl çoooook Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
normaldir klasik türk kızı işte. esmer delisi.
Yaaaaaa barışş sen ayrısın 😘😘
Tişikkirler asdfsd
Yok canım, sarısın/kumral yeşil gözlü görünce benimde atlayasım geliyor esmerleri sevmiyorum kaan miraç sezen dışında o çok yakışıklı ama 🥺
Onume bakiyorum , birseye yaradiklari yok ( cinselik haric )
Cinsellik önemli ama hanfendi
Türk kadınlarının yüzde 80 i öyle
Yok o kadar da değil
Okadar yükseliyorsun yani
Atlıyor musun direkt üstüne 😅
aslan oluyor bak bak
Koyktun muuu
çoooook
Esmer sevmiyorum
Libidon mu yükseliyor
Esmer sevmem