Kişilik & Karakter Hangi tip kadınlara güvenmemek gerekir? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kadınlar güvenilir canlılar mı 🙄 Güncellemeler1 yıl Güncal Hangi tip kadınlara güvenmemek gerekir? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. yalan söyleyen.. para için evlenen.. sürekli flörtöz olan ve arkadan konuşan ya da sürekli kıskançlık yapan olabilir 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Bütün kadınlara güvenebilirsiniz :D 1 11 Yorumla ouzinyo 1 yıl hjasdjhakljsdads Hiçbir kadına güvenmeyin demek istedin galibaaaa Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Aldattığınız, duygularıyla oynadığınız, yalan söylediğiniz, gururunu kırdığınız kadınlara güvenmeyin :D gerisinden zarar gelmez ne yapabilir en fazla Yorumla ouzinyo 1 yıl Söz konusu kadınsa her şey beklenir :D. Bencil narsist olduğu için 💆♂️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Hiçte bile ya :D Yorumla ouzinyo 1 yıl Tam olarak öylesiniz kabul et 😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Asla etmem :D değiliz Yorumla ouzinyo 1 yıl Biliyorum etmezsiniz. d Yorumla Boze_ 1 yıl Özellikle akrep kadınlarına güvenebilirler 😈 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl @Boze_ dkdk aynens 😅 Yorumla ouzinyo 1 yıl Hemen güveniyorum Yorumla Boze_ 1 yıl Ehehehe 😝🤪 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Muhabbet amacı taşıyorsanız, hepsiyle konuşabilirsiniz. Biraz aklını kullanan biri olması yeterli. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. kadınların hepsine güvenebilirsin koşulsuz 1 7 Yorumla ouzinyo 1 yıl Canıma susamadım kendimi seviyorum :D Yorumla Redamancy-4 1 yıl Bunun canına susamak ile ne alakası var ayol kdksksk Yorumla ouzinyo 1 yıl Bir kadına güvenmek en büyük sıkıntılardan birisidir :D sdssd Yorumla Redamancy-4 1 yıl Güven güven yine de boş ver Yorumla ouzinyo 1 yıl şu an güvendim bak dsdsd Yorumla Redamancy-4 1 yıl 💅 Yorumla ouzinyo 1 yıl 🙄 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Klben şahsen korkuyorum 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Geçmişi güven vermeyen kadınlara 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Egoist kadnlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yalan söyleyen.. para için evlenen.. sürekli flörtöz olan ve arkadan konuşan ya da sürekli kıskançlık yapan olabilir
Bütün kadınlara güvenebilirsiniz :D
hjasdjhakljsdads Hiçbir kadına güvenmeyin demek istedin galibaaaa
Aldattığınız, duygularıyla oynadığınız, yalan söylediğiniz, gururunu kırdığınız kadınlara güvenmeyin :D gerisinden zarar gelmez ne yapabilir en fazla
Söz konusu kadınsa her şey beklenir :D. Bencil narsist olduğu için 💆♂️
Hiçte bile ya :D
Tam olarak öylesiniz kabul et 😀
Asla etmem :D değiliz
Biliyorum etmezsiniz. d
Özellikle akrep kadınlarına güvenebilirler 😈
@Boze_ dkdk aynens 😅
Hemen güveniyorum
Ehehehe 😝🤪
Muhabbet amacı taşıyorsanız, hepsiyle konuşabilirsiniz. Biraz aklını kullanan biri olması yeterli.
kadınların hepsine güvenebilirsin koşulsuz
Canıma susamadım kendimi seviyorum :D
Bunun canına susamak ile ne alakası var ayol kdksksk
Bir kadına güvenmek en büyük sıkıntılardan birisidir :D sdssd
Güven güven yine de boş ver
şu an güvendim bak dsdsd
💅
🙄
Klben şahsen korkuyorum
Geçmişi güven vermeyen kadınlara
Egoist kadnlar
Hepsine