Bakın insan insandır, insani olan duyguları her türden inanıştan ve ırktan insan hisseder. Hayatı yaşayış ve tercih konusunda bu sıfatlar bizlerin davranışlarını ayrımlaştırır. Ben nikahım olmayan biri ile bu kişi nişanlım bile olsa bahsettiğiniz şekilde bir münasebette bulunmam, bu benim tercihim ve hayatı yaşayışım. Allah katında nikahım varsa o zaman değişir elbette davranışım da ama el olan biri için sevgilim olsun nişanlım olsun tavrım bu yönde olur.
Ben de diyorum ki insanız, insan olmanın getirdiği duygularım elbette olacaktır olur ve olabilir ama bunu herhangi bşr şekilde eyleme dökmem. Kapalı da açık da insan, duygu Sahibi canlılar.
Diyorum ki, dışarıda yürürken çok beğeneceğin tarzda biri oldu, onu isteyip arzular mısın veya hayal kurar mısın bak başka herhangi bir fiil yok sadece düşünerek hayal kurarak etkilenir misin yoksa kafanı çevirip gider misin hiç düşünmez misin böyle şeyler
Kızlar Ne Diyor
İstemem. Önüme bakarak yürüyorum, başka insanları da pek umursadığım söylenemez.
Bana böyle bir şey olmuyor.
Teşekkür ederim cevap için. Peki sevgilin olsa değişir mi durum
O zaman daha da dikkat ederim, hiç alakam olamaz.
Hayır sevgilini isteyip arzular mısın veya bunu belli eder misin ona
Bakın insan insandır, insani olan duyguları her türden inanıştan ve ırktan insan hisseder. Hayatı yaşayış ve tercih konusunda bu sıfatlar bizlerin davranışlarını ayrımlaştırır. Ben nikahım olmayan biri ile bu kişi nişanlım bile olsa bahsettiğiniz şekilde bir münasebette bulunmam, bu benim tercihim ve hayatı yaşayışım. Allah katında nikahım varsa o zaman değişir elbette davranışım da ama el olan biri için sevgilim olsun nişanlım olsun tavrım bu yönde olur.
Bişey yaşamaktan bahsetmiyorum, hisleriniz
Hislerim bu aşamada önemli değil. Davranışlarım önemli.
Sadece hislerini merak ediyorum
Ben de diyorum ki insanız, insan olmanın getirdiği duygularım elbette olacaktır olur ve olabilir ama bunu herhangi bşr şekilde eyleme dökmem.
Kapalı da açık da insan, duygu Sahibi canlılar.
İşte onu diyordum. Eyleme dökmek şart değil. Sevgilini ister istemez istiyorsun arzuluyorsun
E o zaman neden soruyorsunuz? İnsan ise biri din ile inanış ile veya giyimle alakası yok bunub
Ya benim merak ettiğim bu hisleri yaşayan birisi eyleme dökmeden olayı hayal eder mi veya mastürbasyon yapar mı yoksa hayır günah asla mı der
Her insan Farklı ve başka düşünür. Bilemeyiz.
Kapalı açık müslüman veya gayrimüslim farketmez. İnsani olan tercihler bunlar.
Evet katılıyorum. Özel olacak, tercihin ne olur? Uzak durabilir misin
Tercih eriyorum.
İyi akşamlar.
Etmiyorum *
Cevapların için teşekkür ederim, iyi akşamlar
Tesettürlü olunca ne değişiyor
Cinselliğe daha uzaklar
Ne alaka onların hormonları hisleri yok mu
Hayır günah diye düşünüyorlar ya o yüzden sordum zaten yoksa tabi onlar da kadın
Açık kadınlar için de günah
Evet ama dikkat etmiyorlar. Benim demek istediğimi anladın mı
Ben açıkken de dikkat ediyordum şimdi de dikkat ediyorum. hayır anlayamadım
Şimdi sen kapalısın demi
Evet
Diyorum ki, dışarıda yürürken çok beğeneceğin tarzda biri oldu, onu isteyip arzular mısın veya hayal kurar mısın bak başka herhangi bir fiil yok sadece düşünerek hayal kurarak etkilenir misin yoksa kafanı çevirip gider misin hiç düşünmez misin böyle şeyler
Benim olmayan kişi hakkında böyle şeyler düşünmem
Peki sevgiliniz olsa değişir mi durum
Evet.
Peki bunu ona söyler misin
İma ederim ama açıkca söylemem
Ne gibi
Oof sıkıldım
:(
Normalde mastürbasyon vs yapıyor musunuz peki
degsrrr
Ne olur mesela